שרשור לילה ונשף מסכות 21/8/11
ל לונדרון New member 22/8/11 #1 ../images/Emo89.gifשרשור לילה ונשף מסכות../images/Emo29.gif 21/8/11../images/Emo90.gif
ק קייזר סוזי New member 22/8/11 #2 אני רוצה להבין משהו.. מה ז"א הם לא ידעו שהבנות הסתננו? מה הם לא יודעים לספור ? הם לא יראו שיש יותר מדי בנות???
אני רוצה להבין משהו.. מה ז"א הם לא ידעו שהבנות הסתננו? מה הם לא יודעים לספור ? הם לא יראו שיש יותר מדי בנות???
ק קייזר סוזי New member 22/8/11 #8 לא נו.. זה פשוט דבילי.. המסיכות לא יפלו.. אבל זה פשוט מגוחך.. מה זה לא ידעו!?!?
2 24שעות1 New member 22/8/11 #69 דידוש את תותחית - לירון חוזרת לוילה הבחורה הרביעת זו לירון - אוי אוי מה צפוי לנו עוד
S sunflower11 New member 22/8/11 #77 יש לי תחושה שחן היא איזה ערסית שהביאו כקונטרה לאתי. (כמובן שיכול להיות שאני טועה).
S sucaria3 New member 22/8/11 #81 גם לי היא הזכירה את לירון כשראיתי... אבל עד מחשבה להחזיר את לירון, לזה לא הגעתי. לדעתי לא רעיון מוצלח אם אכן זה יהיה.
גם לי היא הזכירה את לירון כשראיתי... אבל עד מחשבה להחזיר את לירון, לזה לא הגעתי. לדעתי לא רעיון מוצלח אם אכן זה יהיה.
ת תנו לי רגע להגיב New member 22/8/11 #13 באמת לא ברור ומה יקרה אם מישהו יפנה אל אחת הבנות, היא לא תדבר רק כדי שלא יזהו שזהו קול של מישהי שהם לא מכירים ואולי אפילו יורידו להן את המסכה כדי לזהות עם מי הם מדברים. נראה שלא חשבו עד הסוף עם העניין הזה.
באמת לא ברור ומה יקרה אם מישהו יפנה אל אחת הבנות, היא לא תדבר רק כדי שלא יזהו שזהו קול של מישהי שהם לא מכירים ואולי אפילו יורידו להן את המסכה כדי לזהות עם מי הם מדברים. נראה שלא חשבו עד הסוף עם העניין הזה.
ס סיטואציה הזויה New member 22/8/11 #73 אולי יהיה להן אסור לדבר...../images/Emo254.gif והן ילבשו בגד רחב עם עליונית,ככה שאי אפשר ממש לזהות לפי מימדי גוף...
אולי יהיה להן אסור לדבר...../images/Emo254.gif והן ילבשו בגד רחב עם עליונית,ככה שאי אפשר ממש לזהות לפי מימדי גוף...
ס סיטואציה הזויה New member 22/8/11 #36 כנראה שההפקה תדאג שכל פעם יהיה אותו מס' בנות בחצר וכל פעם מישהי אחרת תיכנס...אחרת אין בזה הגיון כי הם יודעים בדיוק כמה בנות יש...השאלה איך יעשו את זה...
כנראה שההפקה תדאג שכל פעם יהיה אותו מס' בנות בחצר וכל פעם מישהי אחרת תיכנס...אחרת אין בזה הגיון כי הם יודעים בדיוק כמה בנות יש...השאלה איך יעשו את זה...
N noaxxx New member 22/8/11 #86 אולי בכל כמה דקות תכנס אחת, כשלא כולם יהיו.. באותו האזור בבית. ואז לעניין מס' האנשים יהיה פחות משקל. אני בטוחה שזה לא מספק אותך, אבל עדיין, סוג של פתרון
אולי בכל כמה דקות תכנס אחת, כשלא כולם יהיו.. באותו האזור בבית. ואז לעניין מס' האנשים יהיה פחות משקל. אני בטוחה שזה לא מספק אותך, אבל עדיין, סוג של פתרון