הקורבן

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif הקורבן ../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif

ממממ . שבוע שעבר לא עשיתי כי לא בדיוק הצלחתי לשלוח הודעה . ><" מממ . אז השבווע הקורבן החמוד שלנו הוא
קרןןן XDDDDD אעאעאעאע חחחחח יאלה XD משחק " נעים " P:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאיי D:

איזה תמונה סקסית שמת , במיוחד בשבילי? *גבות* דייייי אני לא יכולה כ"כ מתאים להם בשמלות!

../images/Emo84.gifקררררררן ../images/Emo98.gif

הכירי את השאלון הקבוע שלי *גבות1* : שעת התחלה: 1.שם מלא: 2. תאריך לידה: 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: 7. מידת נעליים: 8. גובה: 9. מוצא: 10. חיות מחמד: 11. אחים: 13. צבע שיער: 14. אורך שיער: 15. צבעת פעם את השיער? 16. באיזה צבע? 17. כיתה: 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: 20. ריח אהוב: 21. איזה שפות אתה מדבר? 22. אוהב ספורט? 23. איפה נולדת? 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? 25. רגיש לדיגדוגים? 26. מאמין באלוהים? 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. מה הם? 29. יש לך גשר? 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? 36. יש חבר\חברה\קראש? 37. ממה אתה הכי פוחד? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? 40. למה אתה הכי מתנגד? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? ~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: 49. טעם גלידה אהוב: 50. פרי אהוב: 51. ממתק: 52. מכונית: 53. שיעור: 54. חג: 55. היום הכי אהוב בשבוע: 56. צבע: 57. מגזין: 58. שם לבת: 59. שם לבן: 60. קבוצת ספורט אהובה: 61: חודש אהוב: 62. ספורטאי אהוב: 63. ספורטאית אהובה: 64. שחקנית אהובה: 65. שחקן אהוב: 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 67. אתר אהוב: 68. חיה אהובה: 69. חבר לאימייל: 70. בדיחה: 71. אומר הרבה: 72. מילה אהובה: 73. נעליים: 74. תחנת רדיו: 75. חדר בבית: 76. ההופעה הכי טובה שראית: 77.דיסק אהוב: 78. נשיא: 79. סלט: 80. בשר: 81.תוספת לפיצה: 82. ארץ: 83. עיר: 84. אגם: 85. ים: 86. מקום אהוב: 87. מסעדה: 88. רעש: 89. טעם: 90. רגש: 91. אוניברסיטה: 92. מספר: 93. ספר: 95. סבתא: 96. סבא: 97. דגנים: ~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: 99. צבע: 100. מורה: 101. שעור: 102. יום בשבוע: 103. חג: 104. עונה: 105. חודש: 106. ספורט: 107. קבוצת ספורט: 110. סרט: 111. שחקנית: 112. שחקן: 113. תוכנית: 114. אתר: 115.