On The Spot

../images/Emo88.gifOn The Spot../images/Emo88.gif

והפעם: M C F L Y 1 מה הדבר הכי ורוד שיש עכשיו לידך?

butbut

New member
../images/Emo26.gifשאלה ../images/Emo190.gif חיחי:]

אם היית יכולה להיות מישהו אחד ממקפלי,במי היית בוחרת?

M C F L Y 1

New member
דפנטללי טום ../images/Emo23.gif

אני חושבת בגלל שהייתי זוככה לשייר והיו לי מלא זוגות של אולסטאאר [ סתם בצחוווק :)) ] .. מממ .. וגם בגלל שהייתי זוככה לגנגן באחת המגיטרות המדהימוות שיש לוו
.. יצארתתי מפגררת

McFly rullz

New member
כנסייי תראייי ../images/Emo26.gif

מה את הכי אוהבת לעשות? אם את רואה את מקפליי בפתח הדלת של הבית שלך-מה היית עושה? יש עוד שאלות אבל שכחתי

M C F L Y 1

New member
שאלות טובות האן ../images/Emo140.gif

אוקקי :: 1. אני הכי הכי הכי אוההבת ללכת לים בעיקר עם המשפחה והחברוות אהה ובעיקר בליללה
2. אם מקפללי היו עומדים בפתח דלתי הייתתי > פותחת טורקת צורחת מתעלפת מעוררת פותחת שוב ואומרת :: "can i help you ?! " * למרות כפי שאני מכירה את עצמי הייתי משותקת לגמרי
*

McFly rullz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

חעחעחע ''כן איי הלפ יו''
אני הייתי- פותחת עיינים הכי הכי שאפשר ממצמצת מתעלפת ואז קמה לחיקו של דאגי
חעחעחע

talosh1234

New member
שלאה..

גיליי
מה היית לוקחת לאי בודד-לא ממקפליי
? חח שאלה טיפשית .. אבל לא נורא :]

M C F L Y 1

New member
מממ ..

אוותךך !
לב| חיחחיחי אני חושבתת שאת המשפחה שליי ככה אף פעם לא היה לי משעממם .. וגם אז היה לי כרטיס אשראי זמין ונגיש במידה ואני ירצה לצאת מהאי .. D:

M C F L Y 1

New member
*מנסה להיזכר איזה קורנפללס זה*

אוקיי זה זה עם הנמר ?! והאריזה הכחוללה ?! *אם לא יצאתיי מזה מפגרררת* אם זה זה > אז ככן הווא טעים ברמות קשות ויש עליוו סווכר
עובדה עלי > אני מכורה לסוכר , ממתקים וכו' [ אולי זה מסביר את משקלי העודף :|| ]

חחחחחח XDDDDD

לא
זה הקרונפלקס עם הארנב החום! כדורי השוקולד הטעימים! חובה להיות מכור ><" שיט נגמר לי הנסקוויק.. נשארתי עם טריקס -_-

M C F L Y 1

New member
אוו מיי גאאאד ../images/Emo9.gif

האממת שכל מה שאמרתתי תקף גם אליוו בגלל שאני שוקהוליסטית :]] אאאז כככןן , אני מכווררה

DoLi it is Me

New member
שאלה ../images/Emo11.gif

שאלה קשה! אם היו נותנים לך כניסה חופשית לכל אחד מהבתים של מקפללי איזה חפץ 1 היית לוקחת?!?[מכל בית יעני מכל אחד] נמ.. ועוד שאלה.. מהו המקצוע האהוב עליו ומהו השנוא ובאיזה את הכי טובה ובאיז האת הכי גרועה? נמ.. ומי הוא הפייב שלך ^^?

M C F L Y 1

New member
שאללה באאאמת קששה !

וואאי אני חושבבתת שש .. את הבוקסר / את הכרית של דאגגי !! ככה עם הבוקסרר אני יכולה ללכת לישון ולחשוב מחשבות מגונוות ~חעחעחעחעח צחוק מרושעע~ ועם הכריית אני יכווללה להיתכרבבל ולהרייח את רייחו של אהווביי
ממ.. לגבבי מקצוע אהווב > נראאה לי מתמתייקה / מחשביםם
לגביי מקצועע שנווא > דפנטליי ספרוות / ספוררט [ אני גרווע בזזה ! ] .. המקצווע שאני הכי טובבה בו זזה > מתמתייקה / אנגלית .. המקצועע שאני הכי גרועעה בוו > אווקי אני הולכתת להישממע מזה שחצננית אבבל .. אין מקצועע שאני גרועעה בוו [ חוץ מהקטע של הריצה בספוררט ] .. אמממ הציון הכי נמוך שלי הוא 90 בספרותת אז אני מניחה שזה יהייה ספרוות

DoLi it is Me

New member
O.O חכמולוגית

את לא אוהבת ספרות? אוי אני חולע על ספרות השנה אני הולכת להיבחן למגמת ספרות/קולנוע לשנה הבאה. מתימטיקה O.O ? אוי ><

למעלה