On The Spot

M C F L Y 1

New member
אווקיי עד כאאן ../images/Emo11.gif

מקשיבה בשיעורים ? משתדלת . חכמה ? יכול להיותת . עושה שיעוריים ? תמייד . לומדת למבחנים ? כן . חורששתת ?! לא .

kelly7i

New member
נביא כמה

1. מה המאכל הכי אהוב עליך? 2. את במסעדה, מה היית מזמינה לאכול? 3.ומה היית מזמינה לשתות? 4. היית מביאה טיפ? 5. היית פעם בהופעה של אביב גפן? 6.וותרי, לא כדאי לך.. 7.היה לך פעם חבר? 8. מה הדבר הכי מפאדח שקרה לך? 9. יש לך תלבושת אחידה לבצפר? 10.קנית כבר יומן? 11. אני עוד לא קניתי.. 12.מה השיר שאת הכי חורשת עליו עכשיו? 13. משעמם לך? 14. באלך לסיים את זה? אוקי..

M C F L Y 1

New member
עווננה :

1. המאכל האהוב עליי .. אני חושבבת שסלמוון
2. תלוי באיזה סוג מסעעדה [ איטלקי , אסייתי , סיני , יפניי , שף , צרפתתי , דגגים
] .. 3. הייתי מזמייננה מיים ! אני הכי הכי הכי אווהבת מיםם בעעעולםם
זה כ"כ טעעיםם :)) 4. תמיייד אני מביאה טיפפ של 25% מהמחייר של הארווחחה
5. לא . 6. חחחחח
7. כן . אבל לא רצייני :// אני עדין מחכה ל -- אחחדד
8. הככי מפדחח .. ננממ .. הייתי עם חבררה באיילת והיינוו על אופנוע יםם וצחחקנו על אייזו משפחחה בקול ממש רם כי שמענו את האבא אומר משהוו בצרפתיתת .. אז חשבבו שהם צרפתתים [ מפגררות שכמותינוו
] ובסוף הילד צעק לנוו שהם מדבריים עבריית . וזהה ההייה מפדחח ברמוות בגלל שירדנוו עלייהם מכל כיוון אפשררי D: 9. כןן . אבל החולצות באות בכל הצבעים ועם צווארון / עם גזרת V :]] 10. ככן , ממש מתוווק עם כבששיים
11. לא נוראא
הוא יגייע !! חחח
12. מממ .. Blink 182 - All The Small Things 13. דווקא לאא ! את משעשעעת אוותתי
14. ללא :. אבל זה יסתייים :// * אוווץ' היידדד
*

מאיושSP

New member
גוווולי! ../images/Emo23.gif

האאאמ.. אם כל העולם היה מתפוצץ עוד חצי שעה. מה היית רוצה להספיק לעשות לפני שתמותי? D: לאביו בייב. שנה לא דיברנו

M C F L Y 1

New member
מאייצ' 333>

אוווקקי : הייתי טסה לאנגלייה , שוכבבת עם כל אחד מחברי מקפללי :]] [ כולל עם החתוול ששל טווםם - הוא נשממע לי ממש אחללה
] .. אחרי זה הייתי טססה לארצות הבריית ושווכבבת עם זאק אפררון
וועם אשליי טיסדיילל
* תמייד תהייתי איך זה עם בחווררה D: * ואזז הייתתי עוושה עעם אמנדדה ביינס וטוםם דלוננג צניחחה חופשייתת . Done ! חחחחח אווהבבת אוותךך האןן !
חייבוות ללדבררר

kelly7i

New member
נביא כמה

1. מה המאכל הכי אהוב עליך? 2. את במסעדה, מה היית מזמינה לאכול? 3.ומה היית מזמינה לשתות? 4. היית מביאה טיפ? 5. היית פעם בהופעה של אביב גפן? 6.וותרי, לא כדאי לך.. 7.היה לך פעם חבר? 8. מה הדבר הכי מפאדח שקרה לך? 9. יש לך תלבושת אחידה לבצפר? 10.קנית כבר יומן? 11. אני עוד לא קניתי.. 12.מה השיר שאת הכי חורשת עליו עכשיו? 13. משעמם לך? 14. באלך לסיים את זה? אוקי..

ShellyJones

New member
שאלה (=

שאלה מפגרת למדי מצדי, אבל שיהיה(= מה את חושבת על פינגווינים?

M C F L Y 1

New member
חווללה עלייההםם ../images/Emo99.gif

הםם כ"כ מתווקיםם
וואיי אפשר להישארר אדיישיים כשהם הולכיים , הםם כ"כ מוושייםם ~אנחה~ השאללה ממש לא מפגגרתת

ShellyJones

New member
יאיי!

גמאני אני חולה על פינגוונים(= אני רואה אותם בתור יצורים לא שפויים, זו הסיבה שאני אוהבת אותם בעיקר! (=

butbut

New member
פינגוווין זה אחד היצורים הכי מוזרים שנוצרו..

בעיקר בגלל שהם קטנים,קומפקטיים,ופטפטנים..סתם הם אל פטפטנים,בחיים אל שמעתי פינגווין מדבר ><.

LironPoynter

New member
הם מוזרים מאוד:O

כי הזכר מתנהג כמו הומו. סתם הוא לא, אבל הוא דוגר על הביצה שלו ושומר אותה בין הרגליים, והולך איתה לכל מקום>< ואם היא מתגלגלת לו מבין הרגליים אז נו מור ביצהD: אל תשאלו מאיפה הידע הזה על פינגווינים, איזה חנונית אניXD

MoVe AlOnG

New member
שאלה מוזרה =/

טעמת פעם חומוס עם קטשופ???? טעמת פעם מיונז עם קטשופ???? טעמת פעם אלף האיים עם קטשופ???? מה הכי טעים?

M C F L Y 1

New member
מממממ ..

חומווס + קטשוופ = לא . מיונז + קטשופ = כןן . יאמממי
אלףף האיים + קטשופפ = כןן . נחממד :)) הכיי טטעיםם > מיוננז + קטשוופ
* הרגגת אוותתי עם השאאלה LOL
*

למעלה