ברוכים הבאים

היי../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

היי. אני קורא שקט כאן, אבל עכשיו החלטתי לכתוב איזו הודעה קצרה. אין לי מושג אם אני באמת שייך לכאן. מהרבה הרבה סיבות, אין לי מושג מה אני: האם אני שייך לקבוצה שלכם או לא, וחוסר הידיעה זה דבר לא נעים.

merman

New member
משתתף חדש - ברוך הבא!

היי! מה נשמע? אני עוקב כבר די הרבה זמן אחרי מה שהולך פה וזה ממש פורום נחמד, אז החלטתי גם להשמיע את דעותי הלא נחרצות. מי אני? בן 21, כבר לא כל כך מתלבט אבל עדיין עמוק בארון, וחסר ניסיון (אפילו מתחרז). כמו OMO, אני נמשך לגברים פיזית ורגשית לנשים. מה עוד? אין לי כל כך מה להוסיף, חוץ מזה שהחתולה שלי יושבת על המסך של המחשב ומביטה בי במבטים מזרי אימה, ושהגיע הזמן לשטוף את הדירה ולחסל את כל תלתלי האבק שהקימו מדינה פלסטינית חמושה מתחת לשולחן ולמיטה שלי. זהו...

לירונר

New member
היי שם... תרגיש חופשי

לדבר איתנו להתיידד איתנו ולעשות חיים איתנו ברוך הבא מקווה שתהנה כמו שאני נהנה פה... שלך ב~
~ ~לירון~

לירונר

New member
היי שם..... ../images/Emo70.gif

ברוך הבא לפורונמנו הדל והצנוע שלך ב~
~ לירון

../images/Emo22.gifלא "תלתלי אבק"..."לחמניות אבק"../images/Emo112.gif

...לא ראית אף פעם "אלף"??? זה הדבר השני, אחרי
שהוא הכי אוהב לאכול!
"לחמניות אבק"...חחחח ברוך הבא!
המון בהצלחה וכל טוב.

merman

New member
שיבוא אלי הבייתה

יש לי לחמניות אבק ע"פ הקילו. אחרי מאבק ממושך הצלחתי להביס את כוחות הליכלוך. עכשיו נשאר רק לנקות את הסטודיו, אבל לא נראה לי שיש בי את העוז להכנס למערכה כל כך ממושכת (ניסיתם פעם לזחול על הרצפה ולנקות כתמי שמן, צבע, דם ויזע? לא חוויה מלבבת כלל וכלל)

MARMELAD

New member
תלתלי אבק ../images/Emo5.gif

החתול המרגיז שלי גורם לי אשכרה לאסטמה... בזמן האחרון אני מרגיש שאני אוכל, שותה, ונושם פרווה. מה עושים דוקטור?

ככה זה כשיש לך חתול

אצלי יש ארבע בכל מקום יש פרווה ואני בכלל אלרגית אז זה סיוט אחד גדול (למה לא מעיפים אותם?! כי הם חמודים מדי, אז אני סובלת בשקט)

fayd

New member
אז מה אני אמור להגיד

לי יש שלושה כלבים ושניי חתולים

ביג דיל

New member
כל כך מכיר את הבעיה... ../images/Emo108.gif

יש לי שני חתולים (לולי וננה) ואני בכלל אלרגי אליהם. גם אני סובל בשקט כי הם כל כך מתוקים. היא ישנה יחד איתי על הכרית והוא בין הרגליים (?!?!).

הם באמת מתוקים

חוץ מהחתולה שלי שהיא רעה כזאת כל פעם שהיא עוברת ליד חתול אחר היא עושה לו "חחחחחח" כזה היא לא חברותית במיוחד

the_new_guy

New member
רעיון לסקר ../images/Emo108.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo34.gif

רעיון לסקר: האם גברים הומואים אוהבים חתולים יותר מסטרייטים? גם לי יש חתול!!! אם כן, הממצאים יכולים לשפר את הגיידר שלי פלאים!

MARMELAD

New member
אבל כולם פה הומויייייים

אז איך אני אבדוק אם סטרייטים אוהבים חתולים?

the_new_guy

New member
הממ...באמת בעייה

אני פשוט חייב לשפר את הגיידר שלי, אני חושב שהוא לא מכוייל.

MARMELAD

New member
כולם.

בנות לא נחשבות בסקר שנועד להבחין בין בנים הומואים לבנים סטרייטים. חוצמיזה שאתן הומואיות של כבוד
יאללה, מאוחר, עפתי.

למעלה