בנים או בנות
...מה לוקח??

Cobe Anan

New member
אה, ועוד משהו...

ההנאות הקטנות של החיים עולות הרבה פחות כסף: ג`ינס בקסטרו יכול לעלות 600 שקל; גרעפס טוב זה בחינם. מקסימום 15 שקל אם זה גרעפס טוב של אחרי חצי גולדסטאר.

נועם m

New member
אני יכול לחנות ברוורס?

אני כל כך מקווה שצחקת... (ודרך אגב- אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהחנתי לא- ברוורס).

Cobe Anan

New member
זה בגלל שאת בת.

לכן את לא יודעת איך למשוך הנד-ברקס, לסובב הגה ולהיכנס לחניה בגלישת צד... (שוב- כמה כיף להיות בן!)

pain is MY love

New member
אחלה...

אני שמחה שאני בת כי אני יכולה להשיג כמעט כל דבר עם קצת מחשוף וחצאית מיני... אני שמחה שאני לא בן כי אני לא צריכה לבלות את כל חיי בלנסות להשיג לי זיונים ועוד להתפלא שאף אחת לא מספיק נואשת... הייתי רוצה להיות בן כדי שגם אם אני אבלה את כל חיי בלנסות להשיג לי זיונים זה יהיה בסדר גמור..

...../images/Emo90.gif

אני שמחה שאני בת בגלל ש..... בנות יכולות להתגנדר בלי שיחשבו שהן עם נטיה מינית. אני שמחה שאני לא בן בגלל ש..... אז מלאי הרגשות שלי היה מוגבל והיה קשה לי לחשוב על דברים אחרים חוץ ממין, וגם בנות לא צריכות לעשות את הצעד הראשון בקשר... (לא הייתי עומדת בפדיחות...). הייתי רוצה להיות בן בגלל ש..... בנים לא סובלים כאבי מחזור כל 28 יום, הם לא צריכים ללדת, להוריד שום שערה מגופם, לטפח את עצמם כל בוקר מחדש ולא מצפים מבנים לנקות ולבשל ולגדל ילדים ולהתנהג באציליות ועדינות. מי לא הייתה רוצה להרגיש חופשי להתנהג בבוהמיות בלי להראות מופרעת...?

הממ שלי..

שמח שאני בן.. כי.. טוב תאמת.. הייתי מעדיף להיות בת.. אבל כוסית... אישית אני חושב שלשני המינים יש הרבה חסרונות ויתרונות.. אז זה לא משנה כבר.. אם כבר אבל נציין.. שאם כבר בן.. אז לפעמים אני שמח שאני יכול להרשות לעצימ לא להתגלח ולא להשקיע הרבה זמן על ענייני טיפוח ויופי.. כמו שאני בטוח שחלק מכן לפחות..

L y c a n

New member
טוב זה משהו שיענה על

2 השאלות הראשונות.. אני שמח שאני בן ולא בת כי אמנם נשים יכולות לבצע 2 פעולות בזמנים, אבל הבעיה היא שהגברים יכולים לבצע בו זמנית הרבה יותר

L y c a n

New member
שכחתי להוסיף:

מחכה לשצף של מכות וסתירות מבעלות המין השני..

T a u r u s

New member
אני

שמח שאני בן בגלל שאותנו בד"כ פחות שופטים לפי המראה. שמח שאני לא בת כי לבנות יש מחזור, הריון, לידה וכד'. הייתי רוצה להיות בת (לא כ"כ) כי אני סקרן לדעת מהי אורגזמה נשית.

למעלה