בנים בלבד - רגע האמת

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif בנים בלבד - רגע האמת

אחרי ארבעה חודשים של פעילות הגיע הזמן לעשות קצת סדר בפורום - ולקבל פידבק רציני ומסודר מכל חברי הפורום.. אני מבקש מכל אחד מכם לקחת חמש דקות ולענות על השאלון הזה בשיא הרצינות - התשובות שלכם - חיוביות או שליליות - יוכלו לעזור לי לשפר את הפורום.. אפילו יותר ממה שהוא היום. אז נא להכין דף ועט - ולענות. ואלה השאלות שעליהן אני רוצה תשובות :
מה דעתך על הפורום באופן כללי?
מה היית משנה בפורום?
מה חסר לך בפורום?
מה יש בפורום ובכלל לא מעניין אותך?
מה יש בפורום - אבל לא מספיק - לדעתך? ומה יש יותר מדי?
האם אתה מצביע בסקר הפורום?
האם אתה קורא את מאמרי הפורום?
האם אתה משתמש בקישורי הפורום?
האם אתה קורא את כל ההודעות שיש בפורום? אם לא - למה?
האם פגשת אנשים מהפורום?
האם יש משהו שאתה רוצה לכתוב לפורום - פינה / מאמרים?
איך הפורום מנוהל? מה היית עושה טוב יותר?
האם הפורום משלים את פורומי גאווה וזהות מינית לדעתך או מתחרה בהם?
ושאלה אחרונה - איך הגעת אל הפורום? עד כאן השאלות ועכשיו אל התשובות שלכם. את התשובות אפשר לשלוח במערכת המסרים, באימייל, או כאן בפורום. אני מבקש, באמת, לענות כמה שיותר בכנות. גם הודעות שליליות יתקבלו בשמחה, ובלי עיקומי פרצוף מצדי. גם אם תאמרו שאני מנהל נוראי (דיר בלאק
), כל עוד זה יהיה מנומק זה יהיה רק לטובה. אז יאלה... אני מחכה לתשובות...

לירוי25

New member
ואני הראשון שפותח אותו!

את הסקר סוטים! טוב, אז להלן תשובותיו של לירוי:
מעולה! כייפי! תומך! מעניין ומצחיק! וואלה ו-YNET יש לכם הרבה מה ללמוד על ניהול פורום!
אולי הייתי מחליף את המנהל...סתם! אולי הייתי מעלה את ממוצע הגילאים.
סקס!!
שיחות חולין.
מה יש יותר מידי? לא חושב שיש דבר כזה!
משתדל..
לא ממש.
פגשתי רק את מרמלד. לא הייתי מתנגד לפגוש את סקיפי. (את מאי הייתי לוקח למפגש סוער, שטוף הורמונים וזימה!)
לא.
לא, אני סתם אוהב להסתכל על האמוטוקונים. (סמיילים ושאר סימנים).
נו מה אתה בקטע של לקצור מחמאות עכשיו?? מנוהל ברמה גבוהה ואיכותית! אפילו נטע לא מפסיקה להחמיא לך! (טוב לא להסמיק..)
איך הגעתי? אני עובד כאן. איך הייתי???

לירונר

New member
רגע האמת של החמוד...

