On The Spot

../images/Emo88.gifOn The Spot../images/Emo88.gif

והיום - Hila0mcfly < ככה? >< אני אתחיל - מה הדבר הכי הזוי שיש לך בחדר עכשיו? :)

DoLi it is Me

New member
רגע גמני יכולה לשאול עכשיו שאלה?

גם אם היא לא ענתה?? ח בכל מיקרה השאלה היא ... איפה את גרה ובאיזה כלי נגינה את היית רוצה או יודעת לנגן ?

HiLa0mcfly

New member
אממ

אממ אני גרה בראשון לציון .. ואני רוצה ואני עומדת לנגן על גיטרההה

HiLa0mcfly

New member
עניתי לךך!! שעה לקח לי עם הפסקה XD

ממ ואני גרה בנאות שקמהה מכירה?? איפה את ?

Sivan McFLY

New member
אני אני רוצה!

אוקי שאלה מטומטמת.. אם הפייבי שלך ממקפלי היה בא אליך עכשיו... היית עושה אותו?! אני רצינית.. אני לא הייתי עושה את זה.. האלוו אני רק בת 14 ודני בן 21.. הוא לא פדופיל.. ואני גם לא מוכנה.. *אהמ.. ליטל?*

HiLa0mcfly

New member
חחח אני לא חושבת

אני כולה בת 14 XD אולי עוד ארבע שנים זה עדיין על אולי בכל זאת זה דני XD

T h a t G i r l

New member
XDDD

צודקת בהחלט!
בואי נגיד ככה.. קודם אני אכיר אותו,אח"כ נראה .. אולי אני כבר אהיה מוכנה

butbut

New member
חחחח הייתי סוגרת איתו על משחק קופסא נחמד..

>< לאא ביני לבינו יש רק..אממ..4 שנים הבדל! ^^ זה עוד בסדר=]]

Sivan McFLY

New member
השאלה היא...../images/Emo11.gif

מה יש בתוך הקופסא הזאת?
שחמט? או דמקה!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בוט בוט... תחברי למסן!

m i c k e y 15

New member
אללהה../images/Emo27.gif

תשאלו הרבה דברר יאללה חחח מה קורה? איך קוראים לך
? בת כמה את? מאיפה? בית פרטי או קומות? XD יש לך מחשב בחדר או בסלון? האם יש לך דיסקים מקוריים? אם כן, איזה וכמה? מתגעגעת לביצפר? יופי כי זה עוד שבועיים...XDD ועכשיו כמה שאלות מסקר
בגירסאת יאיר לפיד: XD אם היית חייה, איזה חייה היית? לאיפה היית נוסעת לשנה? מה היא בעינייך תכונה ישראלית? איזה חלק בעצמך היית משנה? מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?

m i c k e y 15

New member
כן כאילולמה לא...ככה זה תמיד

בכל הפורומים יש כזה משחק..כי זה הכר את החבר כזה חח וכולם שואלים הרבה שאלות..חח

HiLa0mcfly

New member
עונה לך על המגילה XD

דבר ראשון אני מרגישה מעולה =] חח ההורים שלי היום קנו אוטו חדש XD קוראים לי הילה אני בת 14 מראשון בית קומות עם שכנים חופרים לצערי אבל אני גרה עם החברות שלי באותו בניין שזה סבבה יש לי מחשב בחדר כן יש לי דיסקים מקוריים אבל לא של מקפליי :( יש לי הרבה לא פתחתי את המגירה שלי של הדיסקים הרבה זמן לא מתגעגעת לבצפר בכלל רק לילדים ובקשר לעוד שובעיים אולי תהיה שביתה לתיכונים וגם לחטיבות אם הייתי חייה אני חושבת שהייתי חתול גם שאני לא אוהבת חתולים XD הייתי נוסעת לשנה ללונדון, המקום הזה כ"כ מושךך אותייייייייייי,כל השרט הזה שיש שם תכונה ישראלית אני חושבת שזה העצבנות חח ושאין סבלנות , אני יתן דוגמא הלכתי לסופר ושמעתי שתיים מתווכחות על המקום בקופה כמו שתי מפגרות כאילו הלו אתם מבוגרות ושוב הייתי מחליפה את העצבאות הגוצות שלי בידיים XD(לדברי חברה שלי(אופיר)) הייתי רוצה שידעו שאני נשפכת מכל דבר שיכול לקרות אני לפעמים סתם צוחקת כל החיים שלי אני נשפכת משטויות ,והצחוק שלי זה הדבר הכי מצחיק שתשמעו אני חושבת שעם עופר שכטר הוא נראה סבבה כזה הבדיחה הכי מצחיקה אני חושבת שאיש אחד הלך והחליק על בננה אם אומרים את זה מצחיק אני יכולה להתחיל להישפך לא הייתי רוצה לחזור למסיבה של הטטים עשיתי שם פדיחות לעצמיXD בגלל איזה ילד דפוק אחד מפחיד אותי גנבים כי זה נשמע מוזר אבל כל החיים שלי פחדתי מזה מרגש אותי אני חושבת שזה לראות סרטים עם סוף עצוב\שמח או לראות שאנשים עושים טוב לאנשים אחרים כל דבר מצחיק אותי אני הכי אוהבת בארץ הזאת את אילתת אני חושבת דיקור סיני חח [בשבילך עינב XD] הייתי רוצה שיהיה לי כישרון לריקוד כאילו אני יודעת לרקוד אבל הייתי רוצה לדעת לרקוד כמו מקצוענית זה נראה מגניב כזה

