תגידו, יש בנים שאוהבים מקפליי?

l i t a l 369

New member
אויי לא הצגתי את עצמי ><

נמנמ שמי ליטל D: 13 חולון :-\ פייבים : דני ודאגיישש D:

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif חפרתי בטירוף ולא הצגתי את עצמי XD

איזה מסטולה אני ><" טוב... קודם כל... אתה בר מזל! לא כל אחד מגיע לפורום וכולן עטות סביבו ומרעיפות אהבה ללא הפסקה! אז אני סיון!
ואני בת... בת כמה אני נראית? *מנופפת בשיער בססגוניות* XDDD לא סתם, אני בת 15 מחיפה ^^ צוציקית הא? כן.. אנשים מכנים אותי כך [אהמנוגהאהמ] ו.. אמ.. אני היחידה שעומדת להציג את הפייב שלי ולהוסיף תמונה נכון? וווההההווו אז הפייבוריט והקראש הנוכחי של חיי הוא
הקוף =) או בשמו בישראל ושאר העולם- דניאל אלן דיוויד ג'ונס. האיש והקול. האיש והעיניים. האיש והתחת [
]. האיש והכישרון. האיש והטמטום. וכמובן...האיש והסקס אפיליות שנשפכת ממנו כמו המים במפלי הניאגרה... The one and only
אז תישאר פה! ותהנה מקבלת הפנים המרהיבה שעשינו לך

yaelsee

New member
../images/Emo99.gif

דני דני דני... *אנחה*
אוף, אין לי כוח להציג את עצמי שם, אני חוסכת בהודעות -___-" אז ככה... קוראים לי יעל [
אבל אתה מוזמן לקרוא לי בכל שם אחר, כי יעל זה איכס] עוד מעט 16
מחור אי שם מעבר לקשת [כן בטח, I wish
, אפילו זה מקום יותר מוכר מאיפה שאני גרה] פייב, תנסה להבין לבד
אפילו שזה לא כזה רלוונטי
חפרתי
קיצר, ברוכה הבאה

O0NoNi0O

New member
אני מכירה מישו ששמע

אבל אמ, לא ראיתי אותו שנים, ממ..מעניין אם הוא עדיין שומע.. בכולאופן, אני נעם, 13 מירושלים, השתלבות נעימה וזה

OneStepCloser

New member
יש...יש...

הם פשוט לא נמצאים פה חח ברוך הבאD: אני נסטיה, בת 15 וחצי, מרעננה. ממ אני רואה שכבר השתלבת אז.. תהנה
.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה אחד השירשורים הכי מצחיקים שקראתי פה

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני יושבת ונקרעת מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אתן כולכן ילדות חולות!!!!!!! [אהמ מופנה לסיון, בריל, ושיר
] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה להפסיק XDDDD את התחפשת לאחיות פיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב.
אני רוני בת 14 וחצי מחיפה. כבר אמרתי את זה אבל עכשיו כל המהומה נגמרה.
אה והשם שלך נראה כמו 'דיסלקט' אבל אל דאגה!
כולנו פה דיסלקטיות גאות! (עובדה שלקח לי שעה לכתוב דיסלקט/דיסלקטיות
)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDD דיסלקט!

אני וקלי דיסקסנו עלזה אתמול במסן!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג

MoVe AlOnG

New member
ברור

יאפ יש עוד בנים שאוהבים מקפליי...רק חבל שהם לא פה. אני מכירה אחד אישית שממש אוהב אותם והתחיל ללמוד באס בעקבות דאגי קיצר ראיתי כבר שעשו לך אחלה קבלת פנים,ככה זה בפורום החביב והחמים שלנו
ד"א אני חן [צ'ן],16,חור במרכז. ועם כל מה שהולך פה עם הקבלת פנים המטורפת הזאת...אני חושבת שזאת תחילתה של ידידות מופלאה
[כמה שטויות אני מדברת על הבוקר,אני אסתום
]

just orr

New member
חחח בטח שיש ../images/Emo6.gif

באנגליה- רואים בקליפ של אמברלה.. וב- DVD של וונרלנד... וכו' >< וגם היו כמה בפורום, ונעלמו XD אז אני מבינה שאתה מצטרף אלינו?
אם ככה, אז אני אור, בת 15 [וחצי ><"].. תהנה כאן
[איך לא? חצי מהבנות כאן סוגדות לך עוד מההודעה הראשונה שכתבת
]

m o r 1 0 2

New member
אווווו,סגידההה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

יאא,אתה הבן הראשון שאני מכירה שאוהב את מקפלייXD יפה על כל הדיסקים
אגב,אני מור

talosh1234

New member
שלום לך :)

