הקווורבן גרסת ראש השנה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוי זה חמוד ../images/Emo9.gif

1.שיר אחד שמזכיר לכם אקס: "כל יום שאת לא איתו"-נמרוד שיקלר 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\\מסנג'ר שלכם? –אין לי פייסבוק,כן אני מוזרה. אבל תמונת המסנג'ר צולמה באוסטרליה. זאת תמונה של דאגלס
3. מה השם האמצעי שלכם? אין לי 4. האם אתם מאוהבים במישהו? כן. בחבר שלי גיא 5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? כדאי לו! חח סתם, כן. 6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? נחמד. 7. מה משמח אתכם? מוזיקה שאני אוהבת. 8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? המון דברים !! 9. משהו שאתם עושים הרבה. כותבת. 10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? Lies כי הרגע שמעתי אותו 11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? היום נראה לי 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני.. שבוע? 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? חח כן, וזה היה מפדח ביותר ! 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? לעוף! 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? השיער. מאוד חשוב אצלי 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? אייס קפה 17. צבעים אהובים? סגול, כחול, תכלת. 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? וואלה לא זוכרת 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? ברור, ארתור שליטה! 20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? כלום. 21. האם אתם מדברים שפות אחרות? אנגלית וספרדית. 22. מה הריח האהוב עליכם? הבושם של חבר שלי. 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? סבבה. 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? היום. 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? עוד לא יצא לי חח 26. על מה אתם חושבים עכשיו? על איזה מגניב זה להתנשק בגשם! 27. ומה אתם אמורים לעשות? לסדר את החדר 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? ילד מעצבן אחד 29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? האמ לא 30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? פוינטר
31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? יש מצב. לא בטוחה. 32. למה אתם מאזינים כרגע? כלום. וואו זה מוזר! 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? לא. 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? אמא חח 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? לא שזכור לי, ואם כן, לא בכוונה.. 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? לא 37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? ממש לא! תמיד מוציאה את זה החוצה! 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? כן, בכיתה ד' 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? לונדוןלונדוןלונדוןלונדון 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים? כרטיס טיסה ללונדון
תודה רבה, היה כיף DD:

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמפציצהההה!