זה הפורום הכי מגניב שהייתי בו הוא חי, תוסס, (ומלא חמודים...)
לשנות? לא יודע.. אני לא הייתי פה מספיק בשביל לחשוב דברים שליליים.... טוב לי בינתיים
מה חסר??? כלום... חולה עליכם
אין לי מה להגיד ...
סקר הפורום??? מה זה??? לא עודכנתי
מאמרים?- ב-ט-ח !!! ודרך אגב.. כל מי זשם מאמר הוא אחלה גבר (או מאי ויפעת) עם חוש הומור מצד אחד, ומצד שני מאמריו/ה קורעים את הלב לפעמים.. יישר כח
קישורים- תמיד ~!~ אני אוהב לראות דברים חדשים ולא משנה על מה
אני קורא את כל ההודעות- הן כיפיות, מגניבות, בראש טוב, ולפעמים גם יש לך עצה או רעיון נוסף וזה כיך לשתף את האנשים כי אכפת לך מהם (בשל אופן לי אכפת..)
לא.. כי מי ירצה להיפגש עם אחד כמוני?
לכתוב- בינתיים הודעות (ורק טובות בעזרת השם )
אני לא מבקר אף אחד על אופן הניהול.. אם לא היה לי טוב הייתי בורח
הפורום, כפי שאני בכל אופן ראיתי , עזר לי באופן אישי להתגבר על כמה בעיות (גם בגלל שאחרים חוו אותן)
הגעתי לפורום הזה ממש במקרה.. לא ידעתי לאן אני נכנס....
חולה עליך ~!~ ~לירון~

nir2323

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo119.gif

אוהב את הפורום, עובדה שאני כאן!פורום מאוד פעיל,יש הכרות של החברים, אנשים מרגישים נוח להיפתח וזה ניפלא.
גם אני הייתי מעלה את ממוצע הגיל, בעצם הנה כבר העלתי
עדיין לומד את הפורום, לכן לא ודע מה חסר וממה יש יותר מידי.
מאז שעבדתי שבועיים בחברת סקרים - לא סובל סקרים.
חולה על מאמרי הפורום (שנונים, ומלאי חוכמת חיים), נדמה לי שככה התוודעתי בכלל לפורום, דרך פורום ישראלים בחול.
עדיין לא השתמשתי בקישורים.
משתדל ובנתיים מצליח, לקרוא הכל.
עדיין לא יצא לפגוש מי מחברי הפורום, אשמח אם זה יקרה
לגבי ניהול הפורום, למרות שכולם מתלוננים על מישטר השירשורים, זו ממש חובה , להקפיד על כך, אחרת הודעות נזרקות החוצה (לדף הקודם) , וביננו מי טורח לעבור אליו ???

דרור22

New member
תשובות....

הפורום נחמד
הייתי מחליף את המנהל
הייתי מוסיף קצת פלפל
אולי גם חתול וירטואלי
שאלונים מפגרים
יש יותר מידי תגובות של מרמלד (הנדחף הזה) ופחות מידי של האנשים האחרים
כן
כן
כן
לא את כולן - את הארוכות בדרך כלל לא (את שלך - פשוט כי אני עייף ואין לי כוח....)
כן
לא
הפורום מנוהל בסדר
משלים
לפורום הגעתי דרך האינטרנט - סתם התחלתי לדבר... גיא כאפרה מה נהייה - מה זה הביטחון העצמי הירוד הזה?? יאללה- זה פורום מצויין!!!! מספיק עם הרגשות נחיתות!

אלי פלס

New member
מנהל נוראי...נותן לנו שיעורי בית

יש - אבל לא מספיק: מאמרים. אם כי זו לא חכמה להתלונן מבלי לכתוב... (נו נו נו לעצמי). אני מצביע בסקר הפורום. אני קורא את מאמרי הפורום. השתמשתי מספר פעמים בקישורי הפורום. לא. אני לא קורא את כל ההודעות בפורום. לא יודע למה... פשוט איבדתי תחושת שייכות.. יש הרבה שרשורים שאני לא מוצא בהם תוכן שמעניין אותי... פגשתי אנשים מהפורום (ולדעתי הם סבלו קשות). בנוגע לניהול, אני חושב שאתה אחד המנהלים המוכשרים ביותר ב´תפוז´. קבל ח"ח. אתה יוזם, כותב, מביא ידיעות מעניינות, אתה בעל ה´פטנט´ של "סיכום השבוע" ועוד ועוד... אני לא חושב שהפורום מתחרה בדרך כלשהי בפורום גאווה... לא ראיתי כמעט נושאים חופפים כך ש... בנוגע לפורום זהות מינית - לא ביקרתי בו כך שאני לא יודע מה לומר. הגעתי לפורום סתם מתוך שיעמום. חבר שכותב בפורומים בתפוז הפנה אותי לקרוא משהו ובדרך עברתי על רשימת הפורומים...

