יאאאי! גם אני רוצה לענות ../images/Emo13.gif
מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? חס וחלילה, טוב לי איך שאני ואני ארוויח כבר את הכסף שלי לבד ובלי עין הרע אשאר בחיים עוד קצת... ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם- למרות שזו לא אופציה, כשאני האמא
סתם. לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי? מאושרת ולהישכח. שוב, אני מקווה שלא אשכח... שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? כמובן עם אבא שלי... אני אלך להתנחם בזרועותיו של בן הזוג ואחרים את אבא שלי. סתם, כפרה עליו. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא. אני אשאר כמו שאני... ומי שירצה אותי, שווה לו
להיות צולעת או חסרת שיניים? אוי! בחירה קשה ונוראית
נמנעתי. שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? מה פתאום... חברים זה הכל, ותהילה זה לפעמים ממש מעיק. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? ננננאאא. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? בראד פיט לא כזה שווה לטעמי. אבל אם זה מישהו ממש שווה, למה לא, אפילו בלי לספר. לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא, אני אהיה ממש אנורקסית. לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?
לא יודעת. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?
אחת השאלות הטובות. נמנעתי שוב. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא! אני אוהבת את עצמי וזהו! לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40? קילו, אני אגרום לו להוריד אותם. למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך? מה פתאום. להיות קירח או חסר שיניים? נמנעת, פעם שלישית. לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך? נחשוב על זה... שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? אני לא כזאת סלב, נו
לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף, ברור!
לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי? לאלאלאלא. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? לא... "מטעויות למד להשתפר".. עדיף כבר להשמין וללמוד מזה להבא. מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? OMG. לא שניהם, אבל בעצם כל דבר עדיף משיקיאו עליך, לא? להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? מה פתאום- לא מוכנה לאבד את הקול... אני ממש משעממת