היום ב-
אנשים

JULI4561

New member
עונההההההההההה

מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא , מעדיפה לחיות עד גיל מאוחר ולהרוויח ת'כסף ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם , אפשר לטפח אותו אחר כך! לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי?להיות מאושרת בחיים ולהינות מתהילת העולם
שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? עם אח שלי עדיף! להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא יודעת .. להיות צולעת או חסרת שיניים? חסרת שיניים [ תמיד אפשר לסדר שיניים לא אמיתיות.] שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?אפשר את שניהם?!? סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא .. כזאני אתאהב יהיה לנו סקס טוב! לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? ברוררר .. אבל הוא זקן לא? לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא 15 קילו זה יותר מידי לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?לא לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?לא לגמור .. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?לא לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40?ששוקל 140 .. אפשר דיאטות , זה לא שיש לי בעיה עם נמוכים פשוט אני נמוכה גם , אז מסכנים הילדיםשלנו יהיו גמדיםםםםם למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך?לא , למה אני צריכה לראות אותה .. להיות קירח או חסר שיניים? קירחת , יש פאות,השתלות זה לא בעיה לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך?רק תפקיד אחד כל החיים? לאא.. שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? למה פפארצי זה מצחיק! לעוף או להיות רואה ואינה נראית? להיות רואה ואינה נראית לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי?חחחחחחח הזוייי לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?חח נראה לי נחמד .. מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? ישתינו להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? מה פתאוםםם .. איך אפשר בלי קול!

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

:)
מה את מעדיפה:
להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40?
לא
ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?
שילוב של חכם ויפה:)
לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי?
וואטדהפאקק חח ברור שלחיות מאושרת
שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך?
עם בן הזוג..תמיד אפשר להחליף:]
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי?
לא
להיות צולעת או חסרת שיניים?
צולעת
שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?
לא
סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?
לא
לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם?
לא צריכה את בראד פיט
לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו?
אין לי כל כך מה להוריד אבל נגיד שאני דבה...אז כן חח
לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?
דילמה
לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?
לא לגמור לעולם
להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?
לא תודה
לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40?
חחחח אני ישאר בודדה עדיף
למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך?
אוה?
להיות קירח או חסר שיניים?
קרחת
לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך?
פסדר
יש עוד מקצועות בעולם
שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה?
כן
לעוף או להיות רואה ואינה נראית?
אני תמיד מבקשת להיות רואה ואינה ניראת, הלוואי שזה היה אמיתי..אני כל כך צריכה את זה בחיים שלי חחח
לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי?
אממ כן
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?
לא, מה אני יעשה בלי טעם ההמבורגר
?
מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך?
לברוחחח
להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45?
מה?אממ להוציא רק אלובי זהב מה שזה לא יהיה

למעלה