שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

KEEK

Member
ה"לבים" (לבבות) של אתי צורף לשרשור

ציטוטים שלה

Fairy Bytch

New member
בוקר טוב../images/Emo142.gif../images/Emo39.gifלדניאל היפה ולבח"ל איתן

Fairy Bytch

New member
הלילה הובכתי כשקרן התחננה (רמזה)לגב שהם ישנו

יחד בלופט. גב באותו רגע הפך לאוטיסט ולא מבין והיא ברמיזות התחילה לדבר איתו גם על נשיקות אין לה שום בושה לקרן הזו היא פשוט בחורה ללא עכבות וללא גבול. היא רק לא מבינה שגב משתמש בה כפי שהשתמש בנטלי בהישרדות והיא תיזרק לכלבים.

סתיו7337

New member
אתמול בלילה ראיתי לראשונה את גב בהשרדות

והבנתי סופית מי הבנאדם.....אני אתקן: הבנתי מי הוא לא (כי אין לי שמץ של מושג מי הוא באמת). הוא לא הבחור החמוד שחשבתי שהוא, הוא לא באמת נדלק על מישהי מהבנות (גם לא בחן) והוא לא זה שיזכה במיליון. הוא עדיין נשאר בחור שנראה מעולה (בעיני), אבל ראיתי שההתנהלות שלו בהשרדות די מזכירה את ההתנהלות שלו בבית. הוא משחק בקרן ובחן ובבנים ובכולם. את המיליון הוא לא יקח ואת הסחורה הוא לא מספק לצופים. ההתנהגות שלו כלפי קרן מגעילה. הוא כל הזמן אמר שהוא לא רוצה לפגוע בה ואיכשהו מאותו רגע ההתנהגות שלו רק פוגעת, מזלזלת ומשפילה. ברור שגם קרן משתפת פעולה (מסיבותיה שלה), אבל גב יותר שולט במצב מקרן כרגע והוא פשוט מגעיל. אוף, לא רציתי להתחיל בכזאת שליליות את הבוקר
אז שיהיה לכולם יום טוב

שן22

New member
כמה פרקים מהישרדות ראית? מההתחלה? כי

מהאמצע לקראת הסוף ההתנהגות המניפולטיבית שלו הייתה בשיאה

דיי3

New member
ראינו את דניאל בתחילת הקשר כשסחבה את איתן

לשירותים, ממש פיזית, אחרי שאתי אמרה לה שהוא עם אורטל בחדר. אמר לה "לא נעים" והיא: אין לא נעים, לא נעים מת. אז יאללה, שתיהן אותה סחורה.

SHELGIA21

New member
../images/Emo229.gif לכם../images/Emo70.gif אני כבר התייאשתי וכמעט

הפסקתי לצפות
ערוץ 10 לא רואה כבר כמעט שבועיים שם הכל ערוך ולא נכון, ה"כוכבת" שלהם אתי וההתמסכנות שלה עוד אפשר להאמין לה...
הרומן |יעני של גב וקרן... איתן היהיר שחושב שהבנות צריכות לנשק את האדמה שבה כפכפיו הכחול לבן שלו המיושנות דורוכות
יש לי עדיין סימפטיה לאורטל, אבל.... הסיכוי שהיא תזכה....קלוש
רואה מדי פעם בשידור הרצוף , והכי נהנית מהפורום

SHELGIA21

New member
R3 פלרטטן שכמוך אני מסמיקה../images/Emo6.gif ולא

נישארת חייבת קבל עוד אחד מכל ה
והקישקע (הומור של שנות ה70 העליזות וודסטוק וכאלו)

SHELGIA21

New member
היי אדיון מקישה בגוגל GIFS והנושא המבוקש כמו

funy gifs flower gifs וכן הלאה ואז מקבלים המון תוצאות לא כולן שוות יש בינהם גם סתם אתרים אבל יש גם המון אתרי גיפים. הכי חשוב בסיום הכניסה לאתרים הללו לעשות חיקת קבצי קוקייס כי בחלקם יש קוקיים שאחר כך מאטים את הגלישה במחשב. בהצלחה

למעלה