שרשור צהריים יום ד'
24/8

רינתי,,,,,

את מבינה שבוילה לא קלה הסיטואציה,, שואבת מכל אחד כוחות נפש בלי סוף,, הכל מטלטל,המון רגשות,תחרותיות, סיטואציה לא קלה,, במיוחד שמצולמים 24X7 ולמרות זאת בן יזם,, בן ניסה,, הם התקרבו קצת כי שנייהם ביישנים וזה לא פשוט לשנייהם,, לדעתי במציאות הם התאפסו על עצמם, יהיו בפרטיות שלהם,,, וכן יכולים להצליח,, אם אני לא טועה בן מזל אריה,,?אריות הם דומיננטים,מעיזים,יוזמים, בעלי נוכחות,, המקום בוילה גורמת לבן להיות מתון יותר כנ"ל ליהי,,, אני מאמינה בהם.

adiyon2

New member
מלכה לב אדום אני לא מסכימה

על סמך מה את אומרת שליהיא תנהל בית לתפארת, חוץ מפתיתים ושייק פירות לא ראיתי אותה עושה משהו, והכי גרוע, איזה חינוך תיתן לילדים שלה, היא חלשת אופי, ללא עמוד שידרה, נגררת, לא החלטית ועוד ועוד. זה נורא בעיני ההתנהלות שלהם יחד, הוא מחזיק אותה באיומים והיא איתו מפחד. מזעזע ועצוב באותה מידה. כמו שכתבתי בעבר, אם היתה הבת שלי, הייתי דורשת להוציא אותה משם ושולחת אותה לטיפול.

אוקיי אני אסביר לך למה אני מתכוונת ורואה

לעומת חלק גדול מהבנות בוילה ליהי מבשלת וקיבלה אפילו מחמאות שיש לה יד טובה,, יד טובה יש רק למי שנכנסת למטבח ,, ולא נכנס לקטנות אבל היא מכינה פשטידות,, ירקות,,, פתיתים שייקים ועוגות לדעתי היא יודעת להכין עוד.. זו רק דוגמית.. ליהי מסודרת נקיה אסטטית ומי שמסודרת נקיה ואסטטית כך גם יראה ביתה. בקשר לילדים שיהיו לה בעתיד,, אל תשפטי אותה במשחק תובעני, מצולם מסוקר שגובה מכל אחד לטוב ולרע התנהגויות שבמציאות הן שונות... וכן אין מה לעשות במשחק כל אחד רוצה להשאר ולשרוד בעד כל מחיר....עדיין אני חושבת שליהי בחורה מצויינת,מחונכת היטב, ואין לי ספק שתהיה אמא מדהימה?איך אני יודעת?אני חושבת, זה מה שאני רואה. ליהי לא חלשת אופי ליהי מבולבלת,כדי לשרוד היא נגררת, תמיד יש אחד ששולט והיתר נגררים,,, גם להתנהל כפי שהיא מתנהלת זה סוג של הצלחה עובדה היא שרדה שם חודשיים,,טוב?לא טוב?אני לא שופטת זו עובדה. בן לא מחזיק אותה באיומים,היא לא ילדה,היא לא טיפשה, היא בחרה להמשיך בכל דרך וזו ההתנהלות שלה,, גם אם היא צריכה לזחול אחרי בן. פחד?רק מהדחה.. יכלה להתלונן שהוא מאיים עליה,, ואז היה מועף. אם היתה לי בת לא הייתי ממליצה לה בכלל להכנס !!!!!!!!!!!

מישהי ענתה לענבר

אז אתי החליטה שהיא לא רואה אף אחת ממטר.. שהיא חדורת מטרה.. בקיצור.. עושה מהן מפלצות אחת אחת. רועדות לה הביציות. ואיך דניאל לא נגררת! אני כ"כ מעריכה אותה על זה!

