שרשור לילה
עם חברים

merilue

Well-known member
לא רק בזה-עם כמעט הכל הסכמתי

גם בצהריים שדיברה עם הותיקות הסכמתי,רק חבל שהתובנות מגיעות מבן אדם כזה מעורער ולא ממישהי יותר עם הרגליים על הקרקע-לא יצא מזה דבר אתי טיפשה,היא לא פועלת עם השכל אלא רק עם הרגש,ולמרות גילה שעולה על רובן,היא ילדותית,אימפולסיבית,חבל שלא למדה מהנחש הראשי בבית,קרן,איך לעבוד נכון!!! הילדות היום בנות ה25 ,מה נותנים להם לאכול??ערמומיות וקור רוח שכזה לא יצא לי עדיין לפגוש(למזלי)

KEEK

Member
אני בטוח שאחותה של אתי אמרה לה דברים

כי ההתעוררות של אתי על קרן פתאומית מידי..

merilue

Well-known member
מאמינה ללא צל של ספק שאחותה

של אתי עוד אמרה הרבה דברים-כי מאוד מוזר לי שהדברים שיצאו מימנה מול יוני כ"כ נכונים,ומדוייקים,למה עכשיו?איפה היית כמעט חודשיים?מעט מידי מאוחר מידי ובקשר לשאר המפגשים,אני מאמינה שכל פעם שניתקו לנו את השידור לשמוע ממפגש ההורים ,כולם נתנו טיפים,רמזו,סיפרו,ליקירהם בוילה בכלל ההפקה הזו בדיחה,אתמול שמעתי שיצאו לשתות קפה,ולפגוש את ההורים ונקרעתי מצחוק---מה זה???למה לסגור אותם בוילה ולהתענות אם נותנים להם כל שני וחמישי לצאת,לטייל,לנסוע ולקבל פידבקים מבחוץ??מה התועלת?? הפקה בשני שקל

לא,לא..זה התחיל מהשיחה של אתי עם אורטל בבוקר

אמנם לא ראיתי, אבל הבנתי ממה שאורטל אמרה לקרן שהיתה בינהן שיחה על זה שאתי אמרה לדניאל שאורטל עדיין בקטע של איתן וגם הזכירה שלקרן עשתה דברים (קרן דווקא שמחה שהזכירה אותה)...בקיצור מאז הבוקר הבנות בסוג של נתק מאתי עד הערב כשאתי ישבה בחדר עם החדשות ובאיזשהו שלב אורטל עברה שם ושמעה...ואז התחיל הפיצוצון בקטן, הבנתי שאתי ואורטל דברו בחדר ארונות, יותר נכון צרחו ואז קרן הגיע ואתי רצתה לדבר איתה וקרן התחמקה...

שיחת דנה ואתי הצבועה

דנה: "זה לא מקום שלך להגיד לה את זה" "אנחנו עשינו קבוצה כי לא נוח לנו בבית", אומרת דנה לאתי, ומנסה להבין למה אתי רבה עם קרן על משהו שקשור אליה ואל ונינה. אתי ממשיכה להתעצבן על קרן שלא רצתה לבוא איתה עכשיו לשיחה. "אני לא אוהבת שמסובבים לי ת'גב. מה אני סמרטוט שלה?", אומרת אתי

poseidon111

Active member
אתי בבעיה והיא לא תבחל באמצעים.

בטח לא כשמדובר בבעיות שהיא יוצרת לאחרות שלא קשורות.

אתי התחילה

סתם כי בא לה, להתפוצץ על אורטל,דניאל,קרן וליהי. לא בפניהן כמובן, אלא בשיחה עם החדשות. קשקשה ולכלכה וכו.. וכו... אורטל במקרה שמעה אותה, והלכה לספר לבנות. אני חושבת שהן החליטו לא להתעמת איתה. אני לא יודעת אם היה טריגר מסוים לזה שאתי התחילה להתחרפן.

