מי שמתחתיי

or karady

New member
מסכימה לחלוטין..

לא יודעת להמ אבל התלתלים די מבגרים אותו ודני חמוד שיש לו פרצוף של ילד תמים.... מתגעגעת לדני הישן... אבל הוא עדדין נשאר חתיך.. (מה לעשות זה דני...)

tzuf jones

New member
אתת מזה צודקתת :]

לדעתיי, דני הוא היצור הההההכיייי מושלםם עלייי האדמותת P: אבלל התלתליםם באמתת מבגריםם אותו :S אבלל, אי אפשרר להגידד שהוא לא חתיךך עם תלתליםםםםם :] דניי מושלםם בכל מצב [: 3 >

מאיושSP

New member
אני מתה לראות!

את יכולה אולי להעלות אותו בשבילי?! פלייייייז? אין אותו באימיול החרא הזה! גררר

just Kaya

New member
ממשיכה מפה- אני שומעת עכשיו פליז פליז. D:

מי שמתחתיי.. הולכת להופעה של מקפליי בחופש הגדול! [: ~הולכת לסמן. סתםסתם~

or karady

New member
וואי קלעת בול...

ואני כנראה אלמד... יש לי עוד באוגוסט יומלודת (10/08) סתם לפרוטקול.... אז הרוי היקרים הבטיחו קנות לי מערכת תופים וואי אני הולכת לשגע את השכנים.... מי שמתחתי שומעת עכשיו ליטל ג'ואנה.... (סם באם באם....) עזבו בדיוק היה את הקטע הזה בשיר...

The Psycho Girl

New member
חחחח בידיוק התחלתי לשמוע את השיר

מי שמתחתי רוצה גלידה בא לי כל כך גלידה

Lex 1

New member
אנייי! ../images/Emo135.gif XD

מזל שאמא קנתה..! אני הולכת לאכול.. חחחח אממ מי שמתחתיי לומדת ברגעים אלו לספרות (כי זה מה שאני עושה..
)

חח ואם מי שמתחתיך

קודם קראה את ההודעה ואז פתחה את ליטל ג'ואנה בג'טאודיו? >< סיימ תי'נג P: הוממהההה... מי שמתחתיי - מכורה קשות מכוני - לנסטי לימון.

just Kaya

New member
הווו יאאאא בייבי! D:::

גיב מי מיי נסטי! D:::::::::::::::::::::::::::::: חעחע. עיזבו אני שרוטה. (; מי שמתחתיי.. היא זונת מצלמה בדיוק כמוני!!1 מוחעחעחע. מצלמה. תמונות. לצלם! עאעאעא!

JuSt My LuCk

New member
אני!!! ../images/Emo6.gif ואני גאה בזה ../images/Emo11.gif

חה חה חה מי שמתחתי במזל אריה? (הכי שווה XDD)
(הכי קרוב לאריהXD)

Lex 1

New member
אנייי! ../images/Emo13.gif

ב-7 לאוגוסט עניתי מקודם אבל מאוחר מדי... חחח
אממ מי שמתחתיי ראתה אתמול "יריחו" בXtra HOT נראית לי סדרה טובה..

סיפור מצחיק!

אני מזל בתולה, אבל הייתי אמרוה להיות אריה - יצאתי לאוויר הפתוח בחודש ה-10 >< מי שמתחתייי.... עדיין מתפללת כל ערב כמוני שבלינק יחזרו ו-שונאת את 44+ -_-.

kelly7i

New member
44+ מזה?

ואני הייתי רוצה שבלינק יחזרו, למה התפרקו בכלל?! למי שמתחתיי מממממממששששש חם עכשיו!!

ליייי!!#@!@!#

עדיין יש לי טיפות בחריץ של הציצי -_-. נ.ב בלינק התפרקו בגלל מחלוקות בין חברי הלקה, וזה 44+ זו להקה חדשה שהקימו שניים מחברי בלינק - אנד ד'יי סטטנק. -_- מי שמתחתי, הרזתה כמוני 3 קילו בשבועיים האחרונים?? DD: זה לא שאני שמנה, אני דיי קטנה מאד וצפלונית, אבל הם פשוט נעלמו D: אולי בגלל יותר מידי בלט? DD:

JuSt My LuCk

New member
אההה נרא לי שאני XD

אני לא נשקלת חחח אבל ירדתי 2 מידות במכנסיים וזה אומר משו לא? XDDDD ממממ מי שמתחתי ראתה גם את שודדי הקריביים שלוש יותר מדי פעמים בשבוע 1? (בטח אף אחת
) אז אם אף אחת.... אז מי חושבת שאורלנדו בלום פשוט מהמם בסרט הזה? XDDD

The Psycho Girl

New member
אני אני אני

אורלנדו בלום נראה טוב בכל סרט אבל פה ... גררר ראיתי את הסרט פעמיים בשבוע אחד יום שבת אני מתכננת לראות עוד פעם זה סרט כזה שולט
מי שמיתחתי קנתה משהו חדש אתמול

גלולייי

New member
אניי!!!

ואם זה באמת מעניין אותכן, קניתי אדידס חדש עם פסים אדומים! :) ממש יפהה! ;) מי שמתחתיי היא ב"מכבי צעיר"? (תנועה כמו הצופים רק פי אלף יותר טובה!)

למעלה