טוב אני חוופרת
מוחעחעחע
... מקווה שלא שאלו את השדאלות.. כמה אחים או אחיות ישלך? באיזה צבע רוב החדר שלך? מה נימצא משמאלך עכשיו? היית רוצה לגור בלונדון? היית רוצה לגור בחו"ל? ואם כן אז איפה ? ישלך דיסק כולשהו של מקפליי? מאיזה שנה /ממתי את אוהב תאת מקפללי? איך הקארת את מקפליי? ישלך ואנס? אולסטאר? אדידס? נייק? ניו באלנסXD? מהו סיגנון הלבוש האהוב עליך? איזה תוספות לפיצה את אוהבת? ישלך חוג כלשהו או היית בחוג כלשהו או שאת רוצה להיות בחוג כלשהו ? מה נראה לך שאת הכי טובה בו? ובאיזה מיקצוע בבית צפר את הכי טובה בו? מהי סידרת הספרים האהובה עליך? מהו הטעם הגלידה שאת הכי אוהבת והכי מזמינה הרבה? איזה צבע לעולם לא תלבשי? את יודעת שאני חמודה D:? [סתם סתם אינלי מה לשאול חחXDDD] מה את שומע ת עכשיו [אם את שומעת] ? המחשב שלך נימצא בחדר שלך? כמה מחשבים ישלך בבית? וטלוויזיות? וחדרי שירותים XD ? כמה חדרים ישלך בבית? אפשר לבוא אליך בלילה ולעשות לך בו?XDDDD מהי סידרת הטלוויזיה האהובה עליך? מהו הגובה שלך? מה לעולם לא תעשי? אם יציאו לך לעשות קעקוע וההורים שלך יסכימו את תרצי לעשות? ישלך חורים של עגילים? אם כן אז איפה ? מתי בפעם האחרונה היית בקניון? באיזה קניון זה היה ? מה קנית שם? מהו הסרט האחרון שראית בקולנוע ? ישלך איזשהיא חיה בבבית? אם כן אז כמה ? ובת/בן כמה היא/הוא? מה הצבע שלה שלו? איזה חיה זאת? הייתה לך פעם חיה נוספת? נימאס לך מהשאלון שלי XD ? את חושבת שחפרתי לך? טוב אז אני ימשיך XD עד שימאס לי O.O נמ.. תלכי שניייה לחלון, מה את רואה בו? באיזה צבע השמיים? במי ההורים שלך בדר"כ בוחרים בבחירות XDDDD? את מנויה לאיזשהו עיתון ? מה את עושה בדר"כ בסופי שבוע ? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך ? מאיפה את מכירה אותה ? כמה זמן אתן חברות טובות? היה לך פעם חבר ? או שיש לך עכשיו
? אם הפייבוריט שלך ממקפלי עכשיו היה דופק אצלך בדלת מה היית עושה? ואם היית פתאום רואה את מקפליי ברחוב XD ? מה את עושה כשאת נוסעת באוטובוס? מתי בפעם האחרונה נסעת באוטובוס? את נוסעת באוטובוס הרבה ? איזה קו את הכי הרהבה נוסעת ? היית החופש בים? אם כן אז כמה פעמים? הישתזפת החופש ? אם כן אז איפה ? איך החופש בנתיים? שמחה שהוא עוד מעט הולך להיגמר ? את יודעת שאני מתחילה שבוע לפניך ב-26 ללמוד
? קנית כבר ספרים? ותיק או קלמר ? אם כן אז באישזה צבע הם ואיך הם נראים? קנית כבר יומן ? אם כן אז איך הוא נראה ובאיזה צבע הוא ? את אוהבת ללכת לביצפר ? מהו המקצו האהוב עליך שם? מהו החג האהוב עליך? והמאכל האהוב עליך בכללי ? טוב זהו D: חח