רינתי77

Active member
הבנות אמרו לאתי שחן כבר שמה עין על

יוני...כצפוי אתי רצתה לאכול אותן על שהעיזו להעלות את זה על דל שפתיהן.. תוסיפי את נקטע של חן עם ענבר= חן סומנה!

goodpink

New member
ליהי מגעילה גועל של בחורה איך היא מפחדת להיות

מודחת. איך פניה נפלו שבן סיפר לה שהוא לא יכול להגן עליה. מגעילה תעשה הכל כדי להישאר במשחק. גועל של בחורה. גם איך מדברת על החדשות למה מי היא שתגיד תודה שבן האפס הסתכל עליה כי מזמן היא היתה עפה. מי יסתכל עליה בחוץ לעומת עדי. בחורה ריקנית מטראלית גועל של בחורה ללא אמת עצמית.

didush100

New member
ממש לא מגעילה היא מותק אמיתית

בניגוד לענבר שאי אפשר לראות ולשמוע יותר

goodpink

New member
חן סידרה לענבר הישארות בתוכנית להרבה זמן חחחח

ענבר בוחה ונפגעת ומישהו מגעילה אליה ועוד גב מדבר איתה על החוסר ביטחון שלה חחחחחחחחחחחח הולך לסדר לענבר עוד אמפטיה בציבור כאילו חסר לה. לא להאמין חחחחחחחחחחחח ענבר לא הולכת להיות מועמדת

didush100

New member
ענבר מעניינת רק את ההפקה

לא ברור למה בדיוק אבל היא משעממת ברמות ואי אפשר לשמוע כבר את כל הקיטורים שלה והבכי הזה. נמאס לי ממנה לגמרי

goodpink

New member
ליהי היא זו שמעניינת רק את ההפקה עם זמן מסך

שלה ועדין כל הזמן מועמדת ונשארת רק מתוך ניצול של בן. ענבר שם בזכות סימפטיה שהיא קיבלה מהקהל. ההפקה רק ניקתה אותה ולא הראתה כל מה שעשתה בשבוע ההדחה של איילת וענת. אבל ענבר הולכת להישאר שם בזכות הקהל שזה יותר מכובד מאשר להישאר כמו ליהי שם בזכות מכירה של עצמה לבן כדי שידאג להשיאר אותה כאשר הקהל לא אוהב אותה למרות כל המאצץ שנעשה שיאוהבו אותה עריכה וזמן מסך הכי גדול מכל הבנות לא להאמין שיש לה יותר זמן סמך מאשר קרן ודניאל

נטלי1013

New member
לי החדשות נראות כמו עוזרות תאילנדיות

ולכם? יש מישהיא שנראית סביר לדעתכם?

didush100

New member
נו מה יהיה? שיראו את השיחה של בן וליהיא

למה כל שני קוטעים את זה?

goodpink

New member
מהחדשות רק 2 שוות: חן וונינה חן לעשות בלאגן

וויננה בשביל איתן שדניאל תרגיש מאויימת. ונינה ממש חמודה ונראה לי שאיתן אהב מה שהוא ראה והיא נשמעת גם בחורה די אינטלגנטית רק צריכה להיפתח קצת יותר כמה שיותר מהר. חן חשבתי שתלך ראשונה אתמול נראה ממש לא יפה ולא סובלת את האופי שלה ומה שהיא אמרה אין לה סיכוי עם הבנים מלבד יוני כבר אתמול ראו שהיא מצאה חן בעיניו יש לך פנים יפות היא יפה לא חשבתי שהיא יפה אתמול אבל היום רואים שיש לה פנים יפות קרן מקנאה ואתי אמרה לה שחן לא יפה חחחחחחחחחחחחח לחן פנים הרבה יותר יפות מקרן חן מניפולטיבית לא פריירית באה לעשות בלאגן באמת היא לא בשביל הבנים אבל טוב שהיא תשאר להיות נגד הבנות המעצבנות שחשבו עד עכשיו את עצמם ותוריד להם קצת את האף...רק בשביל זה ואחרי זה תעוף כי לא סובלת את האופי שלה דנה פרווה הכל רוח וצילצולים אבל בכלל לא פילפלית כמו שנראה ממבט ראשון ומור מעצבת ומתנשאת גם פרווה לא מעניינת

רינתי77

Active member
איך הגעת למסקנה שמור מתנשאת? אם בחורה

היא דעתנית ובעל נסיון, זה אומר שהיא מתנשאת רק בגלל שיש לה דעות משל עצמה? היא שינוי מרענן לעומת הרדידות האיומה של הפוסטמות הותיקות.

למעלה