ON THE SPOT

lovemcfly1

New member
סוריי...

חח... כן את די צודקת אני כבר די הרבה זמן בפורום ועדידן אין לי מושג מה זה אומנות השרשור אבל עכשיו הסבירו לי אז את יכולה להיות רגועה... מעכשיו יהיה בסדר! מבטיחה!
תודה...

NoNo xD

New member
../images/Emo66.gif שאלות .. :)

סתם כאלו שעולות לי בראש XDD 1. מתי פתחת אנציקלופדיה לאחרונה ? 2. מה התוכנית האחרונה שראית ? 3. מה האתר האחרון שנכנסת אליו ? 4. מה הדבר האחרון ששברת ? 5. מה הדבר האחרון שקנית ? 6. מה הדבר הכי משעמם שקרה לך היום ? 7. מה הדבר האחרון שציירת ? [עם ציירת XD] 8. מתי פעם אחרונה היית בשירותים ? 9. מתי פעם אחרונה התקלחת ? 10. מתי חלית פעם אחרונה ? זה מה שעולה לי בראש [: חחחח כל השאלות הם על הדברים האחרונים שעשית עד עכשיו D: למה שאלות כאלה עולות לי בראש ?! XO תעלומה ..

just orr

New member
נעםםםם ^^

ערב טוב D: מה נשמע? מוכנה לחפירה?
(מצטערת אם אני חוזרת על שאלות שכבר שאלו אותך חח.. אין לי כוח להתחיל לבדוק XD) מממ... אז הנה
מאכל אהוב? צבע אהוב? הפרי שאת הכי שונאת בעולם? מה הצבע עיניים שלך? מה הצבע שיער שלך? עשית פעם קוקו עגבניה? אני מקווה שלא עשית חזק מדי. זה כואב. מי השחקן האהוב עלייך? שחקנית אהובה? סדרה שאת מכורה אליה? סרט אהוב? ארץ שאף פעם לא היית בה ואת ממש רוצה להיות בה: ארץ שהיית בה [אם היית בחו"ל] ואת ממש רוצה להיות שם שוב: מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בזמן הפנוי שלך? מה המשחק כדור שאת הכי אוהבת? אוהבת ירוק? סתם, יש עכשיו את אמריקן אידיוט של גרין דיי פשוט. XDD היית רוצה לעשות קעקוע? ופירסינג? אם כן, איפה ואיזה? [לגבי שניהם] פריט לבוש שאת הכי אוהבת? מנגנת על משו? אם לא- על מה היית רוצה לנגן? [אם בכלל?] אם כן- על מה ~עוד~ היית רוצה לנגן? [אם בכלל?] קיץ או חורף? סתיו או אביב? ים או בריכה? גשם, ברד או שלג? גן חיות או ספארי? ג'ירפה או היפופוטם? נמלה או חילזון? עד כמה היית ממליצה לי למצוא חיים? נכון שאת רוצה לשלוח לי את ההמשך של הפיק שלך?
טוב אין לי כוח לחפור יותר, ונראה לי שזה מספיק. לילה טוב :)

למעלה