מה עמוס?
D DannyMcFly New member 6/11/09 #58 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifזה יהיה יותר מידי תמונות לבחור בניהן בסוף..
F FairytaleNightmare New member 6/11/09 #59 ../images/Emo109.gifאה לא נראלי... כאילו גם לדני יש מלא מלא תמונות ועדיין שני הצליחה לבחור כמה חוץ מזה שהפעם הקודמת שעשו את הפינה עשו גם אחד לכל מקפליי (כאילו לתמונות של ארבעתם יחד) אם אני זוכרת נכון ^^
../images/Emo109.gifאה לא נראלי... כאילו גם לדני יש מלא מלא תמונות ועדיין שני הצליחה לבחור כמה חוץ מזה שהפעם הקודמת שעשו את הפינה עשו גם אחד לכל מקפליי (כאילו לתמונות של ארבעתם יחד) אם אני זוכרת נכון ^^
D DannyMcFly New member 6/11/09 #60 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח לא../images/Emo6.gif התכוונתי שבסוף לדעתי יהיה קשה לבחור בין דני דאגי הארי וטום גם ככה אז להוסיף אחת של כולם? קצת מפוצץ לא?
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח לא../images/Emo6.gif התכוונתי שבסוף לדעתי יהיה קשה לבחור בין דני דאגי הארי וטום גם ככה אז להוסיף אחת של כולם? קצת מפוצץ לא?
F FairytaleNightmare New member 6/11/09 #61 ../images/Emo109.gifאהה לא ככה../images/Emo3.gif את התמונה של ארבעתם יחד אפשר לעשות סתם בלי קשר חחח
D DannyMcFly New member 6/11/09 #66 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן רעיון טוב../images/Emo45.gif
M MadBerry New member 4/11/09 #11 ../images/Emo33.gif מצביעה ../images/Emo27.gif 2 1 כל הכבוד על היוזמה ^^
T TheBalladOfShani B New member 5/11/09 #12 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
J Just Shira XD New member 5/11/09 #16 ../images/Emo100.gifמצביעה../images/Emo9.gif וואייייייי התגעגעתי למשחק הזה !! היית יכולה לבחור תמונות יותר טובות שלו אבל.. זה גם בסדר 10 זקן ומכוער 20 צעיר וחתיך
../images/Emo100.gifמצביעה../images/Emo9.gif וואייייייי התגעגעתי למשחק הזה !! היית יכולה לבחור תמונות יותר טובות שלו אבל.. זה גם בסדר 10 זקן ומכוער 20 צעיר וחתיך
T TheBalladOfShani B New member 5/11/09 #20 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהכל זה עניין של טעם../images/Emo9.gif וכל הקטע של המשחק זה גם לשים תמונות פחות יפות יונואו XD
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהכל זה עניין של טעם../images/Emo9.gif וכל הקטע של המשחק זה גם לשים תמונות פחות יפות יונואו XD
D DannyMcFly New member 5/11/09 #34 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifכן אבל אבל למשל יש לו תמונות הרבה יותר יפות שיכולת להוסיף כמו זאת נגיד [חח העלתי אותי איזה שלושה פעמים כבר נראה לי אני כ"כ אוהבת אותה ]
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifכן אבל אבל למשל יש לו תמונות הרבה יותר יפות שיכולת להוסיף כמו זאת נגיד [חח העלתי אותי איזה שלושה פעמים כבר נראה לי אני כ"כ אוהבת אותה ]
T TheBalladOfShani B New member 5/11/09 #35 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיא לא כזאת יפה .. הכל שמה פוטושופ ואם היא כבר יפה אז זה בגלל שהוא קטן .. לדעתי היא לא משהו בכלל . ואם למישהו לא מוצא חן התמונות ששמתי יכול לא להתשתתף . תודה XD
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיא לא כזאת יפה .. הכל שמה פוטושופ ואם היא כבר יפה אז זה בגלל שהוא קטן .. לדעתי היא לא משהו בכלל . ואם למישהו לא מוצא חן התמונות ששמתי יכול לא להתשתתף . תודה XD
D DannyMcFly New member 5/11/09 #40 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן אני פיטושפתי אותה../images/Emo9.gif או איך שלא אומרים את זה ויש שם תמונות יפות אני לא אומרת שלא אני פשוט אומרות שיש לו יותר טובות.. זאת התמונה המקורית היא פשוט ממיסה אותי אני לא מבינה איך את לא אוהבת אותה
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן אני פיטושפתי אותה../images/Emo9.gif או איך שלא אומרים את זה ויש שם תמונות יפות אני לא אומרת שלא אני פשוט אומרות שיש לו יותר טובות.. זאת התמונה המקורית היא פשוט ממיסה אותי אני לא מבינה איך את לא אוהבת אותה
מ מאי יהודאי New member 5/11/09 #49 ../images/Emo146.gifחח סדר אבל היא פתחה תמשחק והיא כבר החליטה על תמונות מהזה משנה? אחרי אם את רוצה פתחי כזה ושימי תמונות שאת חושבת שהן יפות..
../images/Emo146.gifחח סדר אבל היא פתחה תמשחק והיא כבר החליטה על תמונות מהזה משנה? אחרי אם את רוצה פתחי כזה ושימי תמונות שאת חושבת שהן יפות..
D DannyMcFly New member 5/11/09 #50 ../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני לא אמרתי שהתמונות מכוערות אני אמרתי שלדעתי יש לו תמונות יפות יותר..
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני לא אמרתי שהתמונות מכוערות אני אמרתי שלדעתי יש לו תמונות יפות יותר..
B baril New member 5/11/09 #18 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמצביעה D: -20! המתונה האהובה עליי שלו -10. חחחחחחחחחחחחחחחח קורע!
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמצביעה D: -20! המתונה האהובה עליי שלו -10. חחחחחחחחחחחחחחחח קורע!