The Best McPicture

../images/Emo89.gif../images/Emo194.gifThe Best McPicture../images/Emo89.gif../images/Emo124.gif

אני בטוחה שכולכן מכירות את המשחק התמונה הכי יפה של מקפליי
אבל מאחר שטריליוני שנים לא שיחקנו בזה ומאז יצאו המון תמונות חדשות של מק XD אז קיבלתי אישור מרוני המנהלת הסופרמאגניבה שלנו
לפתוח משחק שבועי חדש
למי שלא מכירה את המשחק או חדשה וכו' : אני מעלה קובץ שמורכב מכמה תמונות של אחד ממקפליי לצורך הדוגמא טום . אני חיברתי בקובץ למשל מלא תמונות שלא מכל מיני תקופות XD וכל שבוע כל אחת בוחרת תמונה להדחה ותמונה לחסינות ( ליד כל תמונה יצוין מס' ) ובכל שבוע תמונה תודח ותמונה תקבל חסינות
אני מקווה שהבנתן 3> אנחנו נתחיל התמונה הכי יפה של . . . דני ג'ונס
אז אני העלתי בצד תמונה שמורכבת מ-20 תמונות שלו , תבחרו תמונה לחסינות ותמונה להדחה :) למשחק אין דד ליין זאתאומרת שתוכלו להצביע עד שהמשחק יעלה שוב XD ולא צריך להרשם או משו כל מי שרוצה מצביעה ^^ משחק נעים חהחה XD שני

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifפאק זה היה ממש קשה../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

תמונה 11 פשוט שקעתי בה איזה 5 דקות
תמונה 10 הוא נראה כמו איזה רוצח סדרתי
ואני חושבת שכדי לך לעשות דד ליין..יש ימים מסויימים למשחק?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאמ אני חושבת שדד ליין לא כלכך נחוץ

כי אני צריכה שיצביעו , שלא יקרה מצב שלא יספיקו להצביע ואז יהיה תיקו או משו XD ןכן כל יום רביעי נראלי ^^

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאיך?! אני ממש אהבתי את תקופות

וונדרלנד והתלתלים

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifוונדרלד והתלתלים זה לא אותה תקופה

אני ממש אהבתי את התלתלים, האמת, זאת הייתה הפעם היחידה שאני [עוד איכשהו] אהבתי אותו. וונדרלנד זה וונדרלנד והתלתלים זה מושן, אני אהבתי את כולם בתקופת מושן

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח אני כתבתי התקופות../images/Emo6.gif וכן כולם

היו מדהימים במושן

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמצביעה../images/Emo13.gif

תמונה מספר 7
תמונה מספר 6 שאלה...אנחנו נמשיך עם דני עד שנגיע לתמונה הכי יפה או שכל פעם מישו אחר

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ואז יהיה מישהו אחר עד שנסיים את כולם

ואז נצטרך לבחור בין ארבעת התמונות הסופיות? ^^

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכן בדיוק , למשל אחרי דני יהיה דאגי

ואחרי זה הארי ואחרי זה טום , ובסוף ישארו 4 תמונות ואתן תצטרכו להחליט מי המנצחת XD

למעלה