בנים או בנות
...מה לוקח??

../images/Emo89.gifבנים או בנות../images/Emo90.gif...מה לוקח??

שכל אחד יכתוב: אני שמח שאני בן/בת בגלל ש..... אני שמח שאני לא בן/בת בגלל ש..... הייתי רוצה להיות בן/בת בגלל ש..... תשובות שלי אני שמחה שאני בת בגלל ש.....זה המין השולט
אני שמחה שאני לא בן בגלל ש.....לא צריך להתגלח כל יום.. יש שעווה!חח הייתי רוצה להיות בן בגלל ש.....בנים לא מקבלים מחזור

ת מ י מ ה

New member
נחמד...

אני שמחה שאני בת \שוב כמו שאמרה מעליי המין השולט אני שמחה שאני לא בן.. כי אין משהו שמציק בין הרגליים ושיש לו חיים משלו.. הייתי רוצה להיות בן בגלל המחזור!!!!! וגם בגלל שלפעמים נראה שלהם הרבה יותר קל יותר פשוט...(אבל זה לא כזה נכון..)

yulinka

New member
כרגע גיליתי שלבנות אסור לראות

משחקי כדורגל במשך 70 דקות ברסלונה הפסידו...עד שהתיאשתי השארתי את בעלי בסלון והלכתי למחשב זה היה לפני 10 דקות... ב10 דקות האלו ברסלונה הכניסו שני גולים וכרגע הם מנצחים זהו...לא רואה יותר משחקי כדורגל עם בעלי:)

Paranoid Eyes

New member
מההה

מזה אסור? אני מתה על כדורגל! ואני רואה את המשחק עם כל המשפחה האמת! את לא אוהבת כדורגל?:( איך אפשר...

aqz

New member
מה!!!! מה !!!

גם אוהבת את פינק פלוייד וגם כדורגל?!?!?! ידעתי שיש נשים מושלמות....אבל לא ידעתי שהם כאן...

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo12.gif

לפני שאתה יוצא בהצהרות תביא לי שלוק מהסבן אפ:) וכן, אני אוהבת את פינק פלויד.. לא רק אוהבת.. מאוהבת. וכדורגל, לא מאמינה שאפשר בלי. מושלמת? בסדר בסדר
בוא נניחחחחח :) LOL

d e m o sthenes

New member
אני עונה...

אני שמח שאני בן בגלל ש..... לא צריך ללדת (נראה לי די כואב) אני שמח שאני לא בת בגלל ש.....כל השינויים ההורמונליים שלכן, וכי כי אתן מתוסבכות. הייתי רוצה להיות בת בגלל ש..... הבנים היו מתחילים איתי ולא הייתי אני צריך לעשות את כל העבודה הקשה.

זכוכיות

New member
לידיעתך.

גם בנות לא "צריכות" ללדת, הן בוחרות. אני למשל, כמו שזה נראה מכאן, לא מתכוונת ללדת, לעולם.

yulinka

New member
פספסת איזו נקודה קטנה:)

אם גבר רוצה ילד אז הוא לא צריך ללדת אם אישה רוצה ילד אז היא כן צריכה ללדת יהי ההבדל הקטן:)

זכוכיות

New member
בגדול חשבתי על זה,

ובגדולך, אפשר לאמץ. יש הפריות מבחנה, אימהות פונדקאיות, ווטאבר. יש אופציות. לידה נשמעת לי זוועה. לא הייתי עוברת כזו בעד שום הון שבעולם.

yulinka

New member
טוב..דעות משתנות עם הזמן:)

בטוח בגיל 5 גם חשבת שלהתנשק עם בן זה איכסה:)

זכוכיות

New member
אתה יודע מה, טיפשי להתווכח על זה,

תמיד יגידו לי את תינוקת בת 21, מה את יודעת, יאדה יאדה. עובדתית, אני מכירה עשרות בחורות שאמרו בגיל 21 שהן לא רוצות ילדים, אמרו בגיל 31 שהן לא רוצות ילדים, אמרו בגיל 51 שהן לא רוצות ילדים וכו' וכו'. יש אפילו פורום כזה בתפוז "נשים שלא רוצות ילדים" ולמיטב ידיעתי קבוצת הגיל שם הרבה יותר מבוגרת. אני לא יכולה לנבא את העתיד, מה שכן- אני לא צופה שינוי. אני לא צופה שיתעורר בי עניין בגידול ילדים, ואני בטח ובטח לא צופה שהזעזוע שאני חוטפת בכל פעם שאני שומעת "הריון" או "לידה" יעלמו, זה נשמע לי כואב, זה נשמע לי מפחיד, זה נשמע לי משהו שאני לא אהיה מסוגלת לעבור- אולי ילדותי אבל לדעתי זה גם יכריע.

yulinka

New member
ומה עם לגדל ילד שלא ילדת?

כלומר אימוץ/אומנה? <אני לא עושה לך כאן הרצאה או שטיפת מוח:) סתם מתענינת>

זכוכיות

New member
הרעיון לא מושך אותי בכלל.

אין לי שום דבר נגד ילדים, אבל אני חושבת שאשכרה לגדל כזה היה מחרפן אותי.

נועם m

New member
../images/Emo6.gif

אני שמחה שאני בת כי, שיטחית שכמותי, אני נהנית לפעמים להשקיע במראה החיצוני ו"לדפוק הופעה". לצערי, כשיש גבר שעושה זאת, נהוג עדיין לכנותו "סיסי", "מתרומם", "נקבה" ושאר מילות גנאי...
אני שמחה שאני לא גבר כי אלוהים ישמור, מה הייתי עושה אם כל פעם שהייתי חרמנית היה נעמד לי משהו! (או אם לדייק, את מי הייתי עושה...
) הייתי רוצה להיות גבר, כדי שפעם אחת ולתמיד, אני אוכל להאמין שמישהי לא ענתה לי לטלפון כי היא הייתה בשירותים, ולא כי היא מסננת...

פוEט

New member
אמממ

אני שמח שאני בן בגלל ש....במה אני אגרבץ כשאני חושב מחשבות עמוקות? אני שמח שאני לא בת בגלל ש.....בטח היה יוצא לי שם של שרמוטה הייתי רוצה להיות בת בגלל ש.....בנות שולטות בבנים

Cobe Anan

New member
בנים אמנם לא מקבלים מחזור...

אבל אנחנו בהחלט סובלים ממנו לא פחות... אני שמח שאני בן כי אני יכול לחנות ברוורס; אני שמח שאני לא בת, כי דל פיירו לא צופר לי ברחוב; והבעסה היחידה בלהיות בן זה שאצל בנות, כל העניין הזה של סקס הוא פשוט הרבה פחות מסובך והרבה יותר נקי- מכל הבחינות... אגב, אני לא סומך על בנות. זה לא הגיוני שיצור מדמם 4 ימים רצוף ולא מת.. (גראוצ`ו מארקס)

למעלה