היום ב-
אנשים

../images/Emo89.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo90.gif

מירי בוהדנה האלילית תגיע להתארח ב-Blog TV של "תפוז אנשים" מחר בשעה 19:30. רוצים לשאול את מירי שאלות על משחקה בסדרה "קרוב לוודאי" ועל קריירת הדוגמנות המפוארת שלה? זה בדיוק הזמן! הכנסו לפורום ושרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80646465
תפוז יוצאת במבצע קיץ מטורף ומחלקת לגולשים 1,100 ש"ח במזומן בכל יום! בכל יום תחכה לכם מעטפה עם 1,100 ש"ח איפשהו ברחבי הארץ ולכם רק נותר לאסוף אותה! רוצים עוד פרטים? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/1100
שולחים וטסים
תפוז אלבומים והדקה ה-90 מזמינים אתכם לשלוח תמונות מהעולם ולזכות בכרטיס טיסה זוגי לורונה לפרטים נוספים הקליקו: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=64
 

Fergie7

New member
שאלון מקורי!!!!

יאללה תענו אנשים...השאלון גם לבנים.
מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? להיות צולעת או חסרת שיניים? שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? להיות קירח או חסר שיניים? לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45?
 

Fergie7

New member
עונה לעצמי../images/Emo152.gif

מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? וואי וואי זה קשה...אבל כסף לא חסר לי בלי עין הרע, אז אז מעדיפה לא למות כל כך מוקדם. ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? חחח יפה וטיפש. לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? ברור שלחיות מאושרת!!! שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? אויי...טוב נו אני מעדיפה עם בן הזוג. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא!!! להיות צולעת או חסרת שיניים? מממ...יש שיניים תותבות.
חחח... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? אי אפשר לחיות בלי חברים!!! סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? אוקיי. חחח... לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? בעע אני אהיה שלד! לא תודה. לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה נראלי. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? טחח... להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא. לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? עם השמן...אבל הוא יהיה חייב להרזות!!! למות בגיל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? ממש ממש לא, מה אני צריכה ת'הלוויה שלי? להיות קירח או חסר שיניים? ממממ...טוב לשניהם יש פתרון, אז לא יודעת. לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? טוב זה או זה או כלום, אז אוקיי. שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? אני אוהבת פאפרצי. לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוווווווווף. לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? מממ..לא. אין לי בעיה עם בנים.
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? ממש לא. מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? בעעעע...פה כבר הגזמתם. להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? לא.
 

IkMfNiY

New member
אממ.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בגליון הקודם הם שאלו כל מיני סלבס את השאלות האלו... יעל
 

randu

New member
יש לך את זה?

אם כן,אנ מתחנן-תעלי. **למקרה שיש שם את עפר שכטר,או טלי שרון!**
 

בJדJה

New member
לא נראה לי אפשר מקיסמום במסר:)

אני אבדוק שבטוח יש לי את זה חחח
 

Fergie7

New member
יש לי רעיון../images/Emo13.gif

תעלי את זה באתר ששמתי לך בקישור, ואז את מה שהעלת, שלחי לי במסר, טוב?
 

randu

New member
דדדדדדדדננההההההההההההה

באייסי את שולחת לי.. בטוח יש לך!? תבדקי,אני חייב את עפר שכטררר!!
 

IkMfNiY

New member
יש שם את עפר שכטר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל אין לי כבר את העיתון :/ יעל
 

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif on my own

מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם שהוא יגדל נטפח אותו ונעשה לו שינויים
לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? ברור שלהיות מאושר בחיים ולהשכח במוות מה אכפת לי?! שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? עם אבא שלי ברור חחחחחחחחח להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? אם זה יעזור,למה לא?! להיות צולעת או חסרת שיניים? צולע שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? אמממממ....לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? אפשר,לא יודע. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? ב-ט-ח! לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא הבנתי לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? טלויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? ואוו אממ..ששוקל 140 נראה לי למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? לא הבנתי o_O להיות קירח או חסר שיניים? קירח לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? אם ישלמו לי עליו טוב מספיק כדי לחיות את כלה חיים שלי יפה כן שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? כן לעוף או להיות רואה ואינה נראית? ואוו קשהההההההההההה להיות רואה ובלתי נראה,נראה לי לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? אצלי כאילו ההפך? כן לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? אני בכ"מ לא משמין מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? ישתינו להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? לא
 

נקודונת

New member
../images/Emo153.gifהזוי

מה את מעדיפה:
להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא. ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? תלוי כמה מכוער..
לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? לחיות מאושרת ולהישכח אחרי המוות. שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? איכס, עם בן הזוג. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? למה לא?
להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת, ברור. שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא, אני מעדיפה שיהיו לי חברים. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? אולי, אני צריכה לשקול את זה
לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? בסדר. לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? מה?!
להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? אני לא רוצה להיראות כמוה, ואני רוצה את יד ימין שלי חזרה, תודה. לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? בגובה 1.40, כי נמוך זה חמוד
למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? לא, תודה. להיות קירח או חסר שיניים? קירחת (כן, השיניים שלי חשובות לי) לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? לא, תודה. הפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? "הפפראצי לא יציקו לך יותר"?! ממתי הפפראצי מציקים לי?! לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף!
לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? נו טוב, שיהיה. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? בהחלט
מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? אף אחד מהם, תודה
להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? לא!
 