DoLi it is Me

New member
טוב אני חוופרת

מוחעחעחע
... מקווה שלא שאלו את השדאלות.. כמה אחים או אחיות ישלך? באיזה צבע רוב החדר שלך? מה נימצא משמאלך עכשיו? היית רוצה לגור בלונדון? היית רוצה לגור בחו"ל? ואם כן אז איפה ? ישלך דיסק כולשהו של מקפליי? מאיזה שנה /ממתי את אוהב תאת מקפללי? איך הקארת את מקפליי? ישלך ואנס? אולסטאר? אדידס? נייק? ניו באלנסXD? מהו סיגנון הלבוש האהוב עליך? איזה תוספות לפיצה את אוהבת? ישלך חוג כלשהו או היית בחוג כלשהו או שאת רוצה להיות בחוג כלשהו ? מה נראה לך שאת הכי טובה בו? ובאיזה מיקצוע בבית צפר את הכי טובה בו? מהי סידרת הספרים האהובה עליך? מהו הטעם הגלידה שאת הכי אוהבת והכי מזמינה הרבה? איזה צבע לעולם לא תלבשי? את יודעת שאני חמודה D:? [סתם סתם אינלי מה לשאול חחXDDD] מה את שומע ת עכשיו [אם את שומעת] ? המחשב שלך נימצא בחדר שלך? כמה מחשבים ישלך בבית? וטלוויזיות? וחדרי שירותים XD ? כמה חדרים ישלך בבית? אפשר לבוא אליך בלילה ולעשות לך בו?XDDDD מהי סידרת הטלוויזיה האהובה עליך? מהו הגובה שלך? מה לעולם לא תעשי? אם יציאו לך לעשות קעקוע וההורים שלך יסכימו את תרצי לעשות? ישלך חורים של עגילים? אם כן אז איפה ? מתי בפעם האחרונה היית בקניון? באיזה קניון זה היה ? מה קנית שם? מהו הסרט האחרון שראית בקולנוע ? ישלך איזשהיא חיה בבבית? אם כן אז כמה ? ובת/בן כמה היא/הוא? מה הצבע שלה שלו? איזה חיה זאת? הייתה לך פעם חיה נוספת? נימאס לך מהשאלון שלי XD ? את חושבת שחפרתי לך? טוב אז אני ימשיך XD עד שימאס לי O.O נמ.. תלכי שניייה לחלון, מה את רואה בו? באיזה צבע השמיים? במי ההורים שלך בדר"כ בוחרים בבחירות XDDDD? את מנויה לאיזשהו עיתון ? מה את עושה בדר"כ בסופי שבוע ? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך ? מאיפה את מכירה אותה ? כמה זמן אתן חברות טובות? היה לך פעם חבר ? או שיש לך עכשיו
? אם הפייבוריט שלך ממקפלי עכשיו היה דופק אצלך בדלת מה היית עושה? ואם היית פתאום רואה את מקפליי ברחוב XD ? מה את עושה כשאת נוסעת באוטובוס? מתי בפעם האחרונה נסעת באוטובוס? את נוסעת באוטובוס הרבה ? איזה קו את הכי הרהבה נוסעת ? היית החופש בים? אם כן אז כמה פעמים? הישתזפת החופש ? אם כן אז איפה ? איך החופש בנתיים? שמחה שהוא עוד מעט הולך להיגמר ? את יודעת שאני מתחילה שבוע לפניך ב-26 ללמוד
? קנית כבר ספרים? ותיק או קלמר ? אם כן אז באישזה צבע הם ואיך הם נראים? קנית כבר יומן ? אם כן אז איך הוא נראה ובאיזה צבע הוא ? את אוהבת ללכת לביצפר ? מהו המקצו האהוב עליך שם? מהו החג האהוב עליך? והמאכל האהוב עליך בכללי ? טוב זהו D: חח

