זיהוי שיר-השיר שניקו ולופיטה דיברו ואז התנשקו..מה שם השיר?מישהו יודע?
R ronimylife New member 18/7/05 #21 זיהוי שיר-השיר שניקו ולופיטה דיברו ואז התנשקו..מה שם השיר?מישהו יודע?
D dolse New member 18/7/05 #23 מה?? לא הבנתי כלום . משיו יכול להסביר לי בבקשה מה הכוונה של כול ההחלפות האלה ? מי מתחלף ? ולמה ? בבקשה ! (-:
מה?? לא הבנתי כלום . משיו יכול להסביר לי בבקשה מה הכוונה של כול ההחלפות האלה ? מי מתחלף ? ולמה ? בבקשה ! (-:
H Hila The Sweet Girl New member 18/7/05 #24 אף אחד לא מתחלף... מתחילה העונה ה-2 ובאים שחקנים חדשים ויש שמועה שכריסטופר לא ימשיך בעונה ה-2..זה הכל!
אף אחד לא מתחלף... מתחילה העונה ה-2 ובאים שחקנים חדשים ויש שמועה שכריסטופר לא ימשיך בעונה ה-2..זה הכל!
ג ג ב ש ו ש New member 18/7/05 #27 הסברתי לך כבר בפעם השלישית../images/Emo88.gif ובפעם השלישית אני מבקש ממך לשרשר... זה יגיע למצב של חסימה אני לא ארדוף אחרייך...
הסברתי לך כבר בפעם השלישית../images/Emo88.gif ובפעם השלישית אני מבקש ממך לשרשר... זה יגיע למצב של חסימה אני לא ארדוף אחרייך...
B bar in love New member 18/7/05 #25 שלוםםם לכולםםם שימו לי בבקשה קישורים לאתרים של רבלדה!! אהה ותגידו אין מצב שהם באים לארץ נכון???
ג ג ב ש ו ש New member 18/7/05 #26 קישורים לאתרים של רבלדה יש../images/Emo88.gif לך בקטגוריית הקישורים למעלה בפורום.. וברור שיש מצב שהם יבואו רק קצת סבלנות.. להבא לשרשר לשירשור השאלות
קישורים לאתרים של רבלדה יש../images/Emo88.gif לך בקטגוריית הקישורים למעלה בפורום.. וברור שיש מצב שהם יבואו רק קצת סבלנות.. להבא לשרשר לשירשור השאלות