ברוכה הבאה
E EliranMaor New member 28/10/05 #8 ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif
B breakaway girl New member 28/10/05 #9 מה אתה פה בשעה כזאת?! אתה אמור להתכונן למבחן..! חכה חכה אתה נכשל עד אליך אני באה אתה תשב שעות ותלמד רק כדי לא לעצבן אותי טוב נו אבל שיהיה לך בהצחלה [גם אם זה באיחור ]
מה אתה פה בשעה כזאת?! אתה אמור להתכונן למבחן..! חכה חכה אתה נכשל עד אליך אני באה אתה תשב שעות ותלמד רק כדי לא לעצבן אותי טוב נו אבל שיהיה לך בהצחלה [גם אם זה באיחור ]
E EliranMaor New member 28/10/05 #12 אותה שאלה...אלייך../images/Emo182.gif איך לך בצפר? ובכל מקרה...המבחן היה כ"כ ארוךךךך וחישבתי כמה נקודות אני אקבל יצא 79 שזה סבבה...[נוט!] ודי להתקשר אליי כשאני בבצפר
אותה שאלה...אלייך../images/Emo182.gif איך לך בצפר? ובכל מקרה...המבחן היה כ"כ ארוךךךך וחישבתי כמה נקודות אני אקבל יצא 79 שזה סבבה...[נוט!] ודי להתקשר אליי כשאני בבצפר
E EliranMaor New member 28/10/05 #21 ראינו../images/Emo182.gif אבל נמאס לי לראות את הסרט הזה כי אני מכיר אותו בע"פ [מעודדות צמודות ] אז אני במחשב של אבאשלי
ראינו../images/Emo182.gif אבל נמאס לי לראות את הסרט הזה כי אני מכיר אותו בע"פ [מעודדות צמודות ] אז אני במחשב של אבאשלי
E EliranMaor New member 28/10/05 #24 היי../images/Emo70.gifזה סרט שולט../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif בי! אגרסיב! בי אי! אגרסיב!
E EliranMaor New member 28/10/05 #36 רואים שאת לא מכירה אותי טוב../images/Emo182.gif בחייאת דר... אני יותר שרוט... אני צעקתי " אני יולדת" באמצע עזריאלי...
רואים שאת לא מכירה אותי טוב../images/Emo182.gif בחייאת דר... אני יותר שרוט... אני צעקתי " אני יולדת" באמצע עזריאלי...
B breakaway girl New member 28/10/05 #37 חחחח.. כן מישהי סיפרה לי.. והשתגעתם.. עלק יש לתינוק גידול..חחח.. חח.. דרך אגב איך היה ביום רביעי. עם מד"א.. לי היה בטוח יותר כיף.. ואתה עצבנת אותי .. אמרת שאני משוגעת ושאני הופכת גם את החברות שלי! חח..אבל איך השתגעתי. תודה אבל שהשתגעתי כשדיברנו. ולא יעזור לך כלום.
חחחח.. כן מישהי סיפרה לי.. והשתגעתם.. עלק יש לתינוק גידול..חחח.. חח.. דרך אגב איך היה ביום רביעי. עם מד"א.. לי היה בטוח יותר כיף.. ואתה עצבנת אותי .. אמרת שאני משוגעת ושאני הופכת גם את החברות שלי! חח..אבל איך השתגעתי. תודה אבל שהשתגעתי כשדיברנו. ולא יעזור לך כלום.
E EliranMaor New member 29/10/05 #41 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif יש לתינוק החמוד שלי גידול אבל פוצצו לי אותו מודה שהשתגעת.. האפי?
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif יש לתינוק החמוד שלי גידול אבל פוצצו לי אותו מודה שהשתגעת.. האפי?