אוכל: 116. שתיה: 117. להקה: 118. זמר: 119. זמרת : 120. חיה: 121. חנות: 122. חנות להשכרת וידאו: 123. חבר אימייל: 124. בדיחה: 125. אמרה: 126. מילה: 130. הופעה שהיית בה: 131. דיסק: 133. סלט: 136. ארץ: 137. עיר: 140. מקום להיות בו: 141. ריח: 142. רעש: 141. רגש: 145. אות: 146. תאריך: 147. ספר: 148. מקום חופשה: 151. דגנים: ~ב24 שעות האחרונות... ~ 152. היתה לך שיחה רצינית: 153. חיבקת מישהו: 154. רבת עם חבר: 155. בכית: 156. צחקת: 157. גרמת למישהו לצחוק: 158. קנית משהו?: 159. הסתפרת? 160. הרגשת טיפש? 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: 162. התגעגעת למישהו? ~האם אי פעם... ~ 163.השתמשת בסמים? 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? 165.נזרקת על ידי מישהו? 166.משהו בגד בך? 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? 168.היית מאוהב? 169.ראית את הבית הלבן? 170.ראית את מגדל אייפל? 171.עישנת? 172.שתית אלכוהול? 173.עישנת מריחואנה? 174.שיחקת מונופול? 175.ראית טיטאניק? 176.נישקת מישהו? 177.התנשקת צרפתית? 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? 179.ניסית דיאטה? 180.ביקרת בארץ אחרת?פרט 181.צבעת בספר צביעה? 182.עשית אמבטית קצף? 183.טסת? 184.שטת? 185.נסעת ברכבת? 186.היתה לך תאונת דרכים? 187.רכבת על פיל? 188.הכנת אתר אינטרנט? 189.שיחקת בברביות? 190.נשארת ער כל הלילה? 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי 192.שברת עצם? 193.ראית ג`רי ספרינגר? 194.דיברת בשיעור? 195.פחדת מהחושך? 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? 197.עשו לך תפרים? 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? 200.שיקרת? 201.נעצרת על ידי המשטרה? 202.נרדמת בשיעור? 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? 204.פגשת סלבריטי? 205.עברת על החוק? 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? 207.שנאת את עצמך? 208.נשבר לך הלב? 209.שברת למישהו את הלב? 210.רצית להרוג מישהו? 211.נפלת מכיסא? 212.נתת למישהו לאפ דאנס? 213.הלכת מכות? 214. מסר לאומה? 215. היד שלך כואבת? 216. ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? שעת סיום: אינג'וי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif חלק 1 D:

