סופסוף סופ"ש D:

*מיאו*../images/Emo223.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:Back Of Your Mouth שיר השבוע לא של THE USED שלכם: נו הרבה.. בעיקר Thirteen Senses - The Into The Fire קליפ השבוע:Bullet For My Valentine - Tears Dont Fal אלבום השבוע:לא יודעת עצבון השבוע:אנשים נהנים לא להנות לי לטלפון הפתעת השבוע:ממדיון ביום שלישי =] תמונת השבוע:---

MyMystery

New member
זה שיר ממש יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

אבל בקליפ הם עשו אותו קל יותר והקליפ די זנותי חח ><

shutxmexup

New member
עונה.

שיר השבוע של The used שלכם: Im a fake. שיר השבוע לא של The used שלכם: Underoath - A boy brushed red....living in black and white. HIM - Its all tears // And love said no. Job for a cowboy - Entombment of a machine. Drop dead, gorgeous - Dressed for friend requests קליפ השבוע:אין. אלבום השבוע: Underoath - They're Only Chasing Safety עצבון השבוע: הורים // מחנכת שלי. הפתעת השבוע: שהרשו לי לישון יומיים בת"א >.< תמונת השבוע: ממ? אין חח.

ThE 70s GiRl

New member
אני :)

שיר השבוע של THE USED שלכם:I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Epica- The Phantom Agony קליפ השבוע: בואי דינה- מופע הארנבות של דוקטור קספר [אני ממש אוהבתותו] אלבום השבוע: Playing The Angel של דפש מוד. והוא ש-ל-י. עצבון השבוע: בגרות יום שישי בלשון. >< שונאת לשוןןןן הפתעת השבוע: חברה טובה שלי מלונדון התקשרה אלי :) תמונת השבוע: תמונה דיי ישנה שלי שהתאהבתי בה מחדש.. ><

למעלה