אדם והגדרות המיניות המחודשות:

InbarKiii

New member
חחחח תכלס

אלוהים ישמור יש להם שנייה ביחד וגם פה היא נדחפת באלי להרוג אותההה [אלה אם כן היא תעלה תמונות ואז אני יאהב אותה לנצח. או עד שהיא תתחיל להיות קרצייה שוב.. שזה בטח יום אחרי.]

t r e c o o l

New member
אוו, ברורר!! עוד יותר אוהבת איך שאת חושבת../images/Emo45.gif

אני אוהב אותה לנצח והיא תיהיה גיבורת תרבות שלי.

nini18

New member
חחח אבל זה היה פעם ב.. וחוץ מזה הטור היה

משעמם (חוץ מהבלבלטויטים הכוונה) ואדם בשלב מסוים נראה סובל, וגם אני

כןן אני ממש עצבניתתת אוףף

בא לי לבכות
שמעתי שיש היום טקס אמי ואמריקן איידול מועמדת אולי אדם יבואאאאא

heart1soul

New member
לא אדם בטח ממש ממש עסוק

מעניין אם קריס יזכה ברגע הזכיה הזה..

אה נכון צודקת אוףףףף

בטח הוא עושה היום הקלטות לדיסק.. אני מקווה שהפאפרצי יתפסו אותו בדרך..

heart1soul

New member
נקווה כי בנתיים הם מאכזבים..

צריך לעשות להם שבוע אימונים לפאפארצי האלה.. לצייר להם מטרות, מי חשוב מי לא חשוב ולתת לאדם חשיבות הכי גבוהה ככה שכל הפאפרצי יצטרכו לעקוב רק אחריו כמו בבתי כלא שיש פושעים חשובים יותר ופחות...חחח

t r e c o o l

New member
אולי נשלח מיל או טוויט לtmz?

ופשוט נבקש את זה?? חחחחח יש מצב שמה שכתבתי נשמע נורא ואנכי, אבל אני ממש צרכה את התמונות מההופעה של פינק... מישו יכול לצטט לי את השיר "אני רוצה לגעת"...או משו כזה.. שאמרו שהם התנשקו בו???..

heart1soul

New member
חחחח כן צריך לשלוח להם מדריך.. ונראה לי שהשיר

זה זה כי זה מה שמצאתי ע"פ הכותרת: זהירות סקסי I Touch Myself Lyrics I love myself I want you to love me When I'm feelin' down I want you above me I search myself I want you to find me I forget myself I want you to remind me Chorus: I don't want anybody else When I think about you I touch myself I don't want anybody else Oh no, oh no, oh no You're the one who makes me happy honey You're the sun who makes me shine When you're around I'm always laughing I want to make you mine I close my eyes And see you before me Think I would die If you were to ignore me A fool could see Just how much I adore you I get down on my knees I'd do anything for you Chorus I love myself I want you to love me When I'm feelin' down I want you above me I search myself I want you to find me I forget myself I want you to remind me Chorus I want you I don't want anybody else And when I think about you I touch myself Ooh, oooh, oooooh, aaaaaah

t r e c o o l

New member
אני בשוק שהם רק התנשקו ולא קפצו אחד

על השני..אבל השיר מעפן ואני שונאתתתתת את פינק. עכשיו אולי(!) פחות, בגלל שיש מצב שנקבל תמונה שלהם ביחד איכשהו בהשפעתה, אבל עד אז אני לא משנה דעה

InbarKiii

New member
אני עצלנית

כדי לחפש אותו חח אבל יש משפט "i want you above me" והשיר הוא דיי "אני רוצה אותך איתי" ו"אני נוגע בעצמי כשאני חושב עלייך" וכל מיני דברים בסגנון חחח

t r e c o o l

New member
נצל"ש-רציתי להגיד..

שאני לא יכולה להפסיק להסתכל על התמונה הזאת.. וזה עוד מאתמל בלילה
איך שאדם מסתכל עליו
..יש כאן עוד מישי שלא מתה על דריק??.. ולא מוכנה לאמץ אותו?..ולא רוצה לחתן אותם עכשיו ברבנות? ושמתם לב שאדם ניסה לתת לו יד ודריק לא רצה?.. (כי רואים את זה בברור ובזמנים אחרים זה היה ממש מעצבן אותי, אבל עכשיו אני יותר מדי מאוהבת בו..ובטח הוא לא רצה לתת יד, כי הוא רוצה פרטיות ובלה בלה יאדה יאדה יאדה..אני עדיין מאוד יהנה מתמונות הנשיקה שיצאו בקרוב
) ובגלל זה הוא הכניס את היידים לכיסים.. ואיזה חמודים שהם לבשו את אותו מכנס..
AWWW*1000 ולשם שינוי דריק התלבש נחמד אבל לא אהבתי את מה שאדם לבש..
הוא לא יכלה למצוא חולצה יותר גדולה? ועוד על זה ג'קט..(איך יכול להיות שהג'קט עדיין לא התפורר מכל החרישות של אדם..) אני מבינה שאולי הוא רצה להרגיש בנוח בהופעה ושגם ככה הם מורידים הכול אח"כ, אבל זה הורס לי את הנהת הצפיה קצת.. אם הוא היה לובש גם גפיה זה היה הרבה יותר מהנה..ג'סט סיינג.. ואגב, ניני, הבאת תמונה של אדם וצ'יקס ואמרת שאדם הכי נראה מאוהב שם, נראה לי שהוא הכי שיכור שם, הוא ממש נראה לא מפוקס..

