../images/Emo100.gifוואו זה ארוך! חלק א'
1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? קולגייט 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? ברור שבנפרד 3. איזה סוג? נטורל פורמולה כרגע 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? ממ לא משתמשת
5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? סתם מניחה, כי הן קצרות 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? מאיפה לי? 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לצערי לא 8. צבע מועדף? סגול נראה לי 9. נעליים לקיץ? כפכפים! 10. תפוחים, תפוזים או בננות? וואי שאלה קשה, לא מצליחה להחליט.. 11. ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה! תמיד מלאה! 14. החיים, שחור או לבן? זו תהיה קלישאה להגיד אפור? 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מבולגן עד שמכריחים אותי לסדר אותו 16. את\ה שר\ה במקלחת? כמובן 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? רק בתוך הראש, במחשבות יענו
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חח לא 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? אין לי שמץ 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין לי מושג מי זה! 22. יש לך 11 אצבעות? בפעם האחרונה שבדקתי היו לי 10 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: בטח 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 25. באיזה צבע החדר שלך? קיר אחד צבוע בתכלת מהמם 26. החדר שלך הוא רק שלך? יאפ 27. מי עיצב אותו? אני ואבא 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? לפעמים.. 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חח כן, כבר קרה לי משהו בסגנון XD 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? עשר 31. מה המקצוע האהוב עליך? אומנות 32. מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה! 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? הכי מאוחר אני מסיימת בשעה שביעית 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? לצערי הרב, אכן.. 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק! 35. M&M או ביצת קינדר? M&M. זאת התמכרות. 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: מה רע בזה? 37. כמה זה 1+1? שלוש? חח שתיים 38. מה החג האהוב עלייך?: ראש השנה כי אני נוסעת לאילת תמיד, פסח כי יש חופש ארוך ול"ג בעומר כי כולם משתכרים ועושים כיף ! 39. מה החג השנוא עליך?: יום כיפור נחשב? סתם יום מעצבן 40. בת\בן כמה את\ה? 15 וחצי תודה רבה 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? 19. סתם כי זה נשמע יפה 42. איפה את\ה רוצה לגור? לונדון !!!!!!!!!! 43. לאן את\ה רוצה לטוס? לונדון !!!!!!!!!!!! 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? כמה צפוי שאני אגיד מקפליי אה? 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: דה ! 46. האם Pine-sol מריח טוב?: מה זה? 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך? זיתים או פטריות 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? בחיים לא טעמתי 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות? כן אל תשאלו 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אהאה 51. עברת טיפול שורש? לא 52. שחור לבן או צבע? צבעצבעצבע 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? מה זה פלואו.. מה? 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן זה דבר נחמד 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי. איזה פיגור חח 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: בטח 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? האמ לא 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה צבע מחוק? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? יש לה ראש כחול 61. מה הספר האהוב עלייך? יש ילדים זיגזג. מי שלא בוכה בו לפחות 3 פעמים- חסר לב! 62. מתי קראת אותו? כיתה ט' 63. סלמון או בורי? איו אף אחד מהם 64. סרטן או לובסטר?: כנ"ל ^^ 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: המילה הראשונה? 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: על המקלדת ! 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?: נשיקה ראשונה עם החבר החתיך שלי? או חצי שנה איתו? בחצי שנה ההורים שלי היו בחו"ל אז הם לא ידעו כשלקחנו אוהל וישנו על חוף בכינרת. אחחחחחחחחח
68. מטאטא או מגב? שיהיה 69. מה המילה האהובה עלייך?: onion חחחחחחחח 70. חינם! יש! 71. מה השם המלא שלך?: שירה רזין 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: פרנקי סאנדפורד 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: רוזה. אל תשאלו 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: אני מאוד מקווה ! 75. קסטות או דיסקים?: דיסקים 76. למה? כי אני אוהבת דברים עגולים. מה למה ?! 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? לא לחגוג אותו 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: קורעת אותן 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. לא ממש 80. את\ה אוהבת בצלים? לא, רק להגיד את המילה בצל באנגלית XD 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? onion !! 82. לבשת פעם שמלה? אני עכשיו לובשת שמלה 83. מתי? המון פעמים. כולל עכשיו 84. צפרדעים או קרפדות?: מה ההבדל? 85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? או בכל שעה בסגנון הזה 86. 8 או 3?: 8 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? חצי שנייה 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 89. את\ה אוהב\ת אותי? מי אתה? 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה? לא שזכור לי 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? את דאגי. זה לא התגשם 92. את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון? ברור 93. האם את\ה צופה בסופרבול בבית? מה זה תזכירו לי?.. 94. את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלוויס? לא 95. אז איך תקרא\י לו? טום. או דן. והחלטתי את זה לפני שהכרתי את מקפליי! נשבעת! 96. מה עם הבת שלך? אלה 97. תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: אוי ואבוי. כואב אפילו להיזכר.. 98. את\ה קורא\ת צהובונים? לא ממש 99. את\ה קורא\ת עיתונים? כן 100. את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק? מאוד 101. את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים? לא 102. תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת? במחשב 103. אוכל מועדף? שוקולד ! 104. מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? אטוס ללונדון !!!! 105. נייר חלק או מפוספס? חלק 106. פעם הופעת על במה? כן, כשרקדתי. 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? לא זה ולא זה 108. פפסי או קולה? קולה 109. וניל או תות? וניל 110. סרט מועדף: הנסיכה הקסומה. יודעת את כולו בעל פה 111. שחקן אהוב? ג'וני דפ
112. שחקנית אהובה? אן הת'אווי המהממת, מריל סטריפ. 113. צ'יריוס או קורנפלקס? צ'יריוס 114. גרביונים או גרביים עד הברך? איו אף אחד 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? עוד 5 דקות ככה? 116. אמצע הלילה או אמצע היום? יום ! 117. תקווה או בילי? וואט? 118. גבוה או נמוך? גבוה 119. לאט או מהר? לאט 120. קשה או רך? רך 121. יוגורט או גלידה? גלידה 122. כפית או מזלג? מזלג 123. את\ה בוכה עכשיו? לא 124. מכה או סטירה? שתיהן מהנות, כל עוד אני לא מקבלת אותן חח 125. תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה? אצבע 126. תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? חלון 127. תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? מדף 128. מי בבית עכשיו? אמא, אבא ואחותי. אח שלי בצבא 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? יאפ 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? חח כן 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? וואי כן! 132. סוכרייה רגילה או על מקל? לא ממש משנה לי 133. איזה טעם? רצוי מנטה 134. את\ה אוהב\ת לדוג? שנים לא דגתי 135. סבא שלך מגניב? לא בדיוק 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? לפעמים 137. את\ה נוחר\ת? לא 138. תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: מנטה, מהמסטיק 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? כן 140. כמה? שלוש, ארבע 141. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מי משתמש בבולים ?! 142. את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? ומי קורא קומיקס ?! 144. כי