להלהלה. סוור סוור. אמר דאגי.
איזה ספר של הארי פוטר הכי אהבת? D: דרגי את כולם~~אוקיי. הראשון חלש..ההתחלה שלו גם משעממת, למרות כשחושביפ אחרי שמסיימים את הסדראה, הספר הראשון ניהיה ממש הגיוני. פעם היית בוולט דיסני/דיסנילנד? לא. אם כן, בת כמה היית? -- אם לא, היית רוצה? כן אבל הייתי באפטלינג בהולנד אז מיציתי חחחחח למרות שזה מגניב. את אוהבת שוקולד? כככככככככככןןןןןןן. יותר מידי. באיזה צבע הפלא' שלך? כסף כזה. מה הפריט לבוש האהוב עלייך? סקיני שחור..ואמ..סווטשרים מפ"ב. נעליים האהובות? אגס. הפריט הכי יקר שברשותך? (לא כולל מכשירים חשמליים) האגס שלי והאייפורXDD מה הדבר הכי יקר שאי פעם קנית ~בכסף שלך לבד-לבד, בלי העזרה של ההורים~? אמ..רציתי לקנות את האייפוד אבל הם שילמו בסוףXDDDD את רואה סקינס?ככןן! ברור אבל אני לא נכנסת לפורום כי יש מלא ספויילרים עכשיוXDD אוי, ברור שאת רואה. את בפורום! אזזזז, טוני או מקסי? טוני
מישל או קאסי? טוטאלי קאסי
חח היא כול הסמןזמן אומרת את זה, אני לא כאפה. אנוואר או ג'אל? XDD איכ. אפחד מהם! ג'אל ממש מעצבנת אז אנווארXDDD כריס או סיד? סייייייייייידדדד
יוו הוא היצור הכי מושלם אחרי מקפליי, דייב מסוד וטוני בעולם!XDD נמ, מי הפייב שלך? במקפליי? אמ..הארי, בסקינס טוני וסיד הכפרה. כמה זמן את מכירה את מקפליי? איזה שנתייםXD איך הכרת? דרך סוד. מה המשחק מחשב האהוב עליך? סימס
תוכנית טלויזיה אהובה: סקינס, מגרש ביתי [עכשיו תרדי עליי מלאXDDD], או סי, והאנטומיה של גריי
זמר/ת: נטשה בדנגפילד. סרט: היומן, לא רק בלונדינית, יש לה ביצים. צבע לק: ורוד פוקסיה ופרנצ'XDD אני ממש פאקצה בקטע הזהXDD צבע לק נוכחי: אני בלי.. מתי בפעם האחרונה הורדת שיערות ברגליים? לפני הבסמינר אחוות, משמע, לפני מלא זמן ואני דומה לגורילה. מה אכלת היום? אמ..סנדוויצ'XDDD במה היה המבחן האחרון שלך? יהדות. כמה קיבלת בו? 96 מי הבן אדם הכי חתיך שראית (במציאות כאילו)?שקוקו. להקה אהובה: מקפליי
איך נראה הנער המושלם בעינייך? (באתי לכתוב גבר אבל אז נזכרתי שאת צוציקית )חחח חיוך שכול הזמן על הפניםXD, אמ..שיער ארוך, גבוהה, ממש. עיינים בהירות. מה דעתך על בריטני ספירס? היא ממש מסכנה, הלוואי והייתי יכולה לעזור לה, בעמת, כאילו לאף אחד לא אכפת לה. וטוקיו הוטל? חח יש להם שירים סבבה, פעם ממש אהבתי אותם, היום פחות. ו... יובל המבולבל? כפרעליו
אחייניות שלי כול היום שרות אותוXDD ו... בובספוג?! אם הייתי בן היה עטומד לי ממנוXDD סתםסתם, אני ממש אוהבת אוו חחהחה מאיזה כיתה ו' חחחחח ... זה מתדרדר מרגע לרגע. צבע עיניים: ירוק. צבע שיער: חום דבש. צבע עיניים אהוב: ירוק. צבע שיער אהוב: שחור ובלונדיני ואדמוני
הסרט האחרון שראית: ללכת שבי אחריו, משו כזה. הדבר האחרון ששמעת: את אמא שלי אומרת ביי. השיר האהוב עליך של מקפליי? מתחלף, כרגע וואלק אין דה סאן וליטל ג'ואנה.