ON THE SPOT

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifON THE SPOT../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

שלום שלוםם
אוקיי , אתן יודעות של החוקים אבל בכל זאת ,אתן פשוט צריכות לשאול את O0NoNi0O שאלות על כ-ל דבר שעולה לכן בראש
תהנו
טל

פעם ראשונה../images/Emo3.gif ד"א התמונה ששמת היא סרוקה

XD רציתי רק להגיד
השאלון. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? דיברת בטלפון? אכלת מלפפון? מה עם עגבניה? ראית טלוויזיה? ראית טיטאניק? ישנת? נחרת? שתית חלב? היה לך חיית מחמד? היית עם חבר שלך? או עם חברה שלך? קנית משהו ומה? כללי: איך קוראים לך? בת כמה? תאריך לידה? אוהבת שחור? מה את הכי אוהבת לעשות? אוהבת לגלוש? אם לא מה דעתך על גלישה? אוהבת מוזיקה שחורה? רוק? פאנק? פופ? צבע שיער? איזה צבע היית רוצה לצבוע לו יכולת? אין עוד משהו
תהני D:

talosh1234

New member
חחחח ס'מתלהבת XD

חח סתם
יש לי 12 פוסטרים שלהםם .. אז אני מסתפקת בזה בנתיים חחח אוח אל תגידי לי ולי יש ___ כי אני יודעת שיש לך הרבהה
אוה , זה לא בכעס השורה הזאת חח שלא תחשבי D:

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDDD וואי באתי כזה לכתוב

"לך יש 12?? לי יש ____" XDDD ואז ראיתי שכתבת שאני לא אגיד חחחחח מותר לי להתלהב אחרי כל הזמן הזה ששמעתן אותי אומרת "אוףףף גם אני רוצה מלאאא!!" XDDDDD ועדיין לא תליתי אותם את קולטת?! XDDDDD
קיצר לשתינו יש בוכטה חחחח

talosh1234

New member
חחחחחחחחח לי הם תלויים על הדלת :|

למרות שזה יפה עם הקיר
אבל אין לי כוח לסדר אותם שם . וזה גם משאיר סימנים על הקיר XDD

O0NoNi0O

New member
נמנמ.

השאלון. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר. דיברת בטלפון? לפני כמה זמן.. אכלת מלפפון? לא אוכלת מלפפוניםXDDDD מה עם עגבניה? איכ. זה הדבר שהכי מגעיל אותי מכול הדברים שצומחיםXD ראית טלוויזיה? ממ..בשתים כשהיה מגרש ביתעXD ראית טיטאניק? מזמן.. ישנת? אתמול בלילה. נחרת? בכיתה ד', ישנתי אצל חברה והיא אמרה לי שאני נוחרת חהחהחהחה. שתית חלב? ממ..מזמן. היה לך חיית מחמד? כשהייתי קטנה. היית עם חבר שלך? אין חבר. או עם חברה שלך? בצהריים. קנית משהו ומה? קניתי אוכל נראה לי..לא זוכרתלפני כמה זמן. כללי: איך קוראים לך? נעם. בת כמה? 13 תאריך לידה? 21.8.94 אוהבת שחור? בקטנה... מה את הכי אוהבת לעשות? לקרוא, טלוויזיה. אוהבת לגלוש? בים? לא. אם לא מה דעתך על גלישה? זה ממש יפה! וכיף אבל אני לא יודעת אני גם ירושלמית אין פה יםXDD אוהבת מוזיקה שחורה? יש. רוק?יס. פאנק?בהחלט. פופ?גם. צבע שיער? שלי? חום דבש מגעיל. איזה צבע היית רוצה לצבוע לו יכולת? הייתי מבהירה כזה בקטנה..

גרבע

New member
נאממממ

הנה- במה את גאה?מה מעצבן אותך? על מה קשה לך לסלוח? מה מפחיד אותך? איזה מקצועות את אהבת? אוהבת ספרים? אם כן איזה? איזה אוכל את אוהבת? מה את חושבת על אנורקסים? איזה בגדים את לובשת? יש לך חברים טובים? איזה ריח את אוהבת? איזה עונה את אוהבת? את מי את רוצה לפגוש חוץ ממקפלי? רבת פעם עם מורה? מה את חושבת על מיים? יש לך מספריים בקלמר? עשית כבר עבודת שורשים? את קמה מהר בבוקר? יש לך דובי? איזה דיסקים יש לך ? את אוכלת בשר? את שומרת כשרות? את שוכחת ספרים ומחברות תמיד? היית פעם במועצה? הלכת פעם לבית כנסת ? חח זהו XD יצא לי קצת חופר \= תסבלי XD

O0NoNi0O

New member
טרליל.

