שהיא רוצה לעשות, אני אשקול ברצינות לסמס לה אם תפתח חזית נגד קרן וליהי מול כל הבית כמו שהיא עכשיו מאיימת לעשות, אני אפרגן לה. אבל זאת אתי.. ולרוב זה רק רעש וצלצולים..
כי רק בהקשר שלהן היא 99 אחוז דוברת אמת. מה גם שמגיע להן לחטוף את הכאפה סוף סוף. קרן וליהי בשמיים על הגג עכשיו שהן כאילו הצליחו לתפוס את אורטל ודניאל, כל זה בגלל שאתי טיפשה! אין לה רסן והיא לא יודעת להשתמש עם המידע שיש לה, וקרן חכמה ויודעת ללנצל את זה לטובתה. אתי טיפשה והיא אוכלת אותה. שתפתח נגדן חזית, שהן יעופו והיא מיד אחריהן.
והתחילה לרכל וללכלך על כולם, כולל אורטל, איתן, קרן, ליהיא, גב, בלי הכרה. מתברר שאורטל ישבה ליד ושמעה הכל. מיד אורטל רצה לדניאל ולליהיא וסיפרה להן. מכאן הכל התחיל.
מה היא יכולה לומר על קרן וליהיא ולמי? לדניאל ולאורטל יש המון כעס עליה ולא מעניין אותן מה אמרו עליהן בהתחלה. מה אתה חושב שאתי יכולה להגיד? שיעור בארכיאולוגיה של מה שהיה לפני חודשיים? הזמן מאוד דינמי שם.
היא כבר אמרה שלא מעניין אותה מה שהיה. גם אורטל יודעת שדיברו עליה. שתיהן נמצאות במקום אחר כעת. גם אם אתי תדבר להערכתי זה לא ישנה. אורטל חושבת על המיליון כמועמדת בודדת, דניאל חושבת על איתן וקרן וליהיא היו שותפות לכל.
דנה: "זה לא מקום שלך להגיד לה את זה" "אנחנו עשינו קבוצה כי לא נוח לנו בבית", אומרת דנה לאתי, ומנסה להבין למה אתי רבה עם קרן על משהו שקשור אליה ואל ונינה. אתי ממשיכה להתעצבן על קרן שלא רצתה לבוא איתה עכשיו לשיחה. "אני לא אוהבת שמסובבים לי ת'גב. מה אני סמרטוט שלה?", אומרת אתי