פרק השבוע

Islington

New member
וואו,ראיתי את הפרק 'הזה 5 פעמים

אבל אף פעם לא קישרתי, תודה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיווו אהבתי את הפרקקק!!

אין, הוא הרג אותי עם הסמים...!!! אני כל כך אוהבת אותו! חח מייסון הזה.. רוב, אני מחבבת אותו.. אבל יש משהו בו.. ובבטי ובשלישית שברח לי השם שלה שמעצבן אותי... הם קרירים כאלה... ומתעצבנים מהר.. ולאדעת... זה מעצבן! דולורס מעצבנת רצחחחחחחחחחחח שמישהו יתקע בה כדור כבר ושג'ורג' תתפוס את העבודה שלה! [ואולי גם תקח את הנשמה שלה בדרך :p] רג'י הזאת מוזרה ברמות... איכס היא ממש הגעילה אותי עם הציפור ועוד בסוף הם פיחלצו אותה... גועל 8- וג'וי... פרק אני שונאת אותה פרק אני אוהבת אותה... שתחליט כבר! מסכנה... גם אני לא הבנתי עם מי רוב דיבר בסוף... עם מי שמחלק את המוות והכל... אבל מי זה?! ולמה לא רואים אותו?! ו..ו.. על מה רוב דיבר עם מייסון בשולחן כשמייסון אמר לו לדבר עם ג'ורג'? על זה שהיא מעכבת אותם או משהו לא הבנתי כל כך... אהבתי את הרעיון שהסמויים מחזירים לאלה שגורמים לפיספוס מוות חח לסיכום- פרק מצחיק++ ג'ורג' מייסון ורוב שולטים. רק שיהיו קצת יותר ברורים בפרק כי יש דברים שלא מבינים...

DARTHME

New member
פרק שולט

הכי הצחיק אותי מייסון עם הסמים, אבל לא הבנתי את הקטע בסוף שרוב מדבר על האוכל אל מי שמחלק את הרשימה

Velma Kelly

New member
ממה שאני הבנתי..

(ותקנו אותי אם אני טועה) ג'ורג' שאלה אותו בפרק אם אין משהו שהוא היה רוצה לשאול או לברר או משהו כזה והוא אמר שלא. וכנראה שמה שהוא רוצה לברר זה בעצם "ממי הרשימה באה" וקצת שיחה עם זה שמחלק את הרשימות (מלאך המוות, האומנם?). אז הקטע היה או בעצם להראות שהוא שיקר לג'ורג' ויש בעצם משהו שהוא רוצה לדעת, או להראות שהשיחה עם ג'ורג' גרמה לו לחשוב על זה שבתת מודע יש לו מה לשאול והוא פשוט צריך לקחת את זה צעד אחד קדימה למודע. אני אלך לראות את הפרק שוב, נראה אם הבנתי נכון..

axnholic

New member
יותר טוב מקודמיו

אז מה המסר של הפרק? לא לקנות שום דבר מערוץ הקניות. ומי את תיהיי? אני הנערה שהבן של הבוס שלך סימם.
ימים? שבועות? מה בא אחרי זה? חודשים? כן.
גניקולוג? היא לא יכלה להמציא משהו יותר טוב?

למעלה