הפינה היא פעם בשבוע כאילו?
D Dirty wings2 New member 7/12/07 #42 כרגיל אחרונה XD../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif
S sweet shir New member 7/12/07 #43 ../images/Emo45.gif שיט אני אהיה אחרונהXD אולי תעשי לפי סדר אקראי ולא לפי הסדר הזה? חחחחחחחחחחחחח ^_^
../images/Emo45.gif שיט אני אהיה אחרונהXD אולי תעשי לפי סדר אקראי ולא לפי הסדר הזה? חחחחחחחחחחחחח ^_^
S sweet shir New member 7/12/07 #44 +אולי כדאי שתעשי פעמיים בשבוע בערך? כי אם לא זה יקח שנייייייייייים חחח
T talosh1234 New member 7/12/07 #45 חחחחחחח אני רואה את לחוצה XD האמ.. סבבה נראה אל תדאגי אני לא יינטוש אתכן עד שכולן יעשו את זה יגיע תורך בסופו של דבר
חחחחחחח אני רואה את לחוצה XD האמ.. סבבה נראה אל תדאגי אני לא יינטוש אתכן עד שכולן יעשו את זה יגיע תורך בסופו של דבר
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #46 כןמ אפשר בסדר אקראי..שזה יפתיע את האנשים פה ולא יחשבו.."אהה יש אני הבאה בתור" XD הכי טוב זה בהפתתעה
S sweet shir New member 7/12/07 #47 חחחחחחחחחחחחחח כי *אפעם* לא יוצא עלי XD אבל ברצינות, לדעתי עדיף פעמיים בשבוע כי אם לא זה יקח מלא זמן חח
חחחחחחחחחחחחחח כי *אפעם* לא יוצא עלי XD אבל ברצינות, לדעתי עדיף פעמיים בשבוע כי אם לא זה יקח מלא זמן חח
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #48 כן עדיף לעשות באקראי שיהיה לאנשים הפתעה ולא יגידו כזה "אה אני הבאה בתור יש!" XD הכי טוב בהפתעה
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #49 אני יהרוג את תפוזזזזזזזזז זה כבר נמאס עליי../images/Emo46.gif
T talosh1234 New member 7/12/07 #51 תקשיבו , זה לא יהיה יפה שאני יעשה את זה בסדר אקראי .. זה לא יהיה הוגן לאלה שעכשיו ראשונות .. זה כן יהיה בהפתעה כי אני לא יפרשם כל פעם שאני מעלה את הפינה את הרשימה .. כך שאתן לא תזכרו מי אחרי מי . . .
תקשיבו , זה לא יהיה יפה שאני יעשה את זה בסדר אקראי .. זה לא יהיה הוגן לאלה שעכשיו ראשונות .. זה כן יהיה בהפתעה כי אני לא יפרשם כל פעם שאני מעלה את הפינה את הרשימה .. כך שאתן לא תזכרו מי אחרי מי . . .
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #52 לא קשה לבדוק../images/Emo6.gif טוב איך שבא לך... זה לא אמור לפגוע באלה שראשונות זה לא שאמרנו תתחילי מהסוף XD אבל שיהיה..
לא קשה לבדוק../images/Emo6.gif טוב איך שבא לך... זה לא אמור לפגוע באלה שראשונות זה לא שאמרנו תתחילי מהסוף XD אבל שיהיה..
S Sivan McFLY New member 8/12/07 #54 ../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifבעעע אני אחרונה נה נהה ><'
T talosh1234 New member 8/12/07 #55 ../images/Emo208.gif בנותתתתת ....... מחר אני רוצה להכין כבר את הרשימה והכל .. אז יאללה מי שלא נרשמה שתרשם .. זה לוקח שניה D: פשוט תשרשרו להודעה הראשית ... לא שווה לפספס את זה .. פינה מגניבה
../images/Emo208.gif בנותתתתת ....... מחר אני רוצה להכין כבר את הרשימה והכל .. אז יאללה מי שלא נרשמה שתרשם .. זה לוקח שניה D: פשוט תשרשרו להודעה הראשית ... לא שווה לפספס את זה .. פינה מגניבה
T talosh1234 New member 9/12/07 #60 אוקיי בנות , היום אני עושה את הרשימה .. אז מי שלא נרשמה שתרשם עכשיו ....