עונה

מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא..אני מעדיפה להרוויח כסף בעצמי ולחיות עד גיל 120
ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? אין באמצע? לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? לחיות מאושרת. כי זה קצת עצוב אם אפחד לא יזכור אותי,אבל אני רוצה לחיות באושר,ולא בסבל שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? בן הזוג שלי..בעעע להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא יודעת... להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא תודה. בלי חברים אין חיים! סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא...אין כזה דבר לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? לא רוצה בראד פיט. רוצה מישהו אחר לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלוויזיה. במחשב יש גם טלוויזיה לפעמים לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? אההה.. מעדיפה לראות להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? תודה,אבל אני צריכה את יד ימין שלי.
לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? שומדבר מהם. למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? הה? להיות קירח או חסר שיניים? קירח עדיף לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? לא..ממש לא שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? אני לא מופיעה בתקשורת ממילא..חח לעוף או להיות רואה ואינה נראית? להיות רואה ולא נראית. אז אני אוכל להפחיד את מי שאני שונאת ולשמוע אם מרכלים עליי..חח לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? הממ...נראה לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? אני רוצה לדעת מה הטעם של דברים! מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? שומדבר..בעע להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? ממש לא!
!!
 

randu

New member
חזקקקק!!../images/Emo47.gif,עונה../images/Emo3.gif

**אני עונה כגבר (המין שלי,אגב!) ולא כאישה,שיהיה ברור!
מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40?
,להרוייח בכוחות עצמי,ולמות בגיל מאוחר ב"ה.
ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? שילוב של יפה וחכמה,נדוש,אבל זאת האמת. **אם** אני **ממש חייב**,אז יפה וטיפשה. לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? שלא נדע,את מכניסים אותי לדיכאון.
שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? הרבה יותר קשה לבנים לענות על זה,כי זה חבר הכי טוב עם *אמא* שלך,או עם בת הזוג...האמת,מקווה שלא אגיע למצב הזה,אבל עדיף עם בת הזוג. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? חה,בחיים לא לעלות 30 קילו,עזבו ת'עובדה הפשוטה שאני חייב,אבל חייב,לרדת 10 קילוגרמים עד למפגשפורום!!
להיות צולעת או חסרת שיניים? חסר שיניים,יהיה לי תירוץ לאכול רק גלידות.
..בצחוק...יש כזה דבר מדהים,שכחתי ת'שם שלו.. משהו כמו "תבות"..נראה לי "שיניים תותבות"..שמעתם על כזו המצאה?
שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? הקריירה החלומית שלי זה או זמר,או שחקן,שניהם זה דבר חובה אצל,כנ"ח חברים,ככה שזה ממש קשה!
סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? אני מאמין שיבוא סקס טוב,אם אהבה אמיתית!
**להביא לכם טישו?**
לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? יש לו קטן (היה איפשהו תמונה שלו),אז בכל מקרה לא שווה
,אבל אם מצמידים לי אקדח לראש, אני אשכב איתו,ואנסה להינות מזה כמה שיותר!
לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? אני אעשה הרבה מאוד כדי להוריד 15 קילו,כולל להיות עם גבר!! לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? אני מעדיף בלי טלוייזיה.
לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? אני המום
,תחסכו ממני לענות על זה!
להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?
,א',אני מעדיף עפר שכטר, אבל בלי יד ימין..? יש מצב אשני אסכים. לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? וואה,קשה!!
למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? ששש..תנוחו,אתם זקוקים לזה.
להיות קירח או חסר שיניים? חסר שיניים. לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? ברור...לפני אני אעשה עוד מלא תפקידים,חה,השתתקתם!
שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? שיציקו,שיציקו,זה טוב!
לעוף או להיות רואה ואינה נראית? ברור שלהיות רואה ואינו נראה. לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? בטח שאני אסכים להיות עם גברים במשך שנה שלמה,אני לא אז*** עם אפ'חד! קשה להסביר... לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? איזה טמטום...אם אין לי את חוש הטעם,למה לי לאכול?!|המבורגר| מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? שישתינו,ברור! להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? ב=ח=י=י=ם ל=א!
 

mikmikonet

New member
יאאאי! גם אני רוצה לענות ../images/Emo13.gif

מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? חס וחלילה, טוב לי איך שאני ואני ארוויח כבר את הכסף שלי לבד ובלי עין הרע אשאר בחיים עוד קצת... ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם- למרות שזו לא אופציה, כשאני האמא
סתם. לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? מאושרת ולהישכח. שוב, אני מקווה שלא אשכח... שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? כמובן עם אבא שלי... אני אלך להתנחם בזרועותיו של בן הזוג ואחרים את אבא שלי. סתם, כפרה עליו. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא. אני אשאר כמו שאני... ומי שירצה אותי, שווה לו
להיות צולעת או חסרת שיניים? אוי! בחירה קשה ונוראית
נמנעתי. שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? מה פתאום... חברים זה הכל, ותהילה זה לפעמים ממש מעיק. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? ננננאאא. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? בראד פיט לא כזה שווה לטעמי. אבל אם זה מישהו ממש שווה, למה לא, אפילו בלי לספר. לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא, אני אהיה ממש אנורקסית. לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?
לא יודעת. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?
אחת השאלות הטובות. נמנעתי שוב. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא! אני אוהבת את עצמי וזהו! לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? קילו, אני אגרום לו להוריד אותם. למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? מה פתאום. להיות קירח או חסר שיניים? נמנעת, פעם שלישית. לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? נחשוב על זה... שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? אני לא כזאת סלב, נו
לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף, ברור!
לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? לאלאלאלא. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? לא... "מטעויות למד להשתפר".. עדיף כבר להשמין וללמוד מזה להבא. מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? OMG. לא שניהם, אבל בעצם כל דבר עדיף משיקיאו עליך, לא? להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? מה פתאום- לא מוכנה לאבד את הקול... אני ממש משעממת
 
למעלה