On The Spot

butbut

New member
אדום ולבן?חחחXD תעשי שחור אדום כמו

בארומה. לא זה בעצם דומה לכת השטן ><. XD

HiLa0mcfly

New member
חחח שחכתי מזה כבר XD אז הנה אני עונה

הדבר הכי הזוי שיש לי בחדר עכשיו זה ... אני חושבת שזה ספר אלגברה :S חחח זה הדבר הראשון שאני רואה

A e o n 6 9

New member
שאליה לי אליך ../images/Emo9.gif (או שתיים ../images/Emo6.gif)

1. היית אומרת מול ארבעתם מי הפייב שלך או שהיית אומרת בייפות נפש "you are all" כמו שאני הייתי עושה?
2. אם היית אמורה לתת להם שיר שכתבת.. אז על מה הוא בערך היה? כאילו תני כיוון? מה מי מו? (את לא חייבת לכתוב שיר שלם אלא יענו סתם מה היה הרעיון שלך לשיר או משהו
) וואי בטח השאלות שלי הכי מעצבנות וחופרות

HiLa0mcfly

New member
השאאלות שלך דווקא סבבה =]

אממ אני חושבת שהייתי אומרת לכולם שאני אוהבת אותם , אבל אם אני ישר יתנפל עליהם זה לא יהיה יפה חח אני לא יבוא אליהם אני אוהבת אותך אותך אני קודם כל יגיד להם שאני אוהבת את המוזיקה שלהם זה נראה פחות חופר אני חושבת XD אני כן כותבת שירים יש לי כמה אבל רוב השירים שלי עם על אהבה נכזבת כזאת או על אנשים שעזבו או משהו כזה .אבל לפעמים אני אוהבת להשתעשע עם זה, להמציא שירים על השכנים שלי חח שירים מצחיקים, שירים שאני יורדת עליהם יותר נכון שכנים של חברה שלי XD

A e o n 6 9

New member
../images/Emo6.gif

ומה תביאי למקפליי? את השירים העמוקים או האלה על השכנים? XDD

butbut

New member
../images/Emo26.gif יש לי שאלה אליךך!!אחרי כולן גנבו לי

ת'שוט.. אז ככה.. אם היית נתקעת בטעות בחדרון של כול מיני מכונות ניקיון[את יודעת של המנקים],באיזה קניון..עם דני..מה הדבר הראשון שהיית אומרת לו?או מה הייתה התגובה שלך?

HiLa0mcfly

New member
אממ

אני חושבת שאני הייתי אומרת לו שאני אוהבת את המוזיקה שלו ושל הלהקה כמובן חח ואיך שהוא מנגן על גיטרה קודם כל חינוף XD גם שזה נכון מאוד מאוד מאוד ואז הייתי מבקשת ממנו "שילמד"אותי על גיטרה חח סתם סתם .. אולי כן אבל לא יודעת חח אההה והייתי אומרת לו שהוא נראה טוב טוב טוב + מעולה חח XD ושיש לו עיניים מדהימותת קיצר מחמאות לא נגמרות

butbut

New member
חחחח את יודעת שלתת מחמאות לבנים יותר מידי זה

מזיק. אבל בגלל שזה דניי.... אני הייתי קופצת עליו!!!!!! חח לא. הייתי בטח מדסקסת איתו [עם האנגלית העילגת שלי] על הלהקה,ואז היינו מדברים על למה אנחנו כאן,ואז הוא היה מבין שאני מישראל,ומשם הכול מתפתח.. חחח XDDDD

HiLa0mcfly

New member
חחחח

אני דווקא חושבת שלקפוץ זה דפוק מדי חח אני דווקא הגעתי למסקנה הזאת לפני כמה ימים , אם אני רוצה שיקרה לי ולדני משהו אני לא יקפוץ עליו כמו מעריצה גם שזו יכולה להיות התגובה המיידית שלי XDXD אבל אני הולכת על מחמאות קודם חח זה יותר בוגר חח אני כולה בת 14 אני מחכה לעוד חמש שנים אוו 6 וואו זה נשמע יותר מדי זמןן חח אני מתה לדני דני דני חח ולעבור ללונדוןן XDXD לא קשור אבל לא משנה חח

מאיושSP

New member
יאללהD:

כמה זמן בערך את בפורום?
מי הפייב שלך?
לאיזו כיתה את עולה?
האמת, את רוצה כבר לחזור ללימודים?
יש לך אלבום/דיוידי של מקפליי?
ושל להקות אחרות?
איזההה??
את רעבה? XD
שניצל תירס טבעול הכי טעים נכון? שאלה רטורית. ברור שנכון.

HiLa0mcfly

New member
ZD

אני חושבת שאני בפורום חודש כמעט כן קצת זמן =] דני
אני עולה לט לא,אני לא רוצה לחזור ללימודים =] אין לי לצערי :( אממ יש לי של להקות אחרות.. אני לא רעבה אכלתי לפניי שנייה שוקולד עם קצפת והיה טעים =] חחח בטח ששניצל טירס הכי טעים גדלתי על זה

אניאניאני

שואלת
אמ.. האם את חושבת שהחתיך בלהקה פוב הוא מכוער? מהי חברת הבגדים המועדפת עלייך? יש לך חיות? אין לי יותר אני מצטערת אם כבר שאלו פה את השאלות האלה

HiLa0mcfly

New member
!@#$%^

אממ אני לא חושבת שהחתיך בלהקת פוב הוא מכוער הוא דווקא חתיך =] אני הכי אוהבת פוקס כל הארון שלי זה פוקס ואני אוהבת את המכנסיים של פיוטה ולא אין לי חיות :(

:)))

גמאני חושבת שהוא חתיך D: חחח נמ ואני אוהבת פוקס אבל לא כל הארון /= רוצה חתול?

למעלה