On The Spot

butbut

New member
טוב כולם חולמים להתחתן עם דני יום אחד=]

אהמאוראהמ=] זה בטח היה לך כייף
.

butbut

New member
חחחXDD תספרי לי איך היה אחרי שזה יקרה לך.

אלא אם כן זה יקרה לאוליביה קודם..

Shir Girl XD

New member
כנראה את פשוט חייה בחלום... XDD

אבל אם זה יקרה תזמיני את הבנות בפורום לחתונה XP

or karady

New member
חח זה היה חלום הזוי

שהוא הסתבך לומר "הרי את.." בעברית פתאום שנאי חושבת על זה איך הוא גימגם.. די אני מאוהבת בבחור.

../images/Emo54.gif הומ.

איך הכרת את הבנים?
בת כמה את?
ומה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? [הא! תודי שעל השאלה הזאת לא חשבת... XD]

ShellyJones

New member
אהמ אהמ..

כמו שכבר כתבתי המון פעמים הכרתי את הבנים מהסרט JML אני בת 13 ושבוע!! אמ.. שאני אהיה גדולה אני רוצה להיות מפתחת תרופות בתחום הביוכימיה ואור מוסיפה: ?????????????????????? עוד שאלות??? (=

ShellyJones

New member
הדבר המפגר שאי פעם עשיתי? (=

טוב, זה קל(= הקפאתי ביצה... וכעבור יום אני ואור קילפנו אותה והיא נעשתה כזאת דביקי ועדיין יש לי אותה^^

Simple Girl 182

New member
אואו.. עכשיו אני רוצה לשאול.!!!

זה שאלון 5 הדברים.. 5 דברים שלא ידענו אלייך 5 דברים שאת אוהבת 5 דברים שאת שונאת 5 אנשים אהובים 5 להקות אהובות 5 סרטים אהובים 5 ספרים אהובים בהצלחה ^^

ShellyJones

New member
(=

5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. יש לי צלקת בגבה השמאלית שנוצרה כפציעה בגיל 3 ממנורה גדולה שנפלה עליי. 2. הדבר שהכי מפחיד אותי זה רוחות, אבל אני ממש אוהבת אותן! 3. הפיק הראשון שאי פעם קראתי היה בפורום ה"פ בטיפו, וקראו לו "סיפור אהבה פשוט" והוא היה רומאנס.(אף פעם לא קראתי את הסוף שלו, איבדתי אותו...) 4. מאז שהייתי קטנה אהבתי משחקי תפקידים. כל פעם הייתי דמות אחרת, היום כבר לא... 5.מסיבה מוזרה למדי החיה האהובה במשפחתנו כבר כמה דורות זה חתול. (= 5 דברים אהובים: 1. מקפליי ולהקות למיניהן (= 2. חיות 3. ה"פ 4. ימי הביניים (בעיקר סיפורים מפחידים עליהם שכוללים רוחות^^) 5. פיקים (הייתה לי תקופה שהם היו כל חיי- הייתי חושבת עליהם כל הזמן!) 5 דברים שנואים: 1. בוגדניות 2. החברה של אבא שלי 3. נחשים 4. דו פרצופיות 5. שיעורי פיזיקה עם המורה בביה"ס 5 אנשים אהובים: 1. אח שלי-יניר 2. אימא שלי 3. גיסתי 4. דני ג'ונס! (חשוב לציין שגם כל שאר הלהקה, אבל הוא הנציג אצלי^^) 5. החברות שלי (אני לא יכולה לבחור! כולן חשובות לי...) 5 להקות אהובות: 1. מקפליי 2. SOD 3. באסטד (ז"ל) 4. blink 182 5. טוקיו הוטל 5 סרטים אהובים: 1. מלחמה ושלום 2. טבעת האודם 3. קסם מעשי 4. פרויקט המכשפה מבלייר (חשוב לציין שעוד לא ראיתי אותו, אבל אני ממש ממש מתלהבת ממנו!) 5. wind river (מישהי מכירה? ואם כן, יש לכן אותו בגרסה הלא צרפתית?^^) 5 ספרים אהובים: 1. סדרת ה"פ 2. סדרת נרניה 3. סדרת פחד 4.צמרמורת 5.מתים מפחד

למעלה