izmeral1

New member
אני לא מבינה קייזר סוזי. הפורום הזה אמר אורטל

משך כול התקופה כמעת יד אחד כאן. אמר שאורטל נחשה אחד גדולה. כנ"ל בבית קלטו אותה יפה. עכשיו אתי היא הצבועה. נו באמת. אם יש אדם הכי לא נורמלי שם זו.אוטרל. ומי שמסמס לה. מקווה שלא אלה מהבקבוקים" המבין יבין. אחרת מהו בדיוק מקומה. בבקשה הגדרה מה הוא מקומה שם. גם לגבי אתי.אבל דבר אחד ברור לכולם אתי אומרת לנו אני כאן למען הפרס. אם ואני אזכה .להיות שם. מה בדיוק אומרת לכם אורטל. כלום רוצה את שני הרווקים זה מקור הבעיה בן אתי לאורטל. בבקשה לכו להקלטה. אחורה שבוע לפני ויומיים. אתי שואולת את אורטל. נו מה מתקדם עם אורן. - ענתה לה די את יודעת שהוא לא וכול הליכולך ממנה יצא על אורן. אגב גם לחדות אמרה אורטל. שהיא לא יכולה לסבול אותו. וזה מרגיז אותה החיזורים הקטנים שלו. למה שאלתם. כי היא רוצה את הגדולים. נכון לא מתעניינת בגב. כי גם הוא לא הבין את המוח הפשוש שלה . גם לשיחה הבין שהיא פחחחחחחח. ואחזור ואגדיש לכם עד שזה יכנס לכם למוח. אורטל אמרה לאתי בואותה השיחה של אתי על אורן. כך אתי אל תשכחי. שיש שני רווקים בבית. גם אורטל מגששת בן הבנים. והבינה שאיתן לא היה סגור על דניאל? מכאן אתי שואבת ומעבירה. זו אתי . מעבירה כי היא יודעת שהם חוליגניות והם יעשו הכול כדי לריב. על קרן כולם פה יודעים איך היא ראתה את דניאל ואת אורטל. והרבה עידוד אז קיבלה מאתי. לסוף מי שגרם לאתי להיות כך. רק בצד שלה. זה איתן מאז שהוא יצא עליה על אותו דייט עלוב. כתבתי פה הרבה עלוב. וכמובן הלב של אתי חש את הליכלוך של קרן אתי ומי שצריך כולל אורטל. שרק אתי גרמה להיארות בבית. כך גם לגבי קרן מי ראה בא את כול ההוללות הוטרף שבא. אתי דלחה עזרה. מה היא מקבלת היום סכין בג. ערב טוב לכולם. הבנתי מכאן שהרבה בנות התוכנית צבועות. אז למה רק אתי בפה של כמה כאן. אני אוהבת צדק.

דעות משתנות מאמי

לא שמעתי שאמרו שאורטל היא נחש, אבל אנשים לא ידעו מי היא.. כי היא באמת לא חושפת את עצמה יותר מדי וזה היה נראה לאנשים כמשחק. אבל אורטל מתגלה בפנינו לאט לאט.. ואנשים מתחילים לאהוב את זה.

דיי3

New member
איזמרל יש לי תשובה בשבילך. אתי היא

התפוח הרקוב. כל ריב שהתחיל בבית התחיל מאתי. היא ממציאה דברים בראש וחושבת שזו המציאות. היא לא אמינה, לא ישרה, שקרנית פתולוגית, היפוכונדרית ואין לה מצפון בכלל בכלל. כל מה שהיא עושה נזק , היא לא מוכנה להודות בטעויות. כשהיא רואה שהחגורה מתהדקת סביב גרונה, היא מתעלפת, מתפוררת, וכ'ו. בחורה בת 31 שכל חצי דקה מדברת על הלחץ דם שלה, על הבריאות שלה, איך את יכולה לחבב את אתי? גם אם היא נותנת עידוד זה בצביעות.

פונפון32

New member
ברור שהיא מעורערת בנפשה וחבל שלא מוציאים

אותה מהוילה לפני שתזיק למישהו או לעצמה.

izmeral1

New member
מה שנוח לכם כותבים. סגורים על הרע נגד אתי....

אתם כמה פה בשלכם ואני עם השאר בשלי. עלי קשה לעבוד. אתי רכלנית בגלל שהם מרכלים עליה. אומר לכם משהו הפתגם. אין עשן בלי אש. הרבה פרושים יש באמירה זו. הכוונה מדברות עליה.ןאם רואים מה שאני רואה ולא בהונלולו אתם. כותבים זו שרלי....... זו צבועה זו וזו . הכי אמיתית זו אתי לילה טוב תהנו .

למעלה