סופסוף סופ"ש D:

CheN Y

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo86.gifסופסוף סופ"ש D:../images/Emo88.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

CheN Y

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif D:

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא שמעתי..אבל נגיד משבוע שעבר שBlue & Yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: שירים של לייפהאוס זה תמיד טוב..אבל בעקרון השיר Beauty & the Beast של Nightwish קליפ השבוע: x_x אלבום השבוע: LifeHouse-No Name Face עצבון השבוע: מעדיפה לא לדבר על זה..כי אז אני..טוב לא משנה הפתעת השבוע: המ..סתם Beat 69 תמונת השבוע: ..

Mg14

New member
שלי..

שיר השבוע של THE USED שלכם: I'm a fake
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: My chemical romance - to the end New found glory - over the head below the knees
קליפ השבוע: makedamnsure - taking back sunday
אלבום השבוע: three cheers for sweet revenge - my chemical romance
עצבון השבוע: נאומים ארוכים בטקס סיום של ט' שבסה"כ הייתי אמורה להיות הדגלנית
שעתיים נאומים! שעתיים!
הפתעת השבוע: כנראה שבסוף אני כן אלמד גיטרה
וגם השגתי מימון
תמונת השבוע: מחפש.. מחפשת.. אוף כנראה שמחקתי את זה .. הייתה לי תמונה עם שלט שרשום עליו באנגלית ממלכת השטן..
תסתפקו בזאת:

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:all that i've got שיר השבוע לא של THE USED שלכם:המ. it's my life- bon jovi קליפ השבוע: לא ראיתי אלבום השבוע: המ. לאדעת עצבון השבוע:אנשים מסויימים הפתעת השבוע: נמ זה איש ישן! תמונת השבוע:אחרכך

zivid

New member
יאאא נגמר השבוע ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bouncing Off The Walls- Sugarcult The End - Bullet For My Valentine קליפ השבוע: אני לא זוכרת את השם של השיר -_- אבל של New Found Glory אלבום השבוע: אין
עצבון השבוע: הייתי צריכה לכתוב מאמר של 2 דפים על איזה סרט ביום אחד הפתעת השבוע: נגמר בצפר!!!!!!1 IFeelOld תמונת השבוע: >< אני לא בבית [סבא וסבתא]

Noa Tsror

New member
antiPIQUANTI

שיר השבוע של THE USED שלכם: On My Own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Pretty When You Cry קליפ השבוע: Cries In Vain אלבום השבוע: Hours עצבון השבוע: ציון הגשה בהיסטוריה. הפתעת השבוע: ציון הגשה בלשון? XDD תמונת השבוע: חח נו זה סתם מצחיק D:

MoonyAvFreak

New member
אנייי

שיר השבוע של THE USED שלכם: noise and kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם: discovering the waterfont - silverstein קליפ השבוע: umm.... i dont know אלבום השבוע:discovering the waterfont- silverstein + theyre only chasing saftey - underoath עצבון השבוע:מישהו... הפתעת השבוע: מה שקרה אתמול (יום עצוב מאוד) תמונת השבוע:

עונה^^../images/Emo223.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:A box... שיר השבוע לא של THE USED שלכם:I'll be-Edwin McCain קליפ השבוע:לא ראיתי שום קליפ. אלבום השבוע:The used-the used עצבון השבוע:נממ..לא הצלחתי להוריד מת לצעוק 4..;; הפתעת השבוע:הצלחתי להוריד מת לצעוק 2..P: תמונת השבוע: מצורפת.

../images/Emo177.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Let It Bleed שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Blackfield-Hello קליפ השבוע-Lordi-Hard Rock Hallelujah אלבום השבוע: A Fever You Can't Sweat Out של פאניק עצבון השבוע: 3 ימים של חום והקאות
הפתעת השבוע: חופשחופש תמונת השבוע: ->

whatascene

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: surprise surprise... Blue and Yellow! שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Stars - Your Ex-Lover Is Dead קליפ השבוע: לא יצא לי לראות בכלל אלבום השבוע: Jeff Buckley - Sketches For My Sweetheart The Drunk עצבון השבוע: ממ.. בגרות באזרחות ביום שני, ב2 וחצי בצהריים הפתעת השבוע: לא הייתה ממש תמונת השבוע: *עצלנית*

בנטליקע

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: panic at the disco- boys will be boys קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: black eyed peas- monkey business עצבון השבוע: כל מיני דברים קטנים.. הפתעת השבוע: הבגרות בהסטוריה הייתה קלה (ולמדתי רק יום אחד) תמונת השבוע: משהו שהמצאתי (הצביעה הרסה)..בשביל להדפיס על חולצה

tomact

New member
ללא נושא

שיר השבוע של THE USED שלכם: אין
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: משו של פיונרל/פינצ'/fftl/tbs קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: סטדיום ארקדיום עצבון השבוע: הללא נושא הזה של תפוז הפתעת השבוע: רק עוד 3 שיעורים בבר-אילן
תמונת השבוע:

Mg14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

רק עוד שלושה איזה כיף:)

Rose131

New member
אתם עדין לומדים?:X../images/Emo29.gif

אנחנו סיימנו לפני איזה שבוע באופן מעשי.

yaelrs

New member
להלהלה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: B&Y שיר השבוע לא של THE USED שלכם: לאדעת קליפ השבוע: לאדעת אלבום השבוע: Muse- OOS עצבון השבוע: הורים. הפתעת השבוע: יש מצב שאני נוסעת לרידינג O: [:

למעלה