Yaniv-DC

New member
תשובותי...

אני מצביע בסקר הפורום. אני לא תמיד קורא את מאמרי הפורום. השתמשתי מספר פעמים בקישורי הפורום. לא. אני לא קורא את כל ההודעות בפורום. לא יודע למה... פשוט איבדתי תחושת שייכות.. יש הרבה שרשורים שאני לא מוצא בהם תוכן שמעניין אותי, או שיש לי מה לתרום, או שמישהו רוצה לשמוע (אלי, כן, עשיתי COPY PASTE...) דיברתי בטלפון עם אנשים מהפורום. בנוגע לניהול, אני חושב שאתה אחד המנהלים המוכשרים ביותר ב´תפוז´. קבל ח"ח. אתה יוזם, כותב, מביא ידיעות מעניינות, אתה בעל ה´פטנט´ של "סיכום השבוע" ועוד ועוד (שוב, COPY PASTE...) לא מבקר בגאווה ובזהות מינית הגעתי לפורום כי הכרחת את כל ישראלים בחו"ל לבוא...

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif אוף איתכם ../images/Emo6.gif

הכוונה ממש לא הייתה להפגין חוסר בטחון עצמי ( שאין לי ) וגם לא שתגידו לי.. אתה מנהל נהדר... אני אוהבת אותך... טוב שהיו כמה ששלחו לי תשובות מנומקות למסרים..... הכוונה בכל השאלון הזה הוא לא לדעת מה כבר טוב בפורום - זה גם אני יודע - אלא לדעת מה יכול להיות יותר טוב. אז אני חוזר וקורא בפניכם - כל הצעות ייעול, שיפור, שינוי, הורדה, הוספה, החלפה, השבתה - אליי.

לירוי25

New member
טוב נו, אז הנה פידבק!

טוב בעצם שניים: (אם אני כבר בשוונג) א. שלירונר יעצור את גל הנרקיסיזם למה זה מתחיל להמאס! ב. למה אין כאן אף פעם שיחות סקס? על דברים שבינו לבינו? על דברים לעומקו ולרוחבו של עניין?

