פרק השבוע

HuGo Hell

New member
../images/Emo89.gif פרק השבוע ../images/Emo90.gif../images/Emo1.gif

עונה: 1 פרק: 4 שם הפרק: השלכות תקציר: ג'ורג' מגלה פריצה בחוקים ובעזרתה היא מחליטה לחוס על חייו של אדם שאת נשמתו היא צריכה לאסוף

rokestar

New member
יו אני כבר סופר דקות לפרק...

אני לא יכול לחכות....!!! אמממ מישהו יודע כמה פרקים יש לעונה הראשונה?

14 פרקים ....

(ולעונה השניה יש 15...) ממש קצת..! לא נורא !.. ניתגבר..! ונקווה שתיהיה עונה שלישית! וואיי אני מחכה לפרק של היום |רצה לעשות תיזכורת|....

Black Sunflower

New member
לא פאקינג נמאס לה??

כלומר... *כל* פרק רוב יגיד לה שהיא לא יכולה לתת להם להירקב בגוף שלהם, ו*כל* פרק היא תנסה שלא לקחת להם ת'נשמה כך שירקבו?! Dammit!

buffgirl

New member
../images/Emo127.gif די, נמאס.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שתקלוט כבר מה התפקיד שלהו תמשיך הלאה, מה היא - ילדה מפגרת?!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שוב ? ../images/Emo122.gif

לדעתי היא פשוט עקשנית מידי P:

ושוב אני שואלת...

<אם אפשר..> מה פשר ה |חמוס| ? <מקווה שאני לא מציקה, פשוט זה מסקרן אותי...חח>

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חחחחחחחחחח :]

זה מסקרן את כולם חחחחחחחחחחחחחחח
זה סיפור פשוט הזוי
אז ככה, זה קשור ליוני בלוך שהוא הזמר האהוב עליי
אם בא לך את אפילו יכולה להיכנס לאתר של יוני בלוך: http://www.yonibloch.co.il/ ללחוץ על 'חדשות והופעות' ואז על 'הנחלה של אדי' אם תלחצי על הנחלה של אדי תגיעי לסרטון קצר שבו רואים את אדי מראיין את אור זובלסקי שהוא המתופף של יוני בלוך
עכשיו, אני נורא אבל נורא אוהבת מתופפים P: יש לי מין אובססיה למתופפים חחחחחחחחחחח, ואור הוא המתופף האהוב עליי חברים שלי אומרים שהוא מכוער אבל הם סתם מקנאים כי הם לא מוכשרים כמוהו
אז קיצר, יש קטע שאדי אומר לאור שהשמועות מספרות שהוא קצת... לא שפוי אז אור אמר לו: "אתה יודע אדי, שמועות הן כמו... חמוס אכזרי" [או משו כזה
] ומאז החמוס אכזרי נתקע אצלי כי נורא התלהבתי מזה חחחחחחחחחח אז אפילו אימצתי לי אייקון של |חמוס| וכתבתי גם שיר שנקרא "כל אחד הוא קצת חמוס אכזרי" ואפילו לבלוג שלי קוראים "מופע החמוסים של ד"ר עדן" ואפילו בחתימה שלי כתוב: "אתה, אתה חמוס אתה" זהו
כמו שאמרתי- הזוייייי

DARTHME

New member
יוני ROCKS!!!

לא ראיתי את הפרק
אני אראה בשבת, אני מקווה

ghghghghgh

New member
איזה פרק יפההה

הפרק הכי יפה עד עכשיו (... מתוך 4 אבל עדיין) יואו ג'ורג' הייתה מתוקה כזאת כל הסרט והקטעים שההוא היה מסומם קרעו אותי!! שמתם לב גם שג'וי עקומה כמו ג'ורג'?.. חחחח אחלה פרק לא רציתי שיגמר

פרק חמוד ביותר

לאן בטי עם התלתלים נעלמה?? ומה זה היה הקטע האחרון שרוב כזה הכין לעצמו ארוחה וישב לבד..חח מה זה היה? לא הבנתי..חח וגם לא הבנתי את הקטע שבגלל גורג מתו הרבה אנשים..לא הבנתי למה.. אוףף... אולי זה בגלל שהפסדתי את ה7 דקות הראשונות... וממש אהבתי את הפרק.. ר'ק מישהו יכול להסביר אותו טוב ..כי קצת לא הבנתי אותו...

לפי מה שהבנתי [../images/Emo3.gif]-

האדם שג'ורג' דיברה איתו כדי למנוע את המוות שלו, היה איזה איש עסקים, והוא פיתח מכשיר כושר או משהו, וכשהיא באה לדבר איתו- הוא בדיוק היה באמצע קריאת הדו"ח הסופי של המוצר, שקובע אם לאשר אותו או לא. אבל בגלל כל מה שהיא אמרה- הוסחה דעתו, והוא לא שם לב שבדו"ח היה כתוב שהמכשיר מסוכן ועדיף שלא להוציא אותו למדפים.. והוא בכל זאת הוציא. והמכשיר עדיין מסוכן. והופס! המון אנשים מתו. סוף סיפור.

פרק נחמד...

זה רק אני או שבכל פרק יש קטעים שהם לא מובנים ?! <כמו למשל ההעלמות של בטי .....> וצדקתי..! האמא בעצם בנאדם טוב ! עובדה שהיא אמרה לילדה <שכחתי ת'שם..> שהיא אוהבת אותה וכול זה..אבל פשוט נימאס לה ! והם הלכו לחוג הזה ביחד..נייס..!

ryry12

New member
היא לא נעלמה לא שמעתם אותה צועקת

מתוך התא קירור בחדר המתים? היא צעקה "תוציאו אותי מפה זאת טעות...". תתרכזו קצת בסרט....

ryry12

New member
בטח פגעו בה, איזה מכונית או משהו

וחשבו שהיא מתה, אבל אלה לא מתים....

למעלה