שעת התחלה: 14:29 1.שם מלא: קרן אמיר
2. תאריך לידה: 4.11.95 3. כתובת: נחשונים
4. איפה עוד גרת? נחשונים XD 5. בית ספר: בית חינוך ירקון ^-^" 6. מזל: עקרב :] 7. מידת נעליים: 38 (+-) 8. גובה: מטר 60 ומשו...
9. מוצא: גרמני ופולני... ויש עוד כמה...XD 10. חיות מחמד: כלב - עוגי
חתול- מצק/טום ( ישלו 2 שמות XD ) 11. אחים: אח - גל אחות - אור
13. צבע שיער: בלונדיני-שטני
14. אורך שיער: ארוך-אני חושבת-
15. צבעת פעם את השיער? נופ.
16. באיזה צבע? -- 17. כיתה: ח'1 ~ עולה לט' ~ 18. מצליח בבית ספר? תלוי במה.XD 19. תחביבים: מחשב וטלוויזיה. XD 20. ריח אהוב: דלק
21. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועיברית ~.~ 22. אוהב ספורט? לאאא
23. איפה נולדת? בארץ
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? מממ. 25. רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה XD 26. מאמין באלוהים? נופ.. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? באינטרנט? לא... 28. מה הם?
29. יש לך גשר? בנתיים לא. אבל בקרוב כן :( 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אינלי מושג. אבל לאמא שלי יש תקוות שאני יהיה רופאה.XD 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה ימים רעים... אז...
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?בטוח קרה משו שאני לא מצליחה להזכר.XD 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?כשטסתי לניו יורק
35. מה הדבר הכי חשוב לך? הכלב שלי
36. יש חבר\חברה\קראש? הלוואי
37. ממה אתה הכי פוחד? מחושך ומגבהים
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? האמממ O_O 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? מקפליי
~זה הדבר האחרון שאני רואה לפני שאני נרדמת~ 40. למה אתה הכי מתנגד? עישון
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? זאת לא פעם ראשונה ששואלים אותי השבוע.XD אבל עוד הפעם, אינלי תשובה
~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: איפשהו בחו"ל
49. טעם גלידה אהוב: וניל עם מקופלת
50. פרי אהוב: תפוח 51. ממתק: כריות D: 52. מכונית: אני לא ממש מבינה אז.XD 53. שיעור: אנגלית
54. חג: חנוכה 55. היום הכי אהוב בשבוע: שישי
56. צבע: שחור/אדום
57. מגזין: מעריב לנוער וTOTP 58. שם לבת: עדי וטל 59. שם לבן: גיא
60. קבוצת ספורט אהובה: הפועל פתח תקווה XD 61: חודש אהוב: נובמבר
62. ספורטאי אהוב: דיויד בקאהם
63. ספורטאית אהובה: אני לא מכירה ספורטאיות XD 64. שחקנית אהובה: האמ. 65. שחקן אהוב: באד פיט ורוברט פטינסון
66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים
67. אתר אהוב: טוויטר
68. חיה אהובה: כלב
69. חבר לאימייל: אני לא ממש מדברת באימייל >< 70. בדיחה: אין אחת XD 71. אומר הרבה: הא זאת אומרת? 72. מילה אהובה: עוגיייי D: מוחעחעחע ^-^ 73. נעליים: ואנס / נייק
74. תחנת רדיו: 99FM 75. חדר בבית: החדר שלי D= 76. ההופעה הכי טובה שראית: של עברי לידר
77.דיסק אהוב: רדיו:אקטיב
78. נשיא: כן בטח ואני גם מבינה XD 79. סלט: חסה>< 80. בשר: שניצל D: 81.תוספת לפיצה: בלי כלום או פטריות ^^" 82. ארץ: ישראל, ארה"ב
83. עיר: ת"א D: | 84. אגם: הא? 85. ים: אני שונאת >< 86. מקום אהוב: הבית שלי D= 87. מסעדה: מקדולנדס
88. רעש: רעש אהוב? מממ.XD 89. טעם: שוקולד ^-^ 90. רגש: ררר. 91. אוניברסיטה: יש עוד זמן XD 92. מספר: 9 93. ספר: הסאגה של טווילייט
95. סבתא: מצד אבא
96. סבא: יש אחד... אז מצד אמא
97. דגנים: כריות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחלק 2 D:

