שבת שלום אחרונה ל 2001

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gifשבת שלום אחרונה ל 2001../images/Emo95.gif

סופסוף אנחנו אומרים שבת שלום בפעם האחרונה ל 2001. האמת, זו הייתה שנה די מעצבנת לדעתי: גם הפיגוע בניו יורק, גם המצב הכלכלי, גם שלא פגשתי את ג´ורג´ מייקל בגן העצמאות, וכמובן שאין לי חבר. אז אני מביט קדימה באופטימיות חגיגית השמורה לסיכומי שנה ואומר: היה לא משהו, אבל טוב שהיה, והלוואי ש 2002 תהיה קצת יותר נורמלית. בכל מקרה עוד מוקדם לסיכומי השנה - זה כבר יגיע ביום שני הקרוב.. ועכשיו מה? סיכום השבוע שהיה. יאללה, התחלנו.
הודעות נבחרות
סיכום הפרק המיתולוגי (שמשום מה נעלמה לו הכותרת המסורתית - אלוהים, איזה פרק!) של מומין הפך השבוע לאורגייה של דמעות, יסורים, עצב עמוק, תחזיות קודרות, התקפי קוצר נשימה - והכל בסטייל הידוע שלנו. היה עצוב. גם אני בכיתי. אבל הסדרה נגמרה. הלאה. OMO וצהובון הרביצו כניסות דרמטיות אל הפורום - כל אחד וסיפורו הוא - שווה לקרוא, למי שפספס - מה הם אמרו - ומה אתם עניתם. אי אפשר לשכוח גם את הכתבה השבועית באדיבות א.מיר הייטנר - על האלטרנטיבות לימי ששי - וכל השרשור שיצא ממנה.
סקרררררר השבוע
אז השאלה הייתה כזו - נניח שאתה עברי לידר. האם היית יוצא מהארון? ולתשובות - 3 דיווחו שאם היו זמרים - לא היו יוצאים מהארון בכלל. 5 מביאים להם בקונטרה ומודיעים שהם היו מתחילים את הקריירה מחוץ לארון - ובכלל לא מגיעים לדילמה. 14 חשבו שאם הם היו יודעים שהיציאה חא הייתה פוגעת להם בקריירה - הם היו יוצאים מהארון. והשאלה היא - איך יודעים? ואולי אף פעם לא יגיע הזמן הזה? כך שבאופן תיאורטי התשובה הזאת גם יכולה לאמר - לעולם לא. 1 לעומת זאת הוכיח קור רוח עסקי והכריז שרק אם יידע שהיציאה מהארון תגרום לעלייה במכירות שלו - הוא יעשה זאת. הסקר הבא - כבר יוצא לדרך אז ווי ספיק. לקראת המעבר לשנה הבאה עלינו לטובה נשאלת השאלה הדרמטית משהו - מה יהיה?
ציטוט השבוע
מי אמר למי ובאיזה הקשר? "כל כך יפה- כל כך מיוסר, כמו איזה ציור של קראווג´יו"
דע את הפורום - משנה תורן: בן 22, חובש בצה"ל. משרת בקבע. ציטוט נבחר - "מה שלא הולך בכוח, הולך ביותר כוח. ומה שלא הולך ביותר כוח, הולך עם לום חש"ן". אה.. כן. לום חש"ן? אח שלי, תשתחרר. הודעה ראשונה בפורום - 26/9/01 - מוותיקי היישוב הודעה אחרונה - היום בצהריים סה"כ הודעות בפורום - 110 הודעה נבחרת - "הכדורים שורקים מעל הראש...אבל בי לא יפגע אף אחד! כל עוד לא ירו עליי, הכל בסדר.
" 25/10/01(הסמיילים במקור) דאונר - אוהב מוסיקה משנות השמונים. בשבוע הבא... מישהו אחר. ל´ומגלה מי זה בינתיים. מתח שיהיה פה. ברט של היצ´קוק אני אעשה מהפורום הזה. אני יודע מה עשיתם בקיץ שעבר (יש לי מנוע חיפוש מעולה)
פינת הריגול
הפעם נפנה את מבטנו לפורום רוק ומטאל הידוע לטוב - שימו לב לסקר הבא - מי הכי הומו? לדעתי הסקר ממש משעשע ואתם מוזמנים לענות עליו. תהנו. אנקדוטה קטנה - הבחור שהביא את הסקר לפורום הוא לא אחר מהבחור שנחסם מתפוז בגלל שבכרטיס המשתמש שלו היה רשום בעבר - תחביבים:לשרוף הומואים. טוב לדעת לאן הוא גולש כשהוא לא שורף אותם.
משתתפים חדשים
OMO, צהובון1, אייסי ריין דרופ, לירונר וויליאם - ברררררוכים הבאים! אתם מתבקשים לעמוד דום מתוח לקבלת ה
- אות חבר הפורום הרשמי. מי שכבר קיבל יכול לשבת. Well Cum.
ולרחוקים מאיתנו בגופם אך לא בנפשם-מאי, כתבתנו בלונדון שומרת על הגחלת גם מאירופה הקרה.. מצטרף אליה אוטוטו משנה תורן - אז זה בשבילם - SHABAT SHALOM.
פינת הקוריוז
מה אתם יודעים על הממשלה שלכם? אתם יודעים, למשל, שיש במדינת ישראל פורטל ממשלתי ?! אז הנה הוא - הפורטל הכי מגניב בעולם!!! עד כאן. שבוע טוב.

