שרשור ערב טוב
1/9

didush100

New member
אחת הדוחות הוותיקות חייבות להעמיד אותה

במקום. מי שתצא נגד אתי תיקח את המשחק!!!

didush100

New member
זה פשוט מדהים כמה אתי לא רואה את עצמה

היא צבועה היא שקרנית היא רכלנית והיא מ]ילה את הכל על שאר הבנות פשוט לא ייאומן

KEEK

Member
אם אתי תפתח על קרן וליהי כמו שהיא אומרת

שהיא רוצה לעשות, אני אשקול ברצינות לסמס לה אם תפתח חזית נגד קרן וליהי מול כל הבית כמו שהיא עכשיו מאיימת לעשות, אני אפרגן לה. אבל זאת אתי.. ולרוב זה רק רעש וצלצולים..

אני בעד שהיא תפתח חזית נגדן.. יודע למה?

כי רק בהקשר שלהן היא 99 אחוז דוברת אמת. מה גם שמגיע להן לחטוף את הכאפה סוף סוף. קרן וליהי בשמיים על הגג עכשיו שהן כאילו הצליחו לתפוס את אורטל ודניאל, כל זה בגלל שאתי טיפשה! אין לה רסן והיא לא יודעת להשתמש עם המידע שיש לה, וקרן חכמה ויודעת ללנצל את זה לטובתה. אתי טיפשה והיא אוכלת אותה. שתפתח נגדן חזית, שהן יעופו והיא מיד אחריהן.

easternstar

New member
כשאני פתחתי את המשדר אתי ישבה ליד החדשות

והתחילה לרכל וללכלך על כולם, כולל אורטל, איתן, קרן, ליהיא, גב, בלי הכרה. מתברר שאורטל ישבה ליד ושמעה הכל. מיד אורטל רצה לדניאל ולליהיא וסיפרה להן. מכאן הכל התחיל.

easternstar

New member
היא מנסה ליצור קבוצה בראשותה

מה היא יכולה לומר על קרן וליהיא ולמי? לדניאל ולאורטל יש המון כעס עליה ולא מעניין אותן מה אמרו עליהן בהתחלה. מה אתה חושב שאתי יכולה להגיד? שיעור בארכיאולוגיה של מה שהיה לפני חודשיים? הזמן מאוד דינמי שם.

קשקשה9

New member
היא יכולה להוציא הרבה דברים שנאמרו

כשהן היו שלישיה וזה הפחד שלהן להיתעמת איתה

easternstar

New member
דניאל יודעת שדיברו עליה

היא כבר אמרה שלא מעניין אותה מה שהיה. גם אורטל יודעת שדיברו עליה. שתיהן נמצאות במקום אחר כעת. גם אם אתי תדבר להערכתי זה לא ישנה. אורטל חושבת על המיליון כמועמדת בודדת, דניאל חושבת על איתן וקרן וליהיא היו שותפות לכל.

poseidon111

Active member
היא חייבת לייצר עניין כי היא מאחור

אין לה אף אחד. יוני התייאש ממנה.הותיקות מתרחקות ממנה.מה יחזיק אותה בתודעה? אין כמו הטריק שעבד בהתחלה. יאללה למלחמה.הקהל אוהב את זה.

קשקשה9

New member
../images/Emo124.gif רגע-כמו שהבטחתי

מסתמן ריב רבתי של כולם עם כולם לתשומת לבך

שיחה של דנה ואתי

דנה: "זה לא מקום שלך להגיד לה את זה" "אנחנו עשינו קבוצה כי לא נוח לנו בבית", אומרת דנה לאתי, ומנסה להבין למה אתי רבה עם קרן על משהו שקשור אליה ואל ונינה. אתי ממשיכה להתעצבן על קרן שלא רצתה לבוא איתה עכשיו לשיחה. "אני לא אוהבת שמסובבים לי ת'גב. מה אני סמרטוט שלה?", אומרת אתי

דיי3

New member
../images/Emo130.gifאני רוצה לתאר לכם מה אתי בשתי מילים, מבט

מבטיחה. תפוח רקוב

לואיזה7

New member
גב על הדייט: סיפר שהמצלמות לא הפריעו להם

גב סיפר שבדייט לא דיברו בכלל על החדשות... גב : "וקרן מקסימה". אורן : "קרן יש לה את הדרמות שלה"...

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif

שמפירות את תקנון האתר. אנא שמרו עליו וכבדו את חבריכם לפורום. לילה טוב והמשך גלישה נעימה

למעלה