~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: אינלי מושג XD 99. צבע: ירוק 100. מורה: לערבית
101. שעור: מתמטיקה
102. יום בשבוע: חמישי >< 103. חג: פסח 104. עונה: קיץ 105. חודש: האמ... 106. ספורט: כדורעף
107. קבוצת ספורט:
110. סרט: ... 111. שחקנית: לאדעת 112. שחקן: -- 113. תוכנית: כמעט מלאכים - יאכס >< 114. אתר: האממממ. 115.אוכל: ירקות
116. שתיה: מים בטעמים 117. להקה: טוקיו הוטל - איכס
118. זמר: ביל קאוליצ' ~ מקיאה ~ 119. זמרת : קלי קלארקסון 120. חיה: נחש :S 121. חנות:
122. חנות להשכרת וידאו: לאדעת 123. חבר אימייל: מממממממ. 124. בדיחה: האמ. 125. אמרה: לא יודעת ~~ 126. מילה: מצק.
מרגיז אותי השם של החתול שלי XD 130. הופעה שהיית בה: ממממ. 131. דיסק: את הדיסקים שיש לי אני אוהבת. 133. סלט: כמעט הכל אני שונאת אז XD 136. ארץ: ><" 137. עיר: נחשונים, כן אני לא מתה על החור הזה. 140. מקום להיות בו: בקיבוץ... >< 141. ריח: של שרוף 142. רעש: של צרצרים 141. רגש: קנאה. 145. אות: אינלי אות שנואה...XD 146. תאריך: ממממ. 147. ספר: אני לא ממש קוראת ספרים, אז >< 148. מקום חופשה: כינרת :S 151. דגנים: ברנפלקס ~ ~ב24 שעות האחרונות... ~ 152. היתה לך שיחה רצינית: כן, עד שאריאלה הפריעה >< 153. חיבקת מישהו: כן את אמא שלי שסוףסוף באה הביתה D: 154. רבת עם חבר: לא. אבל הצלחתי להציק לאראילה ממש הרבה XD 155. בכית: כן והרבה ~ :( 156. צחקת: כן 157. גרמת למישהו לצחוק: כן. 158. קנית משהו?: כן. 159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? נופ. 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא 162. התגעגעת למישהו? כן, מאוד! ~האם אי פעם... ~ 163.השתמשת בסמים? לא. 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? יאפ. XD אבל ששש אל תספרו XD 165.נזרקת על ידי מישהו? נופ. 166.משהו בגד בך? לאא ^^" 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ... 168.היית מאוהב? בערך
169.ראית את הבית הלבן? כןן! DDDD= 170.ראית את מגדל אייפל? במציאות? לא. בתמונות? כןXD 171.עישנת? לא- איכס
172.שתית אלכוהול? קצת. אבל ממש קצת... 173.עישנת מריחואנה? נופ. אני מלאך
174.שיחקת מונופול? ברור.XD 175.ראית טיטאניק? רק חצי מהסרט. 176.נישקת מישהו? כן... :] 177.התנשקת צרפתית? נופ. 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ><" אני רק בת 13 דיימיט...>< 179.ניסית דיאטה? כן, לא הלך XD 180.ביקרת בארץ אחרת?פרט טסתי לארה"ב ~ ניו יורק, וושינגטון וספריגפילד ~ קנדה וטורקיה D: 181.צבעת בספר צביעה? כן... 182.עשית אמבטית קצף? כן...XD 183.טסת? אהאה 184.שטת? יאפפפפ D= 185.נסעת ברכבת? ברור שכן XD 186.היתה לך תאונת דרכים? לא. 187.רכבת על פיל? לא XD מישי עשתה את זה?! XD 188.הכנת אתר אינטרנט? כן. >< 189.שיחקת בברביות? בגיל 5... כן...XD 190.נשארת ער כל הלילה? אהאה D: 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי כן...XD אבל החדר שלי לאחרונה תמיד נקי אז אני לא זקוקה לשיטה הזאת יותר
192.שברת עצם? את המרפק XDDDDDDDD סתם . לא, אפעם לא ^^ 193.ראית ג`רי ספרינגר? מה? 194.דיברת בשיעור? יאפ 195.פחדת מהחושך? עדיין ~~ 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? לא שידוע לי... 197.עשו לך תפרים? לא. 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא>< 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. 200.שיקרת? יאפפ. 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא.
202.נרדמת בשיעור? כן XD 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל עם אח שלי
204.פגשת סלבריטי? יאפפ. D: 205.עברת על החוק? עדיין לא ^^" 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא
207.שנאת את עצמך? כן... 208.נשבר לך הלב? לא. 209.שברת למישהו את הלב? לא. 210.רצית להרוג מישהו? כןן ~ חיוך זדוני ~ 211.נפלת מכיסא? כן...XD 212.נתת למישהו לאפ דאנס? סורי על הבלונדיניות, הא?
213.הלכת מכות? כן... 214. מסר לאומה? מקפללי רוקס! עאעעהאעא סתם XD 215. היד שלך כואבת?ת'אמת... לא XDD 216. ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? לא... >< שעת סיום:15:42 יאיייייי העברת לי יותר משעה...XDD תודה מאי.. XDDD נהנתי מזה מאוד מאוד מאוד

