היזדקנו אהה?
ה היללוווש New member 5/9/07 #28 יכול להיות לדעתך.. אבל לפעמיים אנשים מול מצלמות סרטים וראיונות קצת שונים מהמציאות אבל כל אחד והצורת מחשבה שלו!
יכול להיות לדעתך.. אבל לפעמיים אנשים מול מצלמות סרטים וראיונות קצת שונים מהמציאות אבל כל אחד והצורת מחשבה שלו!
ל ליrann New member 5/9/07 #18 ../images/Emo89.gif תכונה תכונה האמ... נראה לי שהחוסר מושפעות שלה,היא לא עושה שום דבר שכולם עושים לא מתלבשת לפי צו האופנה ולא שמה תכשיטים יותר מידי ,סגנון נקי כזה
../images/Emo89.gif תכונה תכונה האמ... נראה לי שהחוסר מושפעות שלה,היא לא עושה שום דבר שכולם עושים לא מתלבשת לפי צו האופנה ולא שמה תכשיטים יותר מידי ,סגנון נקי כזה
didalf Well-known member 6/9/07 #34 חחחחח../images/Emo109.gif אתה אומר לא שמה יותר מידי תכשיטים ושם תמונה עם מלא צמידים
ל ליrann New member 6/9/07 #35 ../images/Emo6.gif התמונה הזאת כן כי היא מצילומים אבל ברגיל היא לא שמה את כל הקישוטים
R R 0 N E L New member 6/9/07 #40 ../images/Emo2.gif איך שהזמן טס חבל שמכרת בגלל שאתה בקושי נכנס אני לא מעודכן
R R 0 N E L New member 6/9/07 #47 ../images/Emo89.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אם לא תתעורר איך תקום? ראית אותה? בובה כזאת כבר הזמנת?