אדם והגדרות המיניות המחודשות:

nini18

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif כל כך נכון ..

"ADAM LAMBERT MAKES STRAIGHT MEN GAY, GAY WOMEN STRAIGHT, AND STRAIGHT WOMEN CONFUSED "

חחחחחחחח אוי זה לגמרי נכון חח

יש לי אפילו הוכחה.. גבר סטרייט שהגיב על איזשהו סרטון של אדם אמר שהוא לגמרי נמשך אליו והוא לגמרי היה עושה אותו חח סקסי איז סקסי-אדם למברט
אין כולם נמשכים לבן אדם הזה גם מי שאומר שלא נמצא בהכחשה עמוקה.. אדם הוא פשוט יוצא מן הכלל :) וואי סורי חפרתי

InbarKiii

New member
איזה הוכחה יותר טובה יש מקריס אלן?

ובכלל..כל הגברים של הטור..חחח המשפט הזה כלכך נכון D:

t r e c o o l

New member
נצל"ש-למממממממהההההההההההההההההההההה

למממממממממממממממההההההההההההההההההה ללללללללללללללללללממממממממממממממהההההההההההההה למה כשאני לא כאן??????????????? לא אכפת לי ראיונות ולא אכפת לי דואטים!! אבל פאקינג פפארצי של פאקינג אדם ודריק!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיין לא קראתי את כל השרשור אבל ממש בא לי לבכות... ממש בא לי לעשות משו קיצוני עכשיו.... ובקשר לדואט, כ"כ הרבה זמן חיכיתי שאדם ישיר את השיר הזה!!!!! הם היו מאוד חמודים ביחד, אבל זה ברור שאם הוא היה לבד הוא היה שר את זה הרבהההההההההההה יותר גבוהה.......

heart1soul

New member
חחח האייי:)../images/Emo24.gif

אל תדאגי זה הדבר היחיד שהפסדת ולפחות יש לך משהו כיף לחזור אליו ולבדוק אותו!! מה היית מדעיפה לחזור לכלום???:)

t r e c o o l

New member
../images/Emo24.gif עדיין קצת קשה לי חחחח

ועכשיו האינטרנט שלי נדפק, וכולי בהיסטריה שאני לא מצליחה לראו את התמונות..אבל זה בסדר..תוקן.. ומה עם הפורד דיי?זהו? רק הדואט? איזה אכזבה ציפיתי ליותר..

nini18

New member
הי BB לא רק דואט יש גם סטרלייט טרקס אופ מי

טירס, ו מד וורלד

t r e c o o l

New member
באמת!!../images/Emo2.gif ראיתי רק את זה ועכשיו את סטרליט

מד וורלד אני יראה בלי קול, וטראק אוף מיי טירס???!!!!! ואוו אני אשמע עכשיו.

heart1soul

New member
תשמעי תשמעי זה מדהים!!!

אני חורשת על הדואט ועל טראקס אוף מי טירס כי אין לי שום דבר אחר מאדם:(

t r e c o o l

New member
חח.. לכולנו../images/Emo24.gif אבל למה זה כ"כ קצר../images/Emo10.gif

אני פשוט מתה על הקול שלו, חבל שבטור הוא לא שר אקוסטי, אני מאוד אוהבת אותו שר רוק, אבל הייתי רוצה לשמוע אותו ככה וגם ארנבי בלוז כזה כמו צ'אנז יז גונה קום(
)

heart1soul

New member
אני גם אוהבת כשהוא שר אקוסטי כי אז ממש

רואים את האיכויות הקוליות שלו.. כאילו גם בלי מוזיקה רק אם הוא ישיר זה יהיה מדהים..חחח

InbarKiii

New member
לאלאלא תשמעי את מד וורלד..פשוט מדהים

במיוחד בגלל שזה אקוסטי :)

היי ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

חח כן מסכימה, עדיף שיש לך הרבה מה להשלים משלא היה לך שום דבר חדש

t r e c o o l

New member
תודה../images/Emo24.gif לא היה אכפת לי על כל דבר

אבל פאפארצי שחיכיתי לו יובלות ועוד עם דריק? אני מאמינה שזו יד הגורל
ואני לא מגזימה.. כל פעם שאני לא כאן קורים דברים..זה לא בסדר..

אני בטוחה שקרו הרבה דברים טובים גם כשהיית ../images/Emo13.gif

לא נורא לפחות יש תמונות חדשות עם דרייק! ושמעת כבר שהם התנשקו?? ואמרו שהם לא הזיזו את הידיים אחד מהשני איזה חמודיםם
אני עדיין מחכה לתמונות..חח

למעלה