(=
5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. יש לי צלקת בגבה השמאלית שנוצרה כפציעה בגיל 3 ממנורה גדולה שנפלה עליי. 2. הדבר שהכי מפחיד אותי זה רוחות, אבל אני ממש אוהבת אותן! 3. הפיק הראשון שאי פעם קראתי היה בפורום ה"פ בטיפו, וקראו לו "סיפור אהבה פשוט" והוא היה רומאנס.(אף פעם לא קראתי את הסוף שלו, איבדתי אותו...) 4. מאז שהייתי קטנה אהבתי משחקי תפקידים. כל פעם הייתי דמות אחרת, היום כבר לא... 5.מסיבה מוזרה למדי החיה האהובה במשפחתנו כבר כמה דורות זה חתול. (= 5 דברים אהובים: 1. מקפליי ולהקות למיניהן (= 2. חיות 3. ה"פ 4. ימי הביניים (בעיקר סיפורים מפחידים עליהם שכוללים רוחות^^) 5. פיקים (הייתה לי תקופה שהם היו כל חיי- הייתי חושבת עליהם כל הזמן!) 5 דברים שנואים: 1. בוגדניות 2. החברה של אבא שלי 3. נחשים 4. דו פרצופיות 5. שיעורי פיזיקה עם המורה בביה"ס 5 אנשים אהובים: 1. אח שלי-יניר 2. אימא שלי 3. גיסתי 4. דני ג'ונס! (חשוב לציין שגם כל שאר הלהקה, אבל הוא הנציג אצלי^^) 5. החברות שלי (אני לא יכולה לבחור! כולן חשובות לי...) 5 להקות אהובות: 1. מקפליי 2. SOD 3. באסטד (ז"ל) 4. blink 182 5. טוקיו הוטל 5 סרטים אהובים: 1. מלחמה ושלום 2. טבעת האודם 3. קסם מעשי 4. פרויקט המכשפה מבלייר (חשוב לציין שעוד לא ראיתי אותו, אבל אני ממש ממש מתלהבת ממנו!) 5. wind river (מישהי מכירה? ואם כן, יש לכן אותו בגרסה הלא צרפתית?^^) 5 ספרים אהובים: 1. סדרת ה"פ 2. סדרת נרניה 3. סדרת פחד 4.צמרמורת 5.מתים מפחד