בנים בלבד - רגע האמת

dodobird

New member
גם אני גם אני רוצה

טוף- אז הנה, הזדמנות בשבילי להגיד משהו (הרבה פעמים אני שקט כאן כי לא נראה לי שיש לי מה להגיד, לא משהו מעניין בכל אופן)
אז ככה, גיא:
כללית- יופיו הוא בדינמיותו
בגלל שהוא מהווה אוסף של הרבה אנשים ודיעות וכו´- קשה להגדיר אותו מעבר לכך.
מה הייתי משנה? קטונתי. אבל שנייה נחשוב. לא- לא נראה לי שהייתי משנה משהו- כלומר, הפורום משרת את מטרותיו נאמנה. (מה יש לי היום עם העברית הזאת?)
טוב, נו- שתי השאלות הבאות בעצם מתקשרות אל הקודמת, אבל ניחא: למען האמת, כמו לירוי, חסר לי קצת קטע של... אממ... מין
כלומר- אני אמנם מנוסה, יחסית לחבר´ה שכאן,אבל עדיין יש לי צורך מסויים ב..א... הכוונה. וגם סתם קישורים לאתרי סקס זה דבר נחמד (כן כן, אני יודע מה יש בקישורי הפורום. עדכניות זה אחלה דבר
אם יהיה לי במה, אני אוסיף.
לא מעניין אותי- הממ.. אני לא ממש דוגמא כי רוב הפעילות שלי כאן נעשית בין 4 ל-8 בבוקר. הכל מעניין אותי בשעה כזאת.
כן אני מצביע. כולם ביחד: "כי מי שמצביע..."
כן- יצא לי להשתמש בכמה קישורים, אפילו חזור והשתמש D-:.
לפגוש? בטח! רק אני! סתם- פגשתי את תפוצ´יפס, אדם יקר.
לא תודה. אני לא מתאים לכך.
לא יצא לי להסתובב יותר מידי בפורומים, ולראות ניהול של אנשים אחרים. יצא לי טיפה לראות את זה של נענע, אני גם מכיר את המנהל ויש לי חבר שמכיר אותו די טוב, והסיבה שגיא מנהל יותר טוב היא נטו חוש ההומור שלו. אי לכך ובהתאם לזאת עלי להודות שהפורום נראה לי מנוהל ממש טוב- גיא יכול להיות קלגס מעולה. מה שכן- אולי זה עייפות קצת, או חוסר זמן, אבל נראה לי שלאחרונה השתרבבו כמה הודעות שניתן היה להעיף. כל אלה ש"מחפשים".
לא מתחרה. את זהות מינית אני לא מכיר כל כך, אבל בגאווה ישנם תכנים שונים מאוד.
טוב- אז מה שקורה זה שאין לי כאן צ´ט. חסמו לי. הרגו אותי. אז הגעתי לפורום- אם אני זוכר נכון דרך קישור בגוגיי. נשארתי בגלל השירות. זהו! וגיא- הזכרת קפה אינטרנט. האם הוא זה עם הברמנים ההומואים והמשעשעים? זה מקום עם הסטוריה! גלעדDODO

MARMELAD

New member
קפה אינטנרט אינבר

קינג ג´ורג´ פינת הנביאים מקום מומלץ לכל הדעות

MARMELAD

New member
אם אתה מבאי המקום

אז סביר מאוד להניח שאנחנו מכירים... יש תמונה בכרטיס האישי שלי שתעזור לך להכין מי אני. ואם אנחנ ולא מכירים - פשוט תגיע לשם ותברר מי זה גיא. או מרמלד. בהצלחה.

the_new_guy

New member
טוב, זה לא שאני מחדש משהו אבל:

here are the results of the new guy´s jury:
הפורום באופן כללי: דוז פוואה
לא מעניין: הודעות small talk
אני: מצביע בסקרים, משתמש בקישורים, מאמרים: "קניתי את הספר, אך טרם יצא לי לעיין בו"
הודעות ארוכות: קורא ברפרוף (למרות שלדעתי חטאתי בעבר באיזו ארוכה או שתיים)
האם פגשתי מישהו מכאן? לא שזכור לי
ניהול הפורום: באמת אחלה: גיא, דוז פוואה
איך הגעתי? אני מפליטי IOL

למעלה