רבלדה פרק 122

מלי 13

New member
../images/Emo45.gifנכון!! אני גם חשבתי אח"כ מה היה

בעצם המתח...חח זה היה טיפשי שהפסיקו את הפרק כשסלינה הייתה באמצע המפשט...

סוכריה16

New member
לא צלמת במקרה שמיה...

כזה הייתה בחושך עם כולם והסתכלה למעלה?! שהם היו בסרט היא נראתה מדהיםםםםםםםםם יפיופית

ג ב ש ו ש

New member
נכון היא הייתה מדהימה שם../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

כמו תמיד,אבל פשוט אכלתי במבה חחח ועד שהוצאתי ת'יד מהשקית עברה תמונהה...אוךך מושלמתתת

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

!! הכל באשמת במבהההההההההה
חח חפיך אבל תודה רבה על כל התמונות היפותתתתתתת

היה פרק מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

היה פרק ממש מצחיק...לא הפסקתי לצחוק...חחחחחחחחחח
טוב אזס מה היה לנו.. מיה החליטה להישאר בלהקה... הקמילו הזה חטיכת אדיוט...וכל הקטעים איתו היו מצחיקים.. היה מצחיק שג'ובני הגן על הזקנה הילדה...חחחח היה מאוד מצחיק שמיה לא רצתה להיכנס למונית...חחחחחחחחחחחחחח ואיך רוברטה החזיקה לה את היד... חחח ואיך מיגל שאל:"איזה תנאים" ושם את היד על הזה שלו...חחחח הקיצר היה פרק טוב ומצחיק..הא וגם נקרעתי שבסוף הבנות שכבו להשתזף והבנים צלמו אותם חחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור פרק טוב ומצחיק

סוכריה16

New member
../images/Emo3.gifדיי לחרמנות!

והיה אחלה פרק ממש אהבתי חחח איזה חמוד כריסטופר! דיי הלחיים שלו.. אני לא יכולה איתן יותר! היה יפה.. ואהבתי שג'ואבני התחנף למורן ואז הם עשו "קה קהההההה" ושרו כזה חחח אהבתייייייייייי וזהו היה יפה, דיי אני כל כך אוהבת את איך שאנהי מתלבשת, הכל מתלבש עלייה כזה יפה, גוף מדהים!! ופונצ'ו עם הכובע וההצקות למיה חח היה יפההההה

סוכריה16

New member
ראיתם כמה מראים את יוריי!?! חח

איך היום הוא ישב בכיתה כזה ושתק.. כזה חמוד לאכול אותו פשוט!!!! דיי. הוא מנחה כזה חמוד, ושחקן חמוד יותר, רק דיי! התפקיד כל כך אל בשבילו- איקר נמוך שמן מכוער אני עוד מבינה- אבל הוא!?!? מדהים, גבוה, רזה סקסיייייי חתיך! מה נותנים לו כזה תפקיד!? אני מאבדת עשתונות1 יוריי לשלטוןןןןןןן!
אוף בגלל הפירמוט גם הלך לי הסרטון שהאו מנחה בו! באסההההה

eveligne406

New member
יורי = פינקי? גאד אני לא סובלת אותו

הוא לא יודע לשחק... הוא כל הזמן משחק כזה עם באצבעות ועושה איתן כזאת תנועה... והוא תקוע... לא יודעת, איפה הקודם???

eveligne406

New member
הלוואי וישימו כבר את פואה אן ../images/Emo15.gif

און קפה... דיי זה היה פרק כל כך... הזוי!! קודם כל, שמישהו יסבירלי מה היה אצל קמילו כי לא הבנתי כלוווםםם דבר שני - ראיתם??? ראיתם איך שהם ישבו על השולחןן, אז מיגל כזה התקרב למיה, והיא התרחקה, הוא התקרב, היא התרחקה. וכשהם הציצו כזה לחדר, אז זה רק אני או שדייגיטו הסניף לרוברטה את השיער?! וכל הפרק היה רק על הסיפור של הילדה...אני מקווה שבפרק הבא ישימו את הקליפ "פואה אן און קפה"... וזההיה הסיום הכי מוזר!!!! כאילו בלי מתח באמצע המשפט של לוחן כאילו.. מהה?! אקיצר..הפרק הכי מוזר שהיה עד עכשיו...

למעלה