nini18

New member
טוב אני יודעת שאהבה מעוורת אז אני

לא אענה על השורה האחרונה. ולא אדם לא ניסה לתת לו יד, כי אחרת אין מצב שהוא היה מסרב. ובקשר לבגדים לא יודעת למה אבל לא אהבתי אותם על אדם כי הם משמינים והוא הרי כוסון על חחח (לא אמרתי את זה עד עכשיו כדי שלא יכנס שוב לתסביכים עם הגוף המושלם שלו
) בקשר לבגדים של דרייק....

t r e c o o l

New member
אז למה היד שלו היה 45 מעלות כלפי דריק?

ורואים את זה בברור בתמונה שהבאתי, ואח"כ הוא שם את הידיים מאחורי הגב.. ובקשר לבגדים של דריק, זאת התקדמות בצעדי ענק, הגפיה רגילה לחלוטין בלי פתחים ענקים ובלי ציורים מלחיצים.. מי יודע אולי פעם הבאה נקבל אותו עם חולצה קצרה?..

mayarel

New member
אם אדם היה רוצה לתת לו יד

לא נראה לי שדרייק היה מסרב
ואדם מקסים פה. ממש ממש שמח. באמת אושר. לגבי התלבושת של דרייק .. היא באמת לא מלחיצה אבל גם לא יפה. האמת שהוא לא מושך בעיני כי הוא רזה מידי אבל זה מה שBB אוהב כנראה

אוי איזה חמודים הם ממש זוג יונים../images/Emo23.gif

וזה באמת נראה שהוא מנסה לתת לו יד והוא מסרב חח חמוד למרות שאני ממש לא מבינה אותו... ואני כל כך שמחה שאדם איתו נראה שהוא ממש גורם לו אושר וזה הכי חשוב
ולפי דעתי אדם נראה כאן ממש טוב עם הכל שחור ממש יפה לו,ממש מתה על הג'קט הזה! אבל מסכימה איתך שהיה אפילו יותר טוב גופיה,כמה שיותר חשוף יותר טוב.
ודרייק ממש חתיך וחמוד ממש התאהבתי בו
והפפארצי האלה..אוי מה יש להם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלרדוף אחרי אדם עם מצלמה?!?!? אני לא מבינה את זה!הם צריכים לארגן את סדר העדיפויות שלהם מחדש. אוף ואיך הם לא תופסים אותו בזמן שהוא הולך להקלטות לדיסק??ממש מאכזב.. והרעיון לשלוח לטיאמזי ציוצים..מעולה! כבר הולכת לשלוח נזיפות :)

heart1soul

New member
אליסון פורטר עשתה מסיבת טוויטר וענתה על אדם

כמה דברים נחמדים: How did you meet Adam?" "@leanne353 I met Adam when I was performing in Zodiac. I was on stage and I saw him and we connected instantly." "@lmariewilson. I was performing in the Zodiac Show and came to see it. We connected instantly and then did the 10 commandments shortly after" "Have you seen Adam since he's been back from Idol tour?" "@pollyness not yet. Can't wait to see him tho." "Will you have a song on Adam's album?" "@pollyness not 100% sure there are a lot of awesome songs. Buit I know he really loves one! So yes fingers crossed." "When did you meet Adam?" "@kookytook about 8 years ago." "whom do you think is better for @adamlambert: @GoCheeksGo or @mrlabryFYP?" "@pollyness whoever makes him the happiest." "Do you have a crush on Adam like all the other girls?" "@_morgans. Clearly" "Why did Adam want a flaming headdress?" "@_morgans cause he's hot like fiyah!" "Has adam changed since being famous?" "@_morgans not a bit." " Is Adam as amazing as he is on tv in person??" "@GeorgiaSaywell more amazing."

nini18

New member
בדיוק רציתי לכתוב על זה חח

הכי אהבתי את זה ... whom do you think is better for @adamlambert: @GoCheeksGo or @mrlabryFYP?" "@pollyness whoever makes him the happiest." זה אומר שיש עוד סיכויי לבראדם חחח (בטח זה רק בראש שלי אבל אחרת היא היתה עונה שבראדם כבר לא קיימים)

למעלה