גם אני שמתי לב לזה-גב נראה מבוהל לשבת עם אורט
משהו מסריח קורה שם,לא ברור לי עדיין מה גב לא מייצר שום עיניין עם אורטל,כאילו מתרחק בכוונה,נראה כמו בובה על חוטים ממש להפקה יש כבר רעיון סגור לגבי הגמר-וזה לא בחירה של הקהל לצערי הרב,גב הוא בובה על חוטים של ההפקה יותר מכולם שם-בגלל שאיתן כביכול "רצח" להם את העלילה,התאהב וסגר עיניין עם מישהי כבר על ההתחלה,לדעתי גב ניכנס תחת הבטחה וידיעה מראש עם מי להיות,במי להתאהב,בין מי למי ליצור משחק--ואורטל לא בעיניין הזה התכנית הזו מעוררת בי שינאה ותעב מרגע לרגע-יש שם קבוצה של חולי ממש חולי,שאין לי מספיק מילים לתאר את החוסר הגינות,המניפולטיביות,השובניזם המובהק, הרוע,פשוט רוע טהור,הדריסה המכוונת של אנשים טובים שלא נמצאים בתכנית בגלל,שאין להם מספיק פלדה בלב,ואישיות שטנית כדי להתקוממם ולהאיר את עינהם הסומות של הבנים שבאו לעשות "פאן" ולא יותר האשם היחיד הוא ההפקה-לא יעזור כלום,כל עוד ההפקה צובעת את השחור בורוד(קרן,ליהי,עינבר,אתי,)ומשחירה את המעט טוב שנשאר שם-אורטל,דניאל,והחדשות בייחוד מור,דנה וחן-לנו אין ברירה אלא לקבל את הגזירה ואולי הלוואי בעונה הבאה להחרים אותם ולא לראות כמו שהם החרימו את ליז,עדי,איילת,ענת,תרצה והשאירו לנו פסולת אנושית ההפקה היא האחות התאומה של קרן-התפוח לא נופל רחוק מהעץ-רוע טהור מקווה שאורטל תקטוף להם את הפרס ותהרוס להם את התכניות ואת הפורמט המחורבן