במה את גאה?מה מעצבן אותך? אני גאה במשפחה שלי ואמ..מעצבן אותי כשנוגעים לי בדברים. או חנפנים, זה עושה לי רע. על מה קשה לך לסלוח? תלוי מה. מה מפחיד אותך?שואה. איזה מקצועות את אהבת? אמ..היסטוריה.. אוהבת ספרים? בארור. אם כן איזה? הארי פוטר מלא..חח זה ארוךD: איזה אוכל את אוהבת? סיני, תאילנדי ומה שמו..פסטותXDD מה את חושבת על אנורקסים?זה משמ יפה אבל אני לא אהיה כזאתXD זאת לא הדרך. איזה בגדים את לובשת? מותגים=\ ואמ..אהסווטשרים של בצםר הם אקסטרה לארג' חהחהחהח אני לא אוהבת צמודXDD אבל זה סווטשירט גדול וסקיני חהחה זה נרהא סבבה. יש לך חברים טובים? בוודאי. איזה ריח את אוהבת? תלוי מתי. איזה עונה את אוהבת? קקקקקקקקקייייייייייייייץץץץ!! זאת העונה שאני הכי אוהבת בעולם! הכול יותר טו בקיץXD את מי את רוצה לפגוש חוץ ממקפלי? את הביטלס. רבת פעם עם מורה? חחחחחחחחחח יותר מידי. היום, אתמול, יום חמישי ויום שלישי. מה את חושבת על מיים? טעיייים. יש לך מספריים בקלמר? לא חהחה. עשית כבר עבודת שורשים? כן, פעמיים. זה כאפה. את קמה מהר בבוקר? לא. יש לך דובי?לא.. איזה דיסקים יש לך ? של גרין דיי ואמ..יוני בלוך, טוקיו הוטל.. את אוכלת בשר? כן אבל אני רוצה להפסיק, אבל מצד שני אז אני לא אוכל כלום חחחחחח זהאת דילמה קשהXD את שומרת כשרות? כן. את שוכחת ספרים ומחברות תמיד? תלוי מתי.. היית פעם במועצה? אני עכשיו במועצהP: הלכת פעם לבית כנסת ?לפני שבועייםXDD

גרבע

New member
XDD

את הראשונה שפגשתי שאומרת שהיא אוהבת היסטוריה XD אני גם אוהבת דברים כאלה בסגנון.ספרות והכול

purple floyd

New member
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם

מה נשמע כפרות? הכל טוב? הכל מעולה? הפרחים פורחים? את הדשא רואים מרחוק? ובלאקי מעשן גראס ירוק? שש אני יודעת שאת אוהבת את בלאקי
בכל מקרהה מה הפייב שלך ממקפליי? ומשל להקות אחרות? את יודעת שאין לי שמץ' מאיזה כיתה את? ובת כמה את? בת כמה את ואיזה כיתה את? XDDDDDDD איך אני אוהבת את השם שלך. אני רצינית. בלי קשר לה-נעם. גם בלי ה-נעם אני יואהב את השם נעם. יש לי מישהי בבתפר שקוראים לה נועם עם ו' והיא מזה שרמוטה. את לא כזאת נכון? נשמה
טוב אין לי מה לשאול. ביי. ניפגש בשמחות

O0NoNi0O

New member
פלהלהלהלה.

מה נשמע כפרות? מצוין, מה איתך? הכל טוב? מעולה! הכל מעולה? חח יו לא ראיתי שכתבת. יש בינננו טלפאתיה. הפרחים פורחים? בהחלט. את הדשא רואים מרחוק? כן... ובלאקי מעשן גראס ירוק? כן. אבל זה לא עקרוני. ראית איך הוא נראה?XDDD שש אני יודעת שאת אוהבת את בלאקי בכל מקרהה מה הפייב שלך ממקפליי? הארי
ומשל להקות אחרות? גיאורג מטוקיו הוטלXDDD בילי ג'ו מגרין דיי.. את יודעת שאין לי שמץ' מאיזה כיתה את? ח'... ובת כמה את? 13. בת כמה את ואיזה כיתה את? XDDDDDDD איך אני אוהבת את השם שלך גמאני את שלך!. אני רצינית. גם אני.. בלי קשר לה-נעם. גם בלי ה-נעם אני יואהב את השם נעם. תודה רבה רבה רבה
יש לי מישהי בבתפר שקוראים לה נועם עם ו' והיא מזה שרמוטה. את לא כזאת נכון? מה םתאום. יש לי חברה שרמוטה אבל..זה לא נחמד. נשמה טוב אין לי מה לשאול. ברוך השםXDDDDD ביי. ניפגש בשמחות, רק שמחות? את לא רוצה לפגוש אותי סתם ככה?;-;

sweet shir

New member
נעמק'ה! D:

