ברוכים הבאים

לירוי25

New member
אם כבר אז הומואים מעדיפים כלבים!

יותר קל למצוא זיון כשיש לך כלב. זה כמו תינוק חמוד - מושך תשומת לב.

לירונר

New member
לא נכון... הכלב שלי היה מבריח אנשים

הוא היה שטן ~!~ ובגלל זה קראו לו "סם שטן" הוא היה זאב חתיך וענק... אבל רק אני הייתי יכול להתקרב אליו וזה גרם לבעיות כשאני לא הייתי בבית ~לירון~

MARMELAD

New member
כלבים ככלי ציד ../images/Emo107.gif

נכון מאוד שחתולים זו חיה נהדרת. למעשה אני בכלל לא מאוהבי הכלבים - אבל בואו נדמיין סיטואציה. נניח שאתה הולך ברחוב. ונניח שהולך מולך החתיך המושלם ביותר שראית כל ימי חייך. ונניח שהוא אפילו מסתכל עליך. ונניח שיש לו גם הבעת פנים שיכולה להתפרש כחיוך. ונניח שהחיוך הזה גם יכול להתפרש כחיוך אליך. מה תעשה - תעצור לדבר איתו? בתיאוריה -כן. בתכל´ס - תמשיך ללכת ותקלל את עצמך שלושה ימים אחר כך. אה, ושבוע מאוחר יותר תגלה שהוא הבנזוג החדש של עברי לידר ושאם היית קצת יותר חברותי אז אולי הוא היה שלך
אז זהו - שכלב - עושה את כל ההבדל. כי נניח שהוא הולך עם כלב - אז אתה - בלי להתבלבל - מתנפל על הכלב בליטופים, חיבוקים, נשיקות, קריאות התפעלות ושאלות תפעוליות - כמו: איזה סוג הוא? (דוברמן מעורב בכלב זאב... תישהר... לא! רקסי! תעזוב לו את הרגל!) בן כמה הוא (הוא בן 13 - אנחנו עושים לו בר מצווה - רוצה לבוא?) איך הפרווה שלו כל כך חלקה? (הוא אוהב ללקק את הסדין אחרי סקס) מאיפה הקולר המדהים הזה? (מבאזר הסאדו מאזו בלילנבלום - זה היה קצת קטן עליי) למה הוא צולע? (החבר שלי מכה) וכיו"ב. ואז, אחרי הדיאלוג הזה עם הבחור, ובזמן שאתה מלטף את הכלב - אם הוא ירצה אותך - גם האו ילטף את הכלב. ואז, פתאום, היד שלו תגע קצת ביד שלך. ואז - תיתקף בפאניקה ותברח ממנו, מקלל את עצמך שלושה ימים אח"כ. אבל לפחות נגעת ביד שלו...

לירונר

New member
דיאבלו ../images/Emo35.gif

זה מזכיר לי את סאם שטן שלי... אני מתגעגע אליו (אפילו לסקס אני לא מתגעגע ככה)
מישהו שם
שיש לו "S" על הגב
רמז לסאם שלי
~לירון~

merman

New member
אני בכלל בעד שוקי

החולדה הסמרטוטית של ארז טל, והמתחרה של לימור ב"רק בישראל", אבל החתולה שלי לא בעד הסיפור הזה. היא מאוד קנאית, ועוד פעם ישנה לי על מסך המחשב.

merman

New member
השם חיבה של החתולה שלי זה צוק.

היא עושה אצלך שעות נוספות?

spainbar

New member
אתם מפתים אותי לגלות את השם

אבל לא !!, אני יתאפק, עד שיהיה לי כלב, מי יתן ויבוא בקרוב

MARMELAD

New member
אנחנו נחכה.. ונחכה.....

מרמן - החתולה שלך בשום אופן לא עושה אצלי שעות נוספות - לשלי יש ביצים (בדקתי)

לירוי25

New member
לירונר, ברגע זה הופקדת על

ועדת קבלת הפנים הרישמית של הפורום!

לירונר

New member
מעניין למה....

תודה לכם על התמיכה... במיוחד להוריי על שתמכו בי כל השנים תודה אלוהים ותודה לחברי הפורום ~
~ ~לירון~

אלי פלס

New member
חילופי משמרות

על מנת שתהיה סימביוזה מוחלטת בין המנכ"ל (מרמלד) לבין ועדת הקפה, אני מגיש בזאת את התפטרותי. במקומי ייכנס לתפקיד לירונר. אני בטוח שהוא ימלא את תפקידו לשביעות רצונם של כל הגורמים המעורבים בעניין.

לירונר

New member
למה אתה עושה לי את זה ~../images/Emo35.gif~

אני לא ידעתי שזה היה התפקיד שלך... אני לא לוקח לאנשים את התפקיד אני לא נהנה על חשבון אחרים בריא עליך ב~
~ ~לירון~

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif ברוכים הבאים ../images/Emo6.gif

הללויה! אחרי שעה שאני מנסה לכתוב הודעות ולא מצליח - סופסוף נכנסתי לחלון הודעה חדשה... אז לכל החבר´ה החדשים, החוזרים, המציצים, המתביישים... שבו בנוח, וועדת קפה כבר באמצע הרתחת המים - הציצו בהודעות - ויהיה בסדר! גיא

למעלה