MARMELAD

New member
../images/Emo63.gif שעת סיפור

פעם היה בחור שקראו לו נרקיס. עכשיו, נרקיס הזה היה בחור חתיך סוף הדרך. ומשום מה הוא לא נמשך לבחורות. הוא גם לא ממש נמשך לבחורים. למעשה הוא לא נמשך לאף אחד. הוא היה משהו א-מיני כזה - יפה עד כאב ועדין כמן גבעול של פרח. או במלים אחרות - אוחצ´ה - אבל מהממת. בקיצור, כל שוכני הסביבה תמיד ניסו להתחיל עם נרקיס אבל הוא אף פעם לא נענה להם, ואף אחד לא הבין מה הבעיה שלו. אז הם פנו לפסיכיאטר של הכפר. הפסיכיאטר רשם לנרקיס תרופה מיוחדת שתגרום לו להתאהב, והוא היה צריך לשתות אותה שלוש פעמים ביום. בקיצור, ממש במקרה, באותו היום שהפסיכיאטר רשם לנרקיס את התרופה, ירד גשם חזק בכפר, ומים הציפו את הנהר של הכפר. כל אנשי הכפר הלכו לראות את הנס - כי בנהר הזה לא היו בדרך כלל מים והם היו צריכים לשתות מים מיובאים מטורקיה שעלו להם המון כסף - וככה גם נרקיס הגיע אל הנהר. הוא ישב על שפת הנהר, ולקח שלוק מהבקבוק שהפסיכיאטר נתן לו, וממש אז הציץ במים. פתאום הוא ראה במים משהו נהדר - נפלא - מדהים - זו הייתה ההשתקפות שלו. השיקוי כנראה עשה את מלאכתו נהדר כי הוא הרגיש מאוהב לגמרי במה שהוא ראה במים. ואז הוא חשב לעצמו - זה כל כך כיף להיות מאוהב - אני אשתה את כל הבקבוק - וכך הוא עשה. שלוק אחד ארוך וכל הבקבוק זרם לתוך הגרון היפהפה שלו (כולו היה מושלם כאמור). מה שהפסיכיאטר שכח להגיד לו, אבל, היה שאחת מתופעות הלוואי של השיקוי הזה היה שאם שותים יותר מדי ממנו אפשר להיכנס לקטטוניה - כלומר להפוך לצמח. וממש זה מה שקרה לנרקיס. מנת היתר של השיקוי הפכה אותו לצמח, הוא נזקק לאינפוזיה של אוכל וצינורות של חמצן לאף - אבל הוא לא הסכים לזוז מגדת הנהר, וכך הוא ישב על שפת הנהר, מאוהב בעצמו, לא מדבר עם הסביבה, ובאופן כללי די מאשר וגם קצת מסטול - עד שמת בגיל 38 מהתקף לב פתאומי. ואחרי שקברו אותו בדיוק באותו מקום שישב במשך 20 שנה - צמח שם באורח פלא פרח חדש ולא מוכר - לבן עם כתר מוזהב - לפרח הזה קראו נרקיס, על שם הבחור המדהים ההוא - וכך נגמר הסיפור. אז מה זה נרקיסיסט? מישהו שמאוהב בעצמו. מה למדנו מזה ילדים? (לא לקחת תרופות מפסיכיאטרים שעובדים בכפרים פרימיטיביים) לילה טוב!

OMO

New member
באמת?

אותי תמיד למדו שהוא היה כל כך אובססיבי לגביי המראה שלו, עד שבוקר אחד הוא הסתכל במי האגם הקריר וקלט חצ´קון. אז מצד אחד הוא נורא התרגש-הצתמרר-התעצבן ומצד שני הוא ניסה לפוצץ אותו, איבד שיווי משקל ונפל למים. המוסר השכל כאן הוא... תחיו עם הפגמים ברי החלוף האלה בשקט... ואני לא ידעתי שהיו מכווצי ראשים בכפרים פרימיטיביים. עכשיו אני רץ למצוא אחד בכפר שמריהו...

לירונר

New member
לפי מה שהבנתי מהסיפור של מרמלדוש

נרקיסיזם = אהבה עצמית גבוהה הלא כן?

MARMELAD

New member
גם אני מאוהב בעצמי

וגם לירוי מאוהב בעצמו. כולנו מאוהבים בעצמנו...
אתה בחברה טובה... הבעייה היא שהאהבה העצמית הזאת קצת יותר מדי "צועקת"... באופן עקרוני אני מאמין שכל אחד חייב לאהוב את עצמו - אפילו להעריץ את עצמו - כדי להקרין את האהבה העצמית הזאת הלאה. מי שנוח לו וטוב לו עם עצמו גם ימשוך אנשים אחרים לקרבתו. אבל כשמישהו מכריז בקולי קולות "אני יפה אני חמוד אני חתיך"... זה קצת מפריע באוזן. למה? כי מי שמרגיש נוח עם עצמו לא מרגיש שום צורך לצעוק את זה. הרי זה ברור מאליו. הוא מקרין את הנינוחות הזו שיש לו בכל מקום, גם בלי לאמר את זה במילים. אז לירונר חמוד שלי, לך לראי, תסתכל טוב טוב על עצמך, תן לעצמך נשיקה על כל לחי, שים שיר שאתה אוהב ותרקוד כמו ילד בן 5, ואחרי שתשחרר את כל האנרגיה הזאת, תחזור למחשב, תגיב להודעות, תשים אייקון של חיוך
.... ותאמין לי שכולם יבינו מי אתה ומה אתה. בהצלחה...!!! (הים אני אשכרה מורה דרך רוחני
למות מצחוק...) גיא

למעלה