זה נועם או נעם?
יאללה, חפירהD: מזהירה מראש, זה הולך להיות לא קשור בשיט. איזה ספר של הארי פוטר הכי אהבת? D: דרגי את כולם~~ פעם היית בוולט דיסני/דיסנילנד? אם כן, בת כמה היית? אם לא, היית רוצה? את אוהבת שוקולד? באיזה צבע הפלא' שלך? מה הפריט לבוש האהוב עלייך? נעליים האהובות? הפריט הכי יקר שברשותך? (לא כולל מכשירים חשמליים) מה הדבר הכי יקר שאי פעם קנית ~בכסף שלך לבד-לבד, בלי העזרה של ההורים~? את רואה סקינס? אוי, ברור שאת רואה. את בפורום!
אזזזז, טוני או מקסי? מישל או קאסי? אנוואר או ג'אל? XDD כריס או סיד? נמ, מי הפייב שלך? כמה זמן את מכירה את מקפליי? איך הכרת? מה המשחק מחשב האהוב עליך? תוכנית טלויזיה אהובה: זמר/ת: סרט: צבע לק: צבע לק נוכחי: מתי בפעם האחרונה הורדת שיערות ברגליים?
מה אכלת היום? במה היה המבחן האחרון שלך? כמה קיבלת בו? מי הבן אדם הכי חתיך שראית (במציאות כאילו)? להקה אהובה: איך נראה הנער המושלם בעינייך? (באתי לכתוב גבר אבל אז נזכרתי שאת צוציקית
) מה דעתך על בריטני ספירס?
וטוקיו הוטל? ו... יובל המבולבל?
ו... בובספוג?!
... זה מתדרדר מרגע לרגע. צבע עיניים: צבע שיער: צבע עיניים אהוב: צבע שיער אהוב: הסרט האחרון שראית: הדבר האחרון ששמעת: השיר האהוב עליך של מקפליי? טוב נראה לי אני אפסיק כאן. XD

O0NoNi0O

New member
להלהלה. סוור סוור. אמר דאגי.

איזה ספר של הארי פוטר הכי אהבת? D: דרגי את כולם~~אוקיי. הראשון חלש..ההתחלה שלו גם משעממת, למרות כשחושביפ אחרי שמסיימים את הסדראה, הספר הראשון ניהיה ממש הגיוני. פעם היית בוולט דיסני/דיסנילנד? לא. אם כן, בת כמה היית? -- אם לא, היית רוצה? כן אבל הייתי באפטלינג בהולנד אז מיציתי חחחחח למרות שזה מגניב. את אוהבת שוקולד? כככככככככככןןןןןןן. יותר מידי. באיזה צבע הפלא' שלך? כסף כזה. מה הפריט לבוש האהוב עלייך? סקיני שחור..ואמ..סווטשרים מפ"ב. נעליים האהובות? אגס. הפריט הכי יקר שברשותך? (לא כולל מכשירים חשמליים) האגס שלי והאייפורXDD מה הדבר הכי יקר שאי פעם קנית ~בכסף שלך לבד-לבד, בלי העזרה של ההורים~? אמ..רציתי לקנות את האייפוד אבל הם שילמו בסוףXDDDD את רואה סקינס?ככןן! ברור אבל אני לא נכנסת לפורום כי יש מלא ספויילרים עכשיוXDD אוי, ברור שאת רואה. את בפורום! אזזזז, טוני או מקסי? טוני
מישל או קאסי? טוטאלי קאסי
חח היא כול הסמןזמן אומרת את זה, אני לא כאפה. אנוואר או ג'אל? XDD איכ. אפחד מהם! ג'אל ממש מעצבנת אז אנווארXDDD כריס או סיד? סייייייייייידדדד
יוו הוא היצור הכי מושלם אחרי מקפליי, דייב מסוד וטוני בעולם!XDD נמ, מי הפייב שלך? במקפליי? אמ..הארי, בסקינס טוני וסיד הכפרה. כמה זמן את מכירה את מקפליי? איזה שנתייםXD איך הכרת? דרך סוד. מה המשחק מחשב האהוב עליך? סימס
תוכנית טלויזיה אהובה: סקינס, מגרש ביתי [עכשיו תרדי עליי מלאXDDD], או סי, והאנטומיה של גריי
זמר/ת: נטשה בדנגפילד. סרט: היומן, לא רק בלונדינית, יש לה ביצים. צבע לק: ורוד פוקסיה ופרנצ'XDD אני ממש פאקצה בקטע הזהXDD צבע לק נוכחי: אני בלי.. מתי בפעם האחרונה הורדת שיערות ברגליים? לפני הבסמינר אחוות, משמע, לפני מלא זמן ואני דומה לגורילה. מה אכלת היום? אמ..סנדוויצ'XDDD במה היה המבחן האחרון שלך? יהדות. כמה קיבלת בו? 96 מי הבן אדם הכי חתיך שראית (במציאות כאילו)?שקוקו. להקה אהובה: מקפליי
איך נראה הנער המושלם בעינייך? (באתי לכתוב גבר אבל אז נזכרתי שאת צוציקית )חחח חיוך שכול הזמן על הפניםXD, אמ..שיער ארוך, גבוהה, ממש. עיינים בהירות. מה דעתך על בריטני ספירס? היא ממש מסכנה, הלוואי והייתי יכולה לעזור לה, בעמת, כאילו לאף אחד לא אכפת לה. וטוקיו הוטל? חח יש להם שירים סבבה, פעם ממש אהבתי אותם, היום פחות. ו... יובל המבולבל? כפרעליו
אחייניות שלי כול היום שרות אותוXDD ו... בובספוג?! אם הייתי בן היה עטומד לי ממנוXDD סתםסתם, אני ממש אוהבת אוו חחהחה מאיזה כיתה ו' חחחחח ... זה מתדרדר מרגע לרגע. צבע עיניים: ירוק. צבע שיער: חום דבש. צבע עיניים אהוב: ירוק. צבע שיער אהוב: שחור ובלונדיני ואדמוני
הסרט האחרון שראית: ללכת שבי אחריו, משו כזה. הדבר האחרון ששמעת: את אמא שלי אומרת ביי. השיר האהוב עליך של מקפליי? מתחלף, כרגע וואלק אין דה סאן וליטל ג'ואנה.

