שרשור לילה ונשף מסכות
21/8/11

didush100

New member
פונפונית../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

יה אני מתרגשת!!!! מה קורה אחותי? איזה כיף שאת פה!!!!

פונפון32

New member
הכל טוב דידוש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הגעתי כדי לקטול:)

כבר חודש וחצי אני רואה את החרא הזה, אז אמרתי לעצמי מדוע לא לחפש את הפורום.. והנה אני רואה הרבה דמויות מוכרות:) אני שמחה שאת פה גם!

noaxxx

New member
היי פונפון ../images/Emo24.gifגם אני פה, מה שלומך?

איפה לילות ה
העליזים, איפה? מה שלומך?

ela501

New member
פונפון איפה היית עד עכשיו התגעגעתי

באח היית מפציצה את לא עוקבת?

פונפון32

New member
אלה?? דווקא אליי התגעגעת? אחרי שקטלתי אותך

שוב ושוב בעניין העציץ? מי היה מאמין... בכל מקרה תודה... ואגב מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. החלטתי לבקר. מה שבטוח זה שלעומת האח הגדול זו הפקה עלובה ביותר.

ela501

New member
כן מותק דווקא אלייך,הקונטרות שלי פה לא מתקרבו

מתקרבות אלייך

פונפון32

New member
I'm back

ולילה טוב לכל מי ששכחתי. ובכן, עוד ריאליטי שמעורר חשק לזרוק עגבניות רקובות על המסך (בעיקר על הפוסטמה חזן והגמד עם הריגשי והבלוטה). חשבתי שגב ישפר את מצב הצנוניות והחסות בגינה, אבל בינתיים הוא טומן ראשו בלו-פט כבת יענה. אני שואלת את עצמי אם ההפקה כל כך מטומטמת שחשבה לעצמה שבזמן שהקהל צועק ומוחא כפיים - מי שבפנים כנראה חירש ולא ישמע כלום, או עיוור - שלא יבחין בכסאות על הבמה. מה שבטוח זה שכזו מחווה עלובה ל"עיניים עצומות לרווחה" מזמן לא ראיתי:)

didush100

New member
פונפון את מי את אוהבת בבית?

שאלה מכשילה כי כולם מעפנים אבל אצלי כרגע זאת ליהיא למרות שהיא מהבולה לגמרי לא יודעת למה אבל יש בה משהו שנוגע לי וקרן גם בסדר. מהבנים חוץ מבן כולם דפוקים שאין דברים כאלה.

בוףברכה

New member
../images/Emo42.gifפ../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifן../images/Emo42.gifפ../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifן../images/Emo42.gif

אם..נפגשים..בשעות האלה..זה אומר..שהברוב..אצלך.
.FIX..

למעלה