שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

שני עצים גב וונינה

יושבים כמו שני עצים ומפריחים עשן . אי אפשר לומר בוקר טוב? לא חובה לדבר אבל מינימום בוקר טוב. והגב הזה רק יודע לברבר על נימוסים ליד השולחן את מילת המפתח של הבוקר הוא לא מכיר. אני לא סובלת אותו

klapim

New member
אהה גם אני ראיתי בבוקר

איך אפילו בוקר טוב גב היה לו קשה להגיד ככ צרם לי על הבוקר.

רגע רק רגע

Active member
ברוך (ברוכה?) הבא ../images/Emo140.gif

בפעם הבאה, תשרשר את תגובותיך לשרשור הראשי וכך הן לא תעלמנה אל תהומות הנשייה של הפורום. המשך יום נעים
נ.ב. - לגב לא הולך עם תימנים בפורום הזה

סליחה

סליחה בוקר טוב לכולם מהקריזה עליו שכחתי להציג את עצמי זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה פה שיהיה לכולנו אחלה בוקר ויום נפלא

שן22

New member
וואי נראה לי שאיתן לא סובל את אורטל הוא מדבר

עליה עם אורן והוא מאוד מאוד ספקני לגביה ובין השורות נראה שהיא פשוט לא באה לו בטוב ועם איך שאורן מדבר עליה טוב היא עושה שהוא לא מעונינת בו בכלל....

לאור ההתנהגות שלה מתחילת התוכנית, הוא לא סומך

עליה. אפשר להבין למה, יחסית לגילה היא מאוד לא בוגרת ולא החלטית.

שן22

New member
אני לא אומרת שאורטל מושלמת ממש לא אבל גם

אתין בדרכו הנעימה ואתי בדרכה הלא נעימה מלכלכים על אורטל כל הזמן זכותה להיות סגורה ולשמור דברים לעצמה, וגם עם ההתנהגות שלה לא בוגרת אי אפשר באמת לדעת ולשפוט כשלא יודעים את כל הסיפור, היא ואיתן היה בינהם משהו לרגע ועכשיו נראה שהיא ממש ירדה לו מהעיניים לא נעים לראות את זה...

איתן סתם מרושע, המניעים שלו מאוד מפוקפקים

בעוד שאת המניעים של אורן אני מאוד מבינה, אכן ישנם פערים של אינטלקט, ולדעתי יהיה אפשר להתגבר עליהם בעתיד. אורטל לא טיפשה, יש בה תבונה מולדת היא רק צריכה ללמוד ולהרחיב את ידיעותיה.

ובנוסף הם באים מרקע שונה

מנסיון חיים שלי אני יכולה לומר שניתן לגשר על פערי אינטלקט בתנאי שיש תבונה מולדת ורצון להתפתח.

דיי3

New member
גם דניאל וגם קרן רחוקות מאוד מלהיות אנטלקטואל

יות, דניאל מאוד מאוד מתוחכמת. קרן חוזרת כמו תוכי על דברים שהיא אפילו לא ממש מבינה. לשתיהן אין שום מקצוע "מכובד", דניאל משווקת- סוכנת נוסעת להימורים, וקרן 5 שנים ברמנית. כסף שתיהן קיבלו מההורים, לפחות בסיס כספי חזק. והן תתחתנה עם גבר שימשיך לתת להן כסף. אז אין הרבה הבדל בינן לבין אורטל. היתרון של אורטל עליהן הוא שהיא יותר יפה, יותר טובה.

דיי, אני מסכימה איתך מאוד

אף אחת מהבנות לא הרשימה אותי ביכולותיה האינטלקטואליות יתרה מכך גם לא באישיות כובשת, חוץ מאורטל שלה אישיות כובשת וחכמה מולדת. הן כולן סוג של צפונבוניות ריקניות עם בטחון לכאורה שיודעות לשחק משחק כאילו שהן חכמות. נקודות הפתיחה והמנטליות שלהן דומה. אני מאוד מבינה את המקום של אורטל, הרקע שלה, ההססנות, היחס האמביוולנטי למשפחתה, אורטל מתנהגת בדיוק כמו בת למשפחה שמרנית/ מזרחית שרוצה משהו אחר בשביל עצמה, בעברה ניסתה דרכים שונות וראתה שלא טוב לה בהן. חזרתה להעריך את משפחתה כפי שהיא, היא דרכם של רבים מהמזרחיים. אני כותבת עבודה על האישה המזרחית ודרכה בחברה העכשווית, ופוגשת נשים רבות עם רקע ודפוסי התנהגות דומים. אורטל נהדרת ןנפלאה והייתי רוצה שהיא תזכה, כדי שתוכל להעריך את עצמה יותר, להתפתח ולתת לכל הפוצים המתנשאים לאכול את הכובע.

Aronsona

New member
מסקרן אותי לדעת האם הדיבור והגינוניםהמאד

צלאכותיים ומוקצנים לא מפריעים לך?

למעלה