שרשור ערב
ומשדר הדחה

dindan84

New member
ונינה טעות טעות טעות לדבר על מור כעת

למרות שיש אמת בדבריה הבנים כבר לא אישיו בהדחה טעות לפתוח על חברה ברגע קריטי תראי מה שטוב בך - לא מה שרע באחרים.חושבת שמדברת אל הקהל

didush100

New member
כן. מההתחלה לא התלהבתי ממנה

סתם יבשה ומשעממת ודי סנובית

צודקת! זה לא היה לעניין...אבל אולי לא אכפת לה

כי היא לוקחת בחשבון שבמילא תודח ביום ראשון או שפשוט היא לא חשבה על זה, במיוחד כי אורן התעניין ושאל שאלות...

JasPoint

New member
אורטל ואורן מצטלמים טוב ביחד

ראיתם את הלטיפה בישבן שאורן החליק בזמן החיבוק עם אורטל?
לא הבנתי את ההדחה הקרובה. אחת מקבלת חסינות, שתיים מודחות ביום ראשון ואז פותחים את הקווים וחמש הנותרות מועמדות להדחה שאחת מהן עוזבת ביום שלישי? ההפקה סומכת על איתן וגב שלא ידיחו מישהי חזקה ביום ראשון? הרי הם חושבים אסטרטגית והכי חכם מבחינתם להדיח איום על המיליון.

Deacon Frost

New member
לפי דעתי יפתחו את הקווים ביום ראשון בשידור חי

וחמש הדיירות שיהיו להן הכי מעט אס.אמ.אסים יהיו מועמדות להדחה ושתיים מתוכן יודחו באותו ערב. לא זכור לי שנאמר משהו לגבי יום שלישי. ולגבי הבחירה של איתן וגב, נראה לי שלשם ההפקה מכוונת על מנת לגרום לצופים לחשוב שהגמר לא צפוי ושאין להם כוונה לתת את הזכיה לגב וקרן.

JasPoint

New member
אמרו שהקווים ייפתחו וחמש בנות יועמדו להדחה

אחת מקבלת חסינות. זה משאיר שתי בנות שיודחו ביום ראשון לפני פתיחת הקווים.

Deacon Frost

New member
אבל הן כרגע שמונה בנות

אחת חסינה, חמש מועמדות להדחה. מה קורה עם השתיים האחרות? לכן מה שאומר שביום ראשון בתחילת השידור הקווים יפתחו עד לסיום ואז גב ואיתן ילכו להתייעץ ביניהם ויחליטו מי המודחות.

dindan84

New member
ממש לא.אחת מקבלת חסינות.שתיים מודחות בשידור

חי ביום ראשון ע"י הקהל ולא ע"י איתן/גב

adiyon2

New member
אני הבנתי אחרת

בשבת תהיה משימת חסינות. אחת תקבל אותה. ביום ראשון יפתחו את הקוים בשידור חי, נוכל לבחור מתוך ה-7 שאין להן חסינות. חמש עם ההצבעות הנמוכות יעלו להדחה. באותו ערב, איתן וגב יצטרכו להדיח 2 בנות.

למעלה