אינג'וי דארלינג:) אם היית גוססת ברגעים אלו מה היו מילותייך האחרונות? אם הייתה לך מכונת זמן,לאיזה זמן היית רוצה לחזור,ולמה? מה הלקח הכי גדול שלמדת מהחיים? איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום החברתי? איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום הרומנטי ומדוע? מה היית רוצה לומר לשונאים שלך? איזה חלום היית רוצה להגשים ברגע זה? אם היית גוססת מה הייתה הבקשה האחרונה שלך ומדוע? מי היית רוצה להיות בגלגול הבא? האם חבר או דייט הבריזו לך פעם? אם אי פעם חבר שלך נפרד ממך, האם הוא עשה את זה בחברה או בשקט בצד? תפסת את חבר שלך מתנשק או מפרלטט עם מישהי אחרת? האם פעם חבר שלך ירד עלייך באיזה שהיא צורה? חבר שלך העדיף את החברים שלו עלייך? האם הסתכלת על חבר שלך וחשבת שהוא מסתכל עלייך ומנפנף לך לשלום ופתאום ראית את הבחורה שלידך מנפנפת לו בחזרה? חבר שלך אי פעם שיקר לך וגילית על זה? מה יותר טוב, חבר בוגדני, או חבר מכוער ולא חכם במיוחד? האם חבר שלך אי פעם ניסה להפשיט אותך כלא היית מוכנה? לבסוף, אם היית תופסת את החבר שלך עושה את כל הדברים האלה, מה היית עושה לו [או עשית]? האם את הולכת עם אביזרים?(צמידים,שרשראות,עגילים וכו’) . אם מה את הולכת הכי הרבה? האם אביזרים גורמים לך להרגיש יותר יפה? כשאת הולכת עם שרשרת,את מעיפה שתהיה לה תליון בצורה כלשהי?עם כן,איזה? איזה סוגי אביזרים את אוהבת,כאלה שנוצרים ע"י חרוזים פשוטים,או כאלה יקרים בצבעי זהב/כסף? האם חשוב לך ללכת עם אביזרים תמיד?עם כן,למה? האם את הולכת עם צמידים?עם כן,איזה? באיזה צבעים?האם הם פשוטים או יקרים? האם יש לך שרשרת/עגיל/צמיד שקיבלת מחבר טוב?או החברה הכי טובה? עם כן,האם זה מסמל משהו? חינוכית או הופ? אחד נגד מאה או מונית הכסף? האח הגדול או היפה והחנון? ניקולודיון או ערוץ הילדים? בובספוג או המומינים? המירוץ למיליון או הישרדות? פרויקט מסלול או כוכב נולד? מועדון לילה או צחוק מעבודה? שבוע סוף או ארץ נהדרת? סיינפילד או חברים? ערוץ 2 או ערוץ 10? שוקולד או וניל? מחשב או טלויזיה? חברות או חבר? חופש או ביה"ס? רוק או מזרחית? ערסים או אימו? עיניים ירוקות או עיניים כחולות? בלונדיני או ג’ינג’י? ישראבלוג או הבלוג של תפוז? בנים או בנות? אומרים שלבול יש עשירית קלוריה. האם זה נכון לדעתך? אם מלקקים את הבול ונמאס,האם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק אותו עם דבק? אם היה אפשר לשפר את הטעם של בול, באיזה טעם היית רוצה אותו? כיום יש תמונות על הבולים,אם הייתה לך אפשרות לבחור תמונה משלך, באיזה תמונה היית בוחרת? למה כשמנסים לשים את הבול במקום הנכון, מפספסים ואחרי שרוצים להוציא אותו זה בלתי אפשרי? למה לדעתך קוראים לבול בשם זה? לדעתך, בולים צריכים להיות גדולים יותר, קטנים יותר או להישאר כמו שהם? האם יש לך אוסף של בולים? אם כן, כמה בולים יש בו? האם תחום איסוף הבולים מעניין אותך? לעולם לא אכנע ב..." "בגלגול הקודם הייתי..." "אם ביד אחת הייתה לי ביצה וביד השנייה גלידה..." "תמיד חלמתי..." "המוטו שלי לחיים הוא..." "המסר הכי מובהק שאתן לילדיי בעתיד.." "טעות שלעולם לא אחזור עליה..." "הכאב הכי גדול..." "הדבר הראשון שאקנה שיהיה לי מיליון שקל הוא..." "זכרון הילדות הכי בולט שלי הוא..." "אני חושבת שבלי... לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי היום" מה היה קורה אם היית נולדת בן (או ההפך לבנים)? מה היה קורה אם האויב\ת השבוע\ה שלך, היתה\היה הופך\ת לחבר\ה הכי טוב\ה שלך וההפך? מה היה קורה אם 1+1 היה שווה 8310? מה היה קורה אם לא היתה לך טלויזיה? מה היה קורה אם לא היה לך מחשב? מה היה קורה אם ג’ יפית היתה מחליפה גוף עם בר רפאלי (אבל לא את הפנים)? תארי מה היה קורה אם היית ההפך ממה שאת עכשיו? מה היה קורה אם תפוח האדמה לא היה קיים? מה היה קורה אם הכל היה ההפך ממה שהוא עכשיו? באיזה צד של הכוס את שותה את המשקה שלך? באיזה יד את מחזיקה את המזלג? באיזה אצבע את מגרדת באוזן? