הבנתי, תודה!! יש מתמודדים שלוקח זמן להכיר אותם ולהתרשם מהם, כמו אלין ואלירז
ל לונדרון New member 22/8/11 #117 ../images/Emo13.gifהבנתי, תודה!! יש מתמודדים שלוקח זמן להכיר אותם ולהתרשם מהם, כמו אלין ואלירז
D didush100 New member 22/8/11 #5 שלום לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
D didush100 New member 22/8/11 #19 הי מותק../images/Emo140.gif ראית את לירון הפוסטמה? מסכנה ליהיא כבר כואב לי עליה
ק קייזר סוזי New member 22/8/11 #31 היא עוד לא נכנסה לא יודעים גם שזו היא..אבל נגיד שכן.. וכבר היא פוסטמה?
E ela501 New member 22/8/11 #80 לצערי היא תהיה המודחת הבאה או שתינצל בזכות הבנות החדשות,אבל אני לא צופה לה עתיד בתכנית
N noaxxx New member 22/8/11 #98 את בטוחה שהתכוונת לליהי? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא התאפקתי אבל אם היא תעוף, אני מצטערת בשבילך.. אבל שמחה מאוד בשבילי
את בטוחה שהתכוונת לליהי? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא התאפקתי אבל אם היא תעוף, אני מצטערת בשבילך.. אבל שמחה מאוד בשבילי
N noaxxx New member 22/8/11 #125 ליהי מוציאה ממני תחושות גועל שכבר מזמן לא חשתי. מבחינתי sooner than later
N noaxxx New member 22/8/11 #152 היי קשקש../images/Emo24.gif פתאום אני רואה אותך מתחתי.. לא סיכמנו שהפוך?
ק קשקשה9 New member 22/8/11 #168 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בואי נגוון שיהיה עניין ../images/Emo8.gif
D didush100 New member 22/8/11 #159 גם בעיניי ליהיא בחורה טובה אני מאמינה שבגלל שהיא כ"כ חסרת ביטחון וכ"כ קלולס היא כזאת. לדעתי היא תתחיל לקנא לבן ברגע שייכנסו הבנות החדשות. היא אוהבת את מה שאסור ובגלל שבן כ"כ רוצה אותה זה מוריד לה ממנו ברגע שהוא יתרחק ותהיה לו מישהי היא תחפש אותו שוב.
גם בעיניי ליהיא בחורה טובה אני מאמינה שבגלל שהיא כ"כ חסרת ביטחון וכ"כ קלולס היא כזאת. לדעתי היא תתחיל לקנא לבן ברגע שייכנסו הבנות החדשות. היא אוהבת את מה שאסור ובגלל שבן כ"כ רוצה אותה זה מוריד לה ממנו ברגע שהוא יתרחק ותהיה לו מישהי היא תחפש אותו שוב.
ק קייזר סוזי New member 22/8/11 #12 הבנות כרגע פלברות הולכות על הקטע שהן שמות פס על כולן שם.... או שיהיה בלאגן, או שהן ישתפנו.