עונההההההההההה
מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא , מעדיפה לחיות עד גיל מאוחר ולהרוויח ת'כסף ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם , אפשר לטפח אותו אחר כך! לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי?להיות מאושרת בחיים ולהינות מתהילת העולם
שהחברה הכי טובה שלך תשכב עם בן הזוג שלך או עם אבא שלך? עם אח שלי עדיף! להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור שתרצי? לא יודעת .. להיות צולעת או חסרת שיניים? חסרת שיניים [ תמיד אפשר לסדר שיניים לא אמיתיות.] שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?אפשר את שניהם?!? סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא .. כזאני אתאהב יהיה לנו סקס טוב! לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? ברוררר .. אבל הוא זקן לא? לשכב עם אישה ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא 15 קילו זה יותר מידי לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?לא לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?לא לגמור .. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?לא לחיות עם גבר ששוקל 140 קילו או גבר בגובה 1.40?ששוקל 140 .. אפשר דיאטות , זה לא שיש לי בעיה עם נמוכים פשוט אני נמוכה גם , אז מסכנים הילדיםשלנו יהיו גמדיםםםםם למות בגל 50 אבל להיות נוכחת בלוויה של עצמך?לא , למה אני צריכה לראות אותה .. להיות קירח או חסר שיניים? קירחת , יש פאות,השתלות זה לא בעיה לקבל תפקיד בסרט הוליוודי בתנאי שהוא יהיה התפקיד האחרון בחייך?רק תפקיד אחד כל החיים? לאא.. שהפפראצי לא יציקו לך יותר, אבל לא תופיעי בתקשורת במשך שנה? למה פפארצי זה מצחיק! לעוף או להיות רואה ואינה נראית? להיות רואה ואינה נראית לשכב רק עם נשים במשך שנה ובתמורה להשיג כל גבר שתרצי?חחחחחחח הזוייי לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?חח נראה לי נחמד .. מה עדיף שישתינו עלייך או שיקיאו עלייך? ישתינו להוציא רק אלבומי זהב, אבל לאבד את הקול בגיל 45? מה פתאוםםם .. איך אפשר בלי קול!
מה את מעדיפה: להיות מיליארדרית ממחר אבל למות בגיל 40? לא , מעדיפה לחיות עד גיל מאוחר ולהרוויח ת'כסף ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? מכוער וחכם , אפשר לטפח אותו אחר כך! לחיות מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמותי?להיות מאושרת בחיים ולהינות מתהילת העולם
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)