sweet shir

New member
חח חברה שלי שומרת לי ביס מקס פרקים של OTH.

אתמול עשינו מרתון של 4 פרקים

screamin pittas

New member
שאלות../images/Emo3.gif

מה נשמע? בת כמה את? באיזה כיתה? מה השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שרשמת?[על דף לא במחשב] מה בא לך לאכול עכשיו? במה יש לך שיעורי בית היום? נכון שלא עשית אותם? למה הפסקת לפרסם את הפיק שלך? את אוהבת במבה? וקולה? את רואה הישרדות? מי את רוצה שיזכה? על מי את רוצה שיפול קוקוס? היית אוכלת ג'וק חי אם היו מביאים לך בשביל זה כרטיס להופעה של מקפליי? ואם היו מוסיפים גם כניסה למאחורי הקלעים? משעמם לך? גם לי. אין לי עוד שאלות>< ביי

DoLi it is Me

New member
אוה כיפלך ^_^ האמ.. והרי השאלות ../images/Emo26.gif

את אוהבת ללכת לביצפר? מי הפייב שלך?[סורי אם כבר שאלו><] מה טעם הגלידה המועדף עליך? כמה זמן את כבר בפורום? מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי ^_^? יש אולי איזשהו משחק מחשב שמועדף עליך? ישלך איזשהי חיית מחמד? את צימחונית? איזה מגמה את? [אם את במגמה ><]? מה הם המקצועות האהובים עליך? מה הבצע האהוב עליך? באיזה בושם את הכי משתמשת [איזה שאלה XD ]? ישלך אישזשהו סיגנון לבוש ספיציפי שאת לובשת? מה הצבע השולט בארון שלך? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? ולידיד הכי טוב שלך? ישלך חבר? את אוהבת מישו
? או מישי O.O? מה הסידרה האהובה עליך? את גרה בבנין/בבית פרטי? מה עדיף.. ים/בריכה? שלגם/גשם? קור/חום? אביב/סתיו ? קיץ/חורף? ספונג' בוב/הסימספונים שוגי/קוקומןXD? את בדיאטה? ישלך איזשהו מסר לאומה ? פיוווווווווווווו אני חפרתי ><

lovemcfly1

New member
מגניב... קוראים לך נועם?!

גם לי קוראים ככה... אוקי אז הנה השאלות שלי... בת כמה? מאיפה? פייב? אוכל אהוב? חיית מחמד? כלי נגינה?... זהוו.. נ.ב. יש לך שם יפהה...

talosh1234

New member
תקשיבי שניה,

את הרבה זמן בפורום אם אני לא טועה.. ואת עדיין לא יודעת לשרשר X: בבקשה תלמדי את אומנות השירשור זה נורא מפריע בעין :| אני יסביר לך בקצרה .. שאם את מגיבה להודעה את צריכה להגיב להודעה הראשים .. ולא לאחרונה . שייווצר קו יישר . אם את מגיבה להודעה האחרונה, זתומרת ואם את רוצה להגיב למה שDoLi it is Me אמרה במקרה הזה. הבנת? ההודעה לא נכתבה בכעס .. :|

למעלה