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? איך את מחזיקה את הספר כשאת קוראת בשכיבה? ובישיבה? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת הביתה? האם את נועלת קודם את נעל ימין או קודם את נעל שמאל? האם את מלבישה גרב ונעל ואז עוד גרב ונעל או 2 גרביים ואז 2 נעליים? מה את עושה כשאת הולכת ברחוב וממש ממש משעמם לך? תני דוגמא לחפץ בבית שלך שבחיים לא התעמקת בו. הסבירי. האם כדי לכתוב את צריכה להתרכז בנקודה משעממת או להתבונן מסביב ולקבל מוזה? האם כשאת הולכת את מסתכלת למטה או קדימה? כשאת חייבת לספר למישהו משהו, למי תחייגי ראשונה? האם את קודם מפהקת ואז נמתחת או קודם נמתחת ואז מפהקת? תני דוגמא להרגל שעם השנים את מבצעת ביתר מקצועיות. האם את מכירה את הביטלס? איפה שמעת עליהם לראשונה? את שומעת לפעמים שירים שלהם? כמה שירים שלהם את מכירה? מה את חושבת עליהם בתור להקה? לדעתך "הלהקה הטובה והמשפיעה ביותר בכל הזמנים" הוא כינוי שמתאים להם? מיהו הביטל האהוב עלייך? האם את אחת שמעריצה את הביטלס, אחת שרק שומעת שירי ביטלס, אחת שבקושי מכירה שירי ביטלס, או אחת שלא מכירה אף שיר של הביטלס? האם כל מה שצריך זה אהבה? האם שמעת על התיאוריה שפול מקרטני מת? האם את מאמינה בה? מהו שיר הביטלס הכי אהוב עלייך? האם את אוהבת את החופש הגדול, או מעדיפה לימודים? הא היה עדיף לו החופש היה חודש אחד בקיץ וחודש אחד בחורף? מה את הכי אוהבת לעשות בחופש הגדול? האם את הולכת לים לעיתים קרובות? האם את מתגעגעת לפעמים לבית הספר או לחברים? האם את נרשמת לקייטנה או חוג? את מתרגשת לקראת שנה הבאה? האם את קונה דברים ללימודים בתחילת החופש או בסופו? לאיזו כיתה את עולה? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? יש לך אלבומים של זמר מוכר או להקה? של מי? את מעריצה זמר מסויים? אם את חולמת להיות מוזיקאית בעתיד? מה תרצי להיות - זמרת או נגנית? האם פרסמת מוזיקה איפשהו? האם אי פעם נתנו לך בבית הספר להיות הזמרת המובילה בטקסים? יש לך כלי נגינה? אם כן, מהו? האם את קרובת משפחה של מוזיקאי מוכר? אם את מנגנת, כמה זמן בממוצע בשבוע את מתאמנת? האם היית במקום מפורסם בישראל? אם כן איזה? האם היית במגדל מפורסם בישראל? איזה? על איזה מקום מפורסם בישראל את ממליצה? בכמה מקומות מפורסמים היית השנה בערך? האם יש לך מזכרת ממקום מפורסם?אם כן כמה? מה לדעתך שמורת טבע טובה יותר: רשות הטבע והגנים או קק"ל? איזה מקום טוב יותר לדעתך קניון או גן,שמורה,טבע וכו’? איזה מקום/ות מפורסם/מים טוב/ים לדעתך יותר? האם את אוהבת פרסומות? מה הפרסומת האהובה עלייך? למה? מה הפרסומת השנואה עלייך? למה? האם היית רוצה להופיע בפרסומת? מדוע? האם את משתיקה את הפרסומות בזמן הצפיה בסדרת טלויזיה? מה יותר טוב: פרסומת, או פרומו? מה יותר מפחיד: פרסומת של ג. יפית או של מיקי בוגנים? מהו הערוץ עם הפרסומות הכי טובות? והערוץ עם הכי גרועות? האם לדעתך העולם היה יותר טוב ללא פרסומות? כמה נפשות אתם בבית? כמה שנים את גרה בבית הזה? וכמה דירות עברת לפניו? האם יש מקום בבית שאת אוהבת במיוחד? מה את לא אוהבת בבית שלך? מה לדעתך חשוב שיהיה בכל בית? תארי את בית חלומותייך- כיצד הוא ייראה? מה מסמל בשבילך המושג בית? מה עדיף, דירה או בית פרטי? מדוע? היית רוצה שהחופש יתארך, או שיקוצר? האם הלכת הרבה לים? טסת לחו"ל החופש? אם כן, אז לאן ולכמה זמן? אם לא - לאן נסעת בחופש? האם עבדת במהלך החופש? האם נהנית או סבלת בחופשה? האם פגשת יותר חברים או יותר קרובי משפחה? איפה יותר כיף לבלות בחופש - באילת או בצפון הארץ?

למעלה