שרשור לילה עצבני
25/8

../images/Emo46.gifבחיים לא שנאתי ככה דמות מתוכנית ראלטי

כמה אני מתעבת את הפרה הסרוחה הזאת!!! היא לא מפסיקה לשקר ועוד להגיד שהיא הכי כנה ואמיתית- אין דברים כאלה!!! לפחות דני לא קונה את הכל... וגם ברור שענבר עושה את השיחה הזאת עם דניאל כדי שתשפיע על הבנים אם תעמוד להדחה.... חתיכת יצור רקוב- אם היא לא עפה בשבוע הבא צריך להוציא עצומה להפקה שיבינו כמה שונאים אותה בחוץ!

קרן מרשה לעצמה להעביר בקורת

היא אומרת לדניאל כאילו שדניאל לא יכולה לדעת כי היא לא הייתה שם כל הזמן.. ובכן, קרן... כלבונת קטנה, להזכירך.. גם את לא היית. מתי היית חברה של איילת יא מ.כוערת.

לונדרון

New member
קרן רמזה על אתי (כסיטואציה דומה)

של התרחקות מחברות אינטנסיבית (ומכפיפה) לטובת (נקרא לזה) הגשמה עצמית

Klayhamn

New member
מבחינת קרן - כן

וזו גם אחת הסיבות שהיא מגינה על הצד של ענבר בשיחה הזו "מקרה איילת" ו-"מקרה אתי" הם שני מקרים דומים מאוד שחווה כל אחד משני הצוותים בוילה - צוות "חיימי" וצוות "אחותי" --- לפני שהתפרק ונוצר קוורטט האופל

קשקשה9

New member
קליי אתה בבקשה יכול להעביר לי את הכתובת

של ערוץ 10 ואת הכתובת שאליה ניסיתה לפנות

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifענבר:

"אחרי כל מה שהייתי בשבילה ונתתי בשבילה והקרבתי בשבילה,הרבה לא מקובל עליי...יש גבולות ש... לא מתאים" דניאל"שתצאי תהיי איתה בקשר?" ענבר "לא .... זאת חתיכת יריקה בפרצוף" דניאל "אולי השיחה הזאת פוגעת באיילת" ענבר"אני חושבת שלא" דניאל "הרגשתי שאת לא 100% היית כנה כלפיי" ענבר"רציתי להתקרב אלייך אבל...." אוי אוי אוי לא יאומן!!!!!!!

ענבר נזהרת לא להכנס לפינה של ויכוח עם דניאל

היא יודעת שזו תהיה סכנה עבורה, כי זה יתן לאיתן עוד סיבה להעיף אותה.

רותי167

Well-known member
ענבר שקרנית!היא אמרה על דניאל מתנשאת

ועוד הרבה דברים לא מחמיאים!

פונפון32

New member
אני לא אשכח איך היא העמידה את איילת להדחה

ועוד העזה לומר "שזה לטובתה" ושזה "מאהבה".

adiyon2

New member
כמו שאתם שמים לב

דניאל לוחצת אותה לקיר, ממש חונקת אותה. ענבר חשבה שתצא עם הראש למעלה, עכשיו היא יותר קטנה מדרדס. איך דניאל יודעת לעשות את זה, אלופה, היא סוגרת איתן חשבונות, הן כולן עולות אליה לרגל לבקש סליחה. הנה בקשת הסליחה כבר מגיעה

למעלה