שרשור לילה
של תקווה

קשקשה9

New member
אני?

את מתכוונת ל: אתי? ענבר? או קשקשה9 אוףףף נהייה לי פיצול אישיות

בוףברכה

New member
NO-???../images/Emo5.gif?.תפוסה מלאה??...שו הדא מה נהיה??.

..עד שאני לא אביא את..שלום דומרני. ..לא יהיה כאן..פירגון??...מה??..כל 1..רק ראה נעץ..חדש..הקליד..הכי מהר..שהוא יכול..??.. איזה..פורום..מאכזב..., עד שאני..חושב..רק על עצמי..ואיך לעשות לעצמי טוב.. אחרי ש..חודש שלם..אני..משקיע רק..בכם ו..כן..כן..מבטל את עצמי...אז עכשיו..קשה קצת לתת קרדיט...?...אתם רואים שאני באמצע תהליך.., ואני חושב..שזמני ללכת..לא הגיע.. .., יש דברים שעדיין לא עבדתי על עצמי...,.. אז..מה עדיף לעשות היום שיחה עם לונדרון..ועם קליי...לגבי...השרשור הבא??... ...
.....בא לי לנשנש..איזה..קססה...

easternstar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בופי, יש לך תהליך שלם לעבור

עוד לא מיצית ובדרך יש שיחות עומק לגבי הנעץ הבא..
שלום דומרני לא יזיק.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קח../images/Emo238.gif../images/Emo259.gif../images/Emo212.gif../images/Emo159.gif

בוףברכה

New member
.ראית היום..שענבר ..לא רצתה להיכנס לבריכה...

הייתה ..בריגרסיה.....אז..(על אותו משקל...) אחותי...היום לא..בא לי להיכנס..לפורום..אני רק אצפה..בלי להקליד.... לא בא לי..על כל..הגולשות החדשות ש..נכנסו לפורום.. ..אחותי..אני חודש..שלם..רק..מטפל ..ברגע.., לא היה לי זמן לעצמי..כל הזמן..רק רוצה.. לשמח אותו...אבל הוא..אחותי..הוא..רק רוצה את כל תשומת ה-
..זה קשה אחותי... אחותי.....תגידי...נשאר לך קצת..ממה שהצעת לי..קודם??....ננשנש..משו..בקטנה..
??..

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אלוף קבלשאריות../images/Emo109.gif../images/Emo19.gif

אחרי F'IVE O'CLOCK TEA תקבל ארוחה כמו שצריך......מבטיחה

adiyon2

New member
וואלה, לרגע התבלבלתי

חשבתי שיש אירוח של ענבר בפורום

לונדרון

New member
../images/Emo140.gifענק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תתכונן טוב בופי, צפויים עוד שני שרשורים היום

למעלה