תירוצים תירוצים
D DannyMcFly New member 5/9/09 #20 ../images/Emo1.gifאוףף רות את לקחת לי את דני../images/Emo46.gif שם:ניצן שם מלך היופי:ג'יימס בורן השקסעעע עיסוק:סולן וגיטריסט
../images/Emo1.gifאוףף רות את לקחת לי את דני../images/Emo46.gif שם:ניצן שם מלך היופי:ג'יימס בורן השקסעעע עיסוק:סולן וגיטריסט
א א א אלפחורס New member 5/9/09 #21 נרשמת שם:אריאלה שם מלך היופי:אנריקה איגלסיאס עיסוק:זמר ~חתיך הורס עם שירים יפים!!~ יש לי שאלה אני צריכה לעלות תמונה שלו לבד או שאפשר לשים את שלו ביחד עם עוד משהו?
נרשמת שם:אריאלה שם מלך היופי:אנריקה איגלסיאס עיסוק:זמר ~חתיך הורס עם שירים יפים!!~ יש לי שאלה אני צריכה לעלות תמונה שלו לבד או שאפשר לשים את שלו ביחד עם עוד משהו?
M m o r 1 0 2 New member 5/9/09 #22 לבד כמובןD:../images/Emo168.gif תהיה משימה לעלות יחד עם מישהו אז תשאירי אתזה למשימה...
P polly88 New member 5/9/09 #25 ../images/Emo181.gifנרשמת D: שם:פולי שם מלך היופי:Taylor Lautner עיסוק:שחקן
A adi love mcfly XDD New member 5/9/09 #27 אני רוצה D: שם: עדי עוזרי שם מלך היופי: בראד פיט.. למרות שיש כאלה שאני אוהבת יותר P: עיסוק:שחקן
A adi love mcfly XDD New member 5/9/09 #28 ../images/Emo6.gif נראלי המשחק יהיה יותר שווה בלי מקפליי .. O_O כי הם תמיד סקסים בכל התמונות ! ><
מ מאי יהודאי New member 6/9/09 #30 ../images/Emo146.gifנרשמת שם: מאי שם מלך היופי:דיויד,שכחתי תשם משפחה המסובך שלו D: עיסוק:סימפל פלאן
S stavik love mcfly New member 6/9/09 #31 ../images/Emo73.gifדיסרוסיירס ../images/Emo6.gif אני תמיד יזכור את שם המשפחה של בעלי! ~נראה לי שככה אומרים אותו~
../images/Emo73.gifדיסרוסיירס ../images/Emo6.gif אני תמיד יזכור את שם המשפחה של בעלי! ~נראה לי שככה אומרים אותו~
מ מאי יהודאי New member 7/9/09 #38 ../images/Emo146.gifהייהיי הוא גם בעלי |סנוב| וגם סבס, וגם פייר, חחחחחחחח ואיי זה מסובף אני בחיים לא יזכור אתזה. D:
../images/Emo146.gifהייהיי הוא גם בעלי |סנוב| וגם סבס, וגם פייר, חחחחחחחח ואיי זה מסובף אני בחיים לא יזכור אתזה. D:
L Lex 1 New member 6/9/09 #32 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אממ טוב גמני אזרום... שם: אלכס שם מלך היופי: ג'ארד ליטו עיסוק: שחקן וזמר בלהקה 30 Seconds to Mars
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אממ טוב גמני אזרום... שם: אלכס שם מלך היופי: ג'ארד ליטו עיסוק: שחקן וזמר בלהקה 30 Seconds to Mars
X xXxAmitushxXx New member 6/9/09 #33 ../images/Emo214.gifנרשמת../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif שם: עמית שם מלך היופי: Chaning Tatum עיסוק: שחקן
../images/Emo214.gifנרשמת../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif שם: עמית שם מלך היופי: Chaning Tatum עיסוק: שחקן
ר ריהותם New member 6/9/09 #35 ../images/Emo97.gifנרשמת! שם:רותם שם מלך היופי:איאן סומרהלדר עיסוק:שחקן ודוגמן