קצרה ידו מלהושיע
X xxxka8xxx New member 30/8/11 #208 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתם גנובים חחחההה../images/Emo8.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתם גנובים חחחההה../images/Emo8.gif
ל לונדרון New member 29/8/11 #153 אפשר לבחור... סגר, חוסר מעש, היעדר תמיכה, חן קשה אליו, קרן מתרפקת עליו, ענבר נמאסה עליו, סגרו לו הערב את הלופט, או אין לו אמבטיה בלופט...
אפשר לבחור... סגר, חוסר מעש, היעדר תמיכה, חן קשה אליו, קרן מתרפקת עליו, ענבר נמאסה עליו, סגרו לו הערב את הלופט, או אין לו אמבטיה בלופט...
ק קשקשה9 New member 29/8/11 #162 ממממ טוב אז אני בוחרת ב... שיילך" הביתה שלו "ויעשה שם פוזות ופרצופים
M meytula New member 29/8/11 #143 שוב גב בטו מאצ' אינפורמיישן סיפר לבנים שהיום עשה מלאכת יד ואיתן המליץ לחברים להתקלח עם כפכפים כנראה שחן משפיעה על ההתעוררות החדה של גב
שוב גב בטו מאצ' אינפורמיישן סיפר לבנים שהיום עשה מלאכת יד ואיתן המליץ לחברים להתקלח עם כפכפים כנראה שחן משפיעה על ההתעוררות החדה של גב
E efrat800010 New member 29/8/11 #152 ../images/Emo140.gifערב טוב לכולם ולממלכה הסעודית בוילה../images/Emo46.gif הדלקתי את השידור בדיוק שהם סיימו לאכול הבנות מפנות ושוטפות כלים והבנים בחצר שלהם כמו בטטות נמאס מזה כבר גם ככה התוכנית מנופפת בדגל השובניזם וזה רק מתגבר ומתחזק שמעתי את בן אמר לבנים "אולי נכניס ספסל למקלחת" והבנים אמרו לו שאין צורך....
../images/Emo140.gifערב טוב לכולם ולממלכה הסעודית בוילה../images/Emo46.gif הדלקתי את השידור בדיוק שהם סיימו לאכול הבנות מפנות ושוטפות כלים והבנים בחצר שלהם כמו בטטות נמאס מזה כבר גם ככה התוכנית מנופפת בדגל השובניזם וזה רק מתגבר ומתחזק שמעתי את בן אמר לבנים "אולי נכניס ספסל למקלחת" והבנים אמרו לו שאין צורך....
A adiyon2 New member 29/8/11 #159 זה אחרי שגב אמר שהיה לו משהו עם עצמו אני הייתי בטוחה שהוא הולך להגיד שצריך ספסל בשביל שיהיה לליהיא נח
זה אחרי שגב אמר שהיה לו משהו עם עצמו אני הייתי בטוחה שהוא הולך להגיד שצריך ספסל בשביל שיהיה לליהיא נח