שרשור צהריים יום ד'
24/8

למה לא מראים את החדשות?

בשביל מה הכניסו אותן? כדי שימשיכו לפמפם לנו את המחפרון וכלבת הדשבורד??? כאילו חלאס!! כמה אפשר לשמוע את השיחה הזו חוזרת על עצמה אובר אנד אובר אנד אובר אנד אובר אנד אובר אנד אובר אגיין!! יאללה לכו להתקעווד!

didush100

New member
לא מבינה מה בן רוצה מהחיים

הוא סתם עושה שרירים עכשיו על ליהיא המתוקה!!!

דינה122

New member
שלללללוווווםםםםם!!

לא הייתי כאן הרבה זמן.המחשב התקלקל והיום תיקנו.אני רוצה להגיד שאח של בן,נוי בחור מדהים! להעביר לבן את המסרים והתובנות בצורה שהוא עשה זאת, זאת גאונות!בלי להגיד לבן שהוא ראה הכל.ודידוש,על איזה שטיפת מוח את מדברת?זה אח שלו! והוא צודק ב-ה-כ-ל! ליהיא מניפולטיבית! רוצה להשאר ופוחדת מהדחה!ראיתם היום איך קפצה עליו בחיבוק כשאמר לה שלא יוכל להגן עליה מהדחה! צבועה ואני מקווה שתעוף הביתה!

היא ממש לא מתוקה, היא מניפולטיבית לא פחות

ראינו אתמול, איך ברגע שהיא הבינה שאבוד לה עם גב , בגלל קרן, היא פתאום נזכרה שהיא לא פחות מ"מאוהבת" בבן.

didush100

New member
כשבן סוחט אותה על ימיו ושמאל מהיום ה-1

אפשר להבין אותה. לדעתי היא כן רוצה אותו אבל בגלל שהוא נדבק אליה כל הזמן ובגלל ההערות המטומטמות שלו זה הוריד לה ממנו כי היא אוהבת גברים קשוחים ואת האתגר בלהשיג.

סוחט?? היא לא חייבת להיות איתו, היא רוצה כדי

להשאר בתונית. מההתחלה אמרה שהוא מגעיל אותה ומזכיר לה איזה בן דוד ... היא שחקנית.

goodpink

New member
שטויות היא היתה עפה מזמן ללא בן היא רוצה

להיות מפורסמת היא נושאשת. תעשה הכל כולל למכור את עצמה להישאר כמה שיותר זמן בתוכנית. ניצלה את בן כדי להישאר בתוכנית כל פעם שהיא מועמדת או יכול להיות שהיא תהיה מועמדת היא עושה מובים כדי להידבק אליו כדי שיציל אותה כל הזמן דואגת רק לזה רואים בשיחות עם קרן וענבר ושבן אומר לה שהוא לא יגן עליה ישר נפלו פניה. גועל של בחורה צריכה להיות בחוץ רכבה על בן כדי להישאר עד עכשיו היא לא מוסיפה כלום לתוכנית וגועל של בחורה

דיי3

New member
מילה על ליהי

או שליהי מזלזלת באינטליגנציה של בן, או שהיא טיפשה. קשה להאמין שהיא לא יודעת שכולם מבינים מה היא בעצם רוצה.

sivan1237

New member
ליהי לבן:אני מקווה להיות כאן בשביל להוכיח לך

הטמבל עוד שניייה מאמין לה

למעלה