לא קראתי את כל השרשור =S עצלנית . . . נאמ .. אבל סיון ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDD את הורגת אותי כל פעם מחדש DDDDDDDD: אוקי חח .. ברוכה הבאה D: אני טל , עוד מעט 14 משוהם .. פייבוריט דני
לא נראלי שאני צרחיכה להגיד לך להשתלב מהר .. זה קרה :| חח בכל זאת
תהנה פה
טל

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif זה שרשור תותים!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וכן... הרבה אנשים מתפלאים מחדש מכמה שאני מופרעת

Charley XD

New member
וואי נראה לי זה השרשור הקבלה הכי גדול

שהיה פה XDD (אני חושבת ><) 1. אתה בן ואתה חייל
2.פאק אבל יש פה רק בנות כדי לך .. 3. אתה שומע מוזיקה ממש טוב ! 4.אנחנו פרום אקזוטי !
(טוב תהרגו אותי אבל אממ זה חובה ><) אני אורטל אל תברח !!

kelly7i

New member
גם בלי העובדה שהוא שירשור הכירות,

הוא שירשור-עצום בפני עצמוXDDD ואחד הקורעים.
והקרועים.

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif איפה אני הייתי אתמול בלילה ופספסתי את זה

? XDDD כולנו סגדות לו ><

Dirty wings2

New member
חח בטח שכן..../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

יש כמה ידידים שלי ששומעים מקפליי,וכמה ששומעים כי אני הכרחתי אותם לשמוע
חח ברוך הבא :)

Yu vi

New member
ברוך הבא DDD:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחח איזה קבלת פנים עשו לך XDDDDDDD בנות אתן הזויות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא מפסיקה לצחוק מהשירשור הזה XDDDDDDDDDD טוב אממ, אני יובל :] בת 14 [ועשרה חודשים!!XD] והפייב שלי [אם זה באמת מעניין אותך
] זה טום.
רק שלא תיבהל מהודעות מתלהבות למיניהם XD אנחנו לא באמת כאלה גרועות.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif בנות הגזמתן XD

זה ניראה כאילו רק עכשיו 'בנים' נחתו בעולם הזהXD. כבר שלוש או ארבע בנים היו בפורום זה כל אחד שהיצטרף עזב אחרי כמה זמן בגלל שלא היו בנים חוץ מהם. חח אבל יש עוד בנים ששומעים מקפליי אתה ממש לא היחידי ובכלל בעולם יש עוד בנים ^_^ששומעים מק'[שעד כדאי שהם מעריצים אותם הם מחכים את התיספורום שלהם ואת הלוק שלהם=\]. אז אל תתבייש ותישאר כאןן!!! כן כן אנחנו צריכים בנים פה זה לא יכול להימשך ככה XDD..[אני כבר מתחילה להרגיש שאנחנו כמו פורום גיימבויז חח סתם חס וחלילה להדביל אלפי מיליוני הבדלות בע בע חח] חח סתם
תביא ת'חברים שלך או משו תשמיע להם את מקפליי תשפיע עליהם XD . ואחרי כל החפירה האינסופית והמייגעת הזאת יהיה נחמד אם אני יציג את עצמי XD: דורית ,14 וחצי [אבלאבל יש יותר גדולות בפורום כגון נוגה שעכשיו הפכה לבת 20 ויש עוד את ליטל שגם היא בצבא ואת דניאל המנהלת שכרגע סיימה טירונות
].וחוצמזה מה רע בגיל הזהה?
ואני מראשון XD חפרתי
ברוך הבא

למעלה