HiLa0mcfly

New member
ואוו מזה החפירה הזאת

יש לי אחות אחת קטנה ממני והיא כמו 10000 אחים הצבע שלי בורוד :S אני שונאתתת תורודדד הזה אניי רוצהה קירר אדוםם וקירר לבןןן מה שנמצא משמאליי אממ .. הדלת זה לא שאלה .. אם היו עכשיו אומרים את באה לגור בלונדון לא הייתי מהססת לרגע אם הייתי רוצה לגור בלונדון אז זה אומר שהייתי רוצה לגור בחו"ל אממ לא לצערי אין לי דיסק אבל אני מתעודדת עם הפוסטר שלי אני אוהבת את מקפליי מתחילת השנה אבל אפפעם לא התעמקתי עליהם הכרתי אותם מהטלוויזיה ראיתי שיר שלהם אחר כך הלכתי לחברה שלי היו לה כמה שירים אהבתי את השירים שלהם וכל פעם הייתי מחפשת מקפליי בגוגל וחברות שלי היו אומרות לי זה לא מעניין אותנו בואי נמשיך לצלם סרטונים של קרלו [עזבוXD] והיום הם בעצמם שרופות עליהם כן יש לי ואנס ויש לי אולסטאר תשאר אני שונאת אבל אני אוהבת גם נעלי בובה אני אוהבת ללבוש חצאית ג'ינס גופיות אממ אני גם אוהבת אימוסטייל אממ אני אוהבת זיתים וזהו אממ הייתי בחוג אירובי אני חושבת שאני הכי טובה בלהכין סלט XD בבצפר אני הכי טובה ב ג"ג ספרות ערבית ותנ"ך אממ אני אוהבת את הסדרת ספרים "בנות ובנים וכל מני עיניים" הסיפור לא קשור בכלל לשם XD אני הכי אוהבת וניל עוגיות אני בחיים לא ילבש כתום זוהר אממ אני שומעת עכשיו שירים של מי כימיקל התגעגעתי אאליהם הייתי מכורה אליהם עד לפני מקפליי המחשב בחדר שלי יש לי מחשב אחד ושלוש טלוויזיות חח הרגת אותי יש לי שתי חדרי שירותים XD כן אפשר לבוא ולעשות לי בווווווווווווווו האנה מונטנה זאק וקודי וחברים ובובספוג שלאחרונה מעצבן אותי הגובה שלי :172 כן אני גבוהה יש לי 4 חדרים בבית אני בחיים לא יעשה עגיל בפופיקק אני פוחדתת אהה וגם את הקומבה בסופרלנד כןן ברור שאני ירצה לעשות קעקוע כל החיים שלי אני מחכה ליום שאני יוכל לעשות קעקוע כן יש לי חורים של עגילים באוזניים רק XD יש לי שתיים בצד אחד ואחד בצד שני אני רוצה לעשות חור שלישי וגם באף הייתי בקניון אני חושבת לפני ארבע ימים בבאר קניתי ברד וסוכרייה עם מסטיק וחיפםשתי בפוקס תסקיני השחור שאני רוצה היירספריי ראיתי ביום שני או שלישי לא זוכרת מתי לא אין לי חייה היה לי דגים ושפן שהיה לו חילוף חומרים מהיר מאוודדדדדד השמיים כחולים ואני רואה את קניון הבאר הם בוחרים בגימלאים חח אני חושבתת אין לי מושג זה לא מעניין אותי כרגעXDXDXDXD לא אני לא מנויה אני נפגשת עם חברות או שאני יוצאת למשפחה\לים יש לי שלוש חברות טובות נוי שאני מכירה אותה מגיל שנה ואופיר ועינב שאני מכירה אותם מכיתה א לא היה לי חבר וגם עכשיו אין אני מחכה לאחד =] הייתי מכנסיה אותו הביתה מציעה לו אוכל ושתייה ומדברת איתו ומשתגעת ושמה שירים ומתחרפנת חח אם הייתי רואה אותם ברחוב גם הייתי הייתי הולכת ומחמיאה להם כן די הרבה אני נוסעת באוטובוס הכי הרבה בקו חמש כן הייתי בים החופש הרבה פעמים הששתזפתי יותר מדי באילת ובים החופש היה החופש הכי כיף בעולם לא שמחה שהוא עומד להיגמר למהה ?@?@?@?!???!? ? מסכנה ~!#%$%^^* בטח קשה לעכל כן קניתי יומן של פו הדוב מתה על החייה השמנה הזאתת והוא סגול קניתי גם קלמר שחור לבן משבצות ואני בשכנוע גם לקנות תיק כי התיק שלי משנה שעברה והוא עלה 170 שקל ולצערי הוא במצב טוב לא תמיד אני אוהבת ללכת לבצפר אני הולכת רק כדי לקבל מידע על דברים חח ככה הגעתי למסקנה בגלל שאני מזל תאומים אז אנחנו מזל חכם עם מוח והוא הולך לבצפר רק כדי לשכלל את המוח שלו חחחחחחחח XD אני הכי אוהבת ספרות החוג האהוב עליי זה ציור שהייתי קטנה חח אז הייתי בחוג ציור אני אוהבת :מקרונים שניצל צ'יפס המבורגר וכמעט הכל האמתי אין לי בעייה עם אכולל הלכוו ליי הידייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה לאל נגמר~!@#$% חחח

למעלה