../images/Emo122.gifיו...שאני ימות...איזו בושות

גיא! איזה רועעעע לב...ככה עושים לאח הקטן שלך?! המממ...קלטתי איזו "נימה" שלא מצאה חן בעיניי...ממש לא בטוב טעם...אתה יודע איך לשים בן-אדם בפינה, אה? אותך לאימא! (אני באמת מהוותיקים, אה?...טוב לפחות עברתי את הביקורת, עבר, נגמר, חלאס - אפשר לחזור לשקט ולבטלה) גיא, תרגע. אני לא באמת בוכה...בוהו...סניף-סניף... יאללה! די כבר!

עמית@

New member
אני אני אני ../images/Emo13.gif איזה כבוד ../images/Emo13.gif

שנה טובה לכולכם - שנה מספקת יותר, מהנה יותר, שקטה יותר ורועשת יותר. עמית

MARMELAD

New member
../images/Emo47.gif שום בושות,דווקא כבוד גדול

לך ולבני משפחתך! יקירי, אתה באמת מהוותיקים, רק על ההתמדה מגיעה לך מתנה מיוחדת - אממ... תמימות אין לי להציע כל כך... אני אחפש משהו יותר שווה

יובל16

New member
אז... נראה מה אני אעשה בסילבסטר...

כל החברים שלי יהיו בגדנע... זה כאילו הכנס לצבא וכל שאר השטיות האלה... אז אני לא יוצא, אני נשאר בבית ללמוד את כל החומר שהפסדתי... ואז יגיע הלילה של ה 31 בדצמבר... אני אשב לי מ-ב-ו-א-ס מאוד כי לא רק שאין את מי לנשק... אלא שאני גם יושב בבית בסילבסטר...

OMO

New member
הו תודה

תודה על המחמאה, באמת. אבל אני פה כבר עשרה ימים והפז"ם דופק הייתי יותר נהנה להיות היחיד שהגיע בשבוע שעבר. אני הגעתי, וכל השאר אחריי. ככה זה תמיד עובד לא?
מת עליכם

i love u

New member
אהלן כולכם קבלו ../images/Emo36.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

אז ככה שנים שלא הייתי פה... סתם לא שנים אבל שבוע וקצת לא הייתי פה... עבר על הפורום המון... התגעגעתי לכולכם וראשית כל אני רוצה לברך את כל האנשושים החדשים שהצטרפו נעים מאוד... ולכם חברים וירטואלים מדהימים שלי שיהיה לכם אחלה של שבוע תשמרו על עצמכם ותעשו חיים מחר אני אתעדכן בימים הקרובים עד כמה שאני יכולה אוהבת אתכם עד השמיים ואחרי הכוכבים יפעת

../images/Emo13.gifהודעת פרידה קטנה...להתראות../images/Emo39.gif

אני עוד מעט יוצא לכיוון נתב"ג...חצי רגל בחו"ל... מקווה שהכל ילך טוב... היי...לא תאמינו...כרגע קיבלתי טלפון מסוכנות הנסיעות...הטיסה תעוכב בשעתיים...טוב קורה... לכולם: שבוע טוב ומאושר
אני אתגעגע... די! זה כולה לשבוע! אני אחזור במוצ"ש... מקווה שלא יהיו "בן-לאדנים" בטיסה...ואם כן...לא חראם על ה"ביג - בן"?? טוב...ביי לכולם!

../images/Emo9.gifולאחים שלי, גיא ומומין../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

גיאאאא!!!! אני נוסע....יו....אני אתגעגע...
מרגש משהו...או...ביי! מומין! אתה מוכשר...(בעצם אתה כבר יודע)
ביי!!!

למעלה