../images/Emo89.gifשבת שלום אחרונה ל 2001../images/Emo95.gif
סופסוף אנחנו אומרים שבת שלום בפעם האחרונה ל 2001. האמת, זו הייתה שנה די מעצבנת לדעתי: גם הפיגוע בניו יורק, גם המצב הכלכלי, גם שלא פגשתי את ג´ורג´ מייקל בגן העצמאות, וכמובן שאין לי חבר. אז אני מביט קדימה באופטימיות חגיגית השמורה לסיכומי שנה ואומר: היה לא משהו, אבל טוב שהיה, והלוואי ש 2002 תהיה קצת יותר נורמלית. בכל מקרה עוד מוקדם לסיכומי השנה - זה כבר יגיע ביום שני הקרוב.. ועכשיו מה? סיכום השבוע שהיה. יאללה, התחלנו.
הודעות נבחרות
סיכום הפרק המיתולוגי (שמשום מה נעלמה לו הכותרת המסורתית - אלוהים, איזה פרק!) של מומין הפך השבוע לאורגייה של דמעות, יסורים, עצב עמוק, תחזיות קודרות, התקפי קוצר נשימה - והכל בסטייל הידוע שלנו. היה עצוב. גם אני בכיתי. אבל הסדרה נגמרה. הלאה. OMO וצהובון הרביצו כניסות דרמטיות אל הפורום - כל אחד וסיפורו הוא - שווה לקרוא, למי שפספס - מה הם אמרו - ומה אתם עניתם. אי אפשר לשכוח גם את הכתבה השבועית באדיבות א.מיר הייטנר - על האלטרנטיבות לימי ששי - וכל השרשור שיצא ממנה.
סקרררררר השבוע
אז השאלה הייתה כזו - נניח שאתה עברי לידר. האם היית יוצא מהארון? ולתשובות - 3 דיווחו שאם היו זמרים - לא היו יוצאים מהארון בכלל. 5 מביאים להם בקונטרה ומודיעים שהם היו מתחילים את הקריירה מחוץ לארון - ובכלל לא מגיעים לדילמה. 14 חשבו שאם הם היו יודעים שהיציאה חא הייתה פוגעת להם בקריירה - הם היו יוצאים מהארון. והשאלה היא - איך יודעים? ואולי אף פעם לא יגיע הזמן הזה? כך שבאופן תיאורטי התשובה הזאת גם יכולה לאמר - לעולם לא. 1 לעומת זאת הוכיח קור רוח עסקי והכריז שרק אם יידע שהיציאה מהארון תגרום לעלייה במכירות שלו - הוא יעשה זאת. הסקר הבא - כבר יוצא לדרך אז ווי ספיק. לקראת המעבר לשנה הבאה עלינו לטובה נשאלת השאלה הדרמטית משהו - מה יהיה?
ציטוט השבוע
מי אמר למי ובאיזה הקשר? "כל כך יפה- כל כך מיוסר, כמו איזה ציור של קראווג´יו"
דע את הפורום - משנה תורן: בן 22, חובש בצה"ל. משרת בקבע. ציטוט נבחר - "מה שלא הולך בכוח, הולך ביותר כוח. ומה שלא הולך ביותר כוח, הולך עם לום חש"ן". אה.. כן. לום חש"ן? אח שלי, תשתחרר. הודעה ראשונה בפורום - 26/9/01 - מוותיקי היישוב הודעה אחרונה - היום בצהריים סה"כ הודעות בפורום - 110 הודעה נבחרת - "הכדורים שורקים מעל הראש...אבל בי לא יפגע אף אחד! כל עוד לא ירו עליי, הכל בסדר.
" 25/10/01(הסמיילים במקור) דאונר - אוהב מוסיקה משנות השמונים. בשבוע הבא... מישהו אחר. ל´ומגלה מי זה בינתיים. מתח שיהיה פה. ברט של היצ´קוק אני אעשה מהפורום הזה. אני יודע מה עשיתם בקיץ שעבר (יש לי מנוע חיפוש מעולה)
פינת הריגול
הפעם נפנה את מבטנו לפורום רוק ומטאל הידוע לטוב - שימו לב לסקר הבא - מי הכי הומו? לדעתי הסקר ממש משעשע ואתם מוזמנים לענות עליו. תהנו. אנקדוטה קטנה - הבחור שהביא את הסקר לפורום הוא לא אחר מהבחור שנחסם מתפוז בגלל שבכרטיס המשתמש שלו היה רשום בעבר - תחביבים:לשרוף הומואים. טוב לדעת לאן הוא גולש כשהוא לא שורף אותם.
משתתפים חדשים
OMO, צהובון1, אייסי ריין דרופ, לירונר וויליאם - ברררררוכים הבאים! אתם מתבקשים לעמוד דום מתוח לקבלת ה
- אות חבר הפורום הרשמי. מי שכבר קיבל יכול לשבת. Well Cum.
ולרחוקים מאיתנו בגופם אך לא בנפשם-מאי, כתבתנו בלונדון שומרת על הגחלת גם מאירופה הקרה.. מצטרף אליה אוטוטו משנה תורן - אז זה בשבילם - SHABAT SHALOM.
פינת הקוריוז
מה אתם יודעים על הממשלה שלכם? אתם יודעים, למשל, שיש במדינת ישראל פורטל ממשלתי ?! אז הנה הוא - הפורטל הכי מגניב בעולם!!! עד כאן. שבוע טוב.
סופסוף אנחנו אומרים שבת שלום בפעם האחרונה ל 2001. האמת, זו הייתה שנה די מעצבנת לדעתי: גם הפיגוע בניו יורק, גם המצב הכלכלי, גם שלא פגשתי את ג´ורג´ מייקל בגן העצמאות, וכמובן שאין לי חבר. אז אני מביט קדימה באופטימיות חגיגית השמורה לסיכומי שנה ואומר: היה לא משהו, אבל טוב שהיה, והלוואי ש 2002 תהיה קצת יותר נורמלית. בכל מקרה עוד מוקדם לסיכומי השנה - זה כבר יגיע ביום שני הקרוב.. ועכשיו מה? סיכום השבוע שהיה. יאללה, התחלנו.