שרשור לילה
עם חברים

לונדרון

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gifשרשור לילה../images/Emo66.gifעם חברים../images/Emo41.gif../images/Emo90.gif

KEEK

Member
הבנות במצב מלחמה

אתי פתחה על כל הותיקות הן פותחות עליה בחזרה כל הבית בריכולים אחת נגד השניה.. הפיצוץ מתקרב.. ולנו מראים את הגברים משחקים כדור במים

ela501

New member
האורחים שהביאו ממש מיותרים. פהקת !

במיוחד שיש הרגשה של טרום מלחמה גרעינית בבית ולא נותנים לראות

KEEK

Member
אני לא אוהב את הביקור הזה בכלל

למה מביאים לבנים חברים מהבית לבלות איתם יום שלם? למה? קשה להם? הם מועמדים להדחה? הם עוברים משברים? הם עומדים כל פעם למבחן? הם מרגישים דחיה על בסיס יומי? שוב פעם נותנים להם הרגשה שהם מעל הבנות הבנות עסוקות לבשל ולסדר את המטבח ואיתן והפמליה (המורחבת) שלו מבלים בבריכה.. אם הבנות לא מקבלות ביקורים כאלה, גם הבנים לא צריכים לקבל.

klapim

New member
יש מצב שאורטל=שפרה מס2?

בשפרה התאהבתי באח הגדול אני מתחיל להתאהב גם באורטל.

דקל69

New member
האמת - אורטל פשוט מהממת, כ"כ ישירה והגונה

חברה טובה, תומכת, מפרגנת ומחזקת. למרות מה שעברה עם הבנות וזכתה ללכלוכים ושקרים עליה (כן, גם מצד דניאל) היא לא התלכלכה ושמרה על עצמה. והכי חשוב לא מכרה את עצמה בשביל שום דבר, היא היתה מעוניינת באיתן ופרשה ברגע שלא רצתה להקריב דברים בכוח רק בשביל המשחק.

דיי3

New member
כמוני כמוך קלפים.אורטל כמו שפרה פעלו

מטוב לב, שתיהן ענוות, לא מנסות בכל דרך להבליט את עצמן. שתיהן עברו ילדות לא קלה, בכל זאת לא נטו לדרך שלילית ולשנאה עצמית. קלפים, תרגיש חופשי להתאהב באורטל. :)

קשקשה9

New member
נראה כאילו הגאונים שם למעלה בהפקה חשבו

מממממ
מה נעשה כדי שיהיה מעניין? אופס,נכניס עוד שני משעממים לא קשורים שמצחקקים מבדיחות פרטיות. טלוויזיוני ברמות

ליהי מתה מפחד מאתי לכן היא מנסה

להרגיע את אורטל "את האפי האפי, לא להכנס לאש" לאורטל יש ממה לפחד היא באמת זימרה ליוני את מה שאתי סיפרה לה....

adiyon2

New member
לאתי יש הרבה חומר כנגד

קרן וליהיא, לכן הן ממש פוחדות לפתוח נגדה חזית

סתיו7337

New member
לדעתי על אתי יש הכי הרבה חומר. ספריה שלמה

מה יש לפחד ממנה, אני לא מבינה. אני מודה שהקטע עם אתי נסתר מבינתי. אני לא מבינה למה, אחרי כל הדברים הרעים שהיא עשתה לבנות שם, גם מול בנות אחרות וגם מול הבנים, אנשים שם עדיין מעריכים אותה. כולם מלקקים לה, למרות שאומרים מאחורי הגב בדיוק מי היא.

merilue

Well-known member
אתי מודה בפה מלא מול יוני

"אחותי לחשה לי באוזן שקרן היא עושה את הבלגנים בבית" אתי מדברת על קרן:"קרן האסטרטגית הכי גדולה במשחק,ליד הבנים משחקת משחק,ועם הבנות היא עושה בלגנים"

למעלה