2 דברים:

1. אני קראתי הכל D: 2.את באמת הצקת לי כל הזמן!!! ואני לא הפרעתי לך בשום שיחה ~שונאתאותךמאודמאוד~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאת כן. ../images/Emo11.gif

אני ונוי ניסינו לדבר על משו - שהוא לא עניינך!
אבל את דחפת את האף הגדול והארנטינאי שלך

../images/Emo2.gifיואו חצופה

אין אף גדול וארגנטינאי!! יש לי אף קטן וישראלי><" וחוץ מזה אני הייתי שם ואז פתאום התחלתם לדבר ומאז את חושבת שאני דחפתי את האף אז שושש

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo11.gif את נדפחת ../images/Emo11.gif

אני ונוי רצינו לדבר על משו חשוב מאוד... ואת הלכת! ><" התחלנו את זה עוד שאת היית עם ג'ייק בנדנדות
אף גדול ואלפאחורסי!

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif שאלון D:

שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מקום מגורים: עולה לכיתה: מזל: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: חיות מחמד: מנגנת על משהו?: מדברת שפות נוספות?: יש לך גשר?: יש לך משקפיים/עדשות מגע?: יש לך כינויים נוספים באינטרנט?: מהם?: *דברים אהובים* מאכל אהוב: שתייה אהובה: צבע אהוב: סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: חג אהוב: מכונית אהובה: עונה אהובה: חיה אהובה: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: מספר אהוב: דיסק הכי אהוב של מקפליי: שיר הכי אהוב מאותו דיסק: *או או* דני או דאגי?: דני או טום?: דני או הארי?: דאגי או טום?: דאגי או הארי?: טום או הארי?: MITO או R:A?: MITO או וונדרלנד?: וונדרלנד או R:A?: דני עם שיער מוחלק או מתולתל?: דאגי עם שיער קצר או ארוך?: הארי עם שיער קצר או ארוך?: טום עם שיער קצר או ארוך?: קפה או שוקו?: מיץ או קולה?: חמוץ או מתוק?: חורף או קיץ?: סתיו או אביב?: קור או חום?:יום או לילה?: חושך או אור?: נעליים עם עקב או שטוחות?: אולסטאר או ואנס?: שעת סיום: מצטערת על החפירה..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעונה D:

שעת התחלה: 15:50
שם: קרן D:
תאריך לידה: 4.11.95
מקום מגורים: נחשונים :S
עולה לכיתה: ט' ^^
מזל: עקרב
גובה: מטר 60 ומשו ...
מידת נעליים: 38 (+- )
צבע שיער: בלונדיני ( ולאחרונה שטני
)
אחים/אחיות: אח - גל , אחות - אור
חיות מחמד: עוגי - כלב , מצק/טום - חתול
מנגנת על משהו?: הלוואי... אבל לא
מדברת שפות נוספות?: נופ...
יש לך גשר?: בנתיים לא... אבל בקרוב יהיה ><
יש לך משקפיים/עדשות מגע?: נופ.
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?: לא
מהם?: --
*דברים אהובים*
מאכל אהוב: העוף המתוק של דודה שלי D=
שתייה אהובה: קולה ^^
צבע אהוב: שחור/אדום
סדרה אהובה: חברים. D:
סרט אהוב: טווילייט
שחקן אהוב: רוברט פטינסון ובראד פיט D:
שחקנית אהובה: ממממ.
זמר אהוב: אקסל רוז, טום פלטצ'ר, דני ג'ונס ורוברט פלאנט D: ( אני יודעת שהם מלהקה, אבל אני פשוט אוהבת להקות ולא זמרים יחידים )
זמרת אהובה: אין אחת... ><
חג אהוב: חנוכה..
מכונית אהובה: אני לא מבינה במכוניות
עונה אהובה: חורף
חיה אהובה: כלב
שם אהוב לבן: גיא
שם אהוב לבת: עדי וטל ^^
מספר אהוב: 9 D:
דיסק הכי אהוב של מקפליי: רדיו:אקטיב ^^
שיר הכי אהוב מאותו דיסק: corrupted
אבל אני אוהבת את כל השירים בו...
*או או*
דני או דאגי?: דאגי, זה לא כבר ברור ? XD
דני או טום?: ברור שטומי בוי!
דני או הארי?: הארי
דאגי או טום?: דאגי...
למרות שאני חולה, מתה על טום
דאגי או הארי?: דאגי... אבל האריי כ"כ חמוד.
טום או הארי?: לא יודעת !#$@^#$^ הם שניהם כ"כ חמודים
MITO או R:A?: r:a למרות שבמושן יש את טרנסי...
MITO או וונדרלנד?: עם דיסק , אז MITO עם דיוידי אז וונדי
וונדרלנד או R:A?: R:A
דני עם שיער מוחלק או מתולתל?: ללא דני בכלל.XD אבל אם חייבים, אז מתולתל D:
דאגי עם שיער קצר או ארוך?: זה לא משנה. הוא תמיד נראה טוב. אולי חוץ מעכשיו.
הארי עם שיער קצר או ארוך?: ארוך .
טום עם שיער קצר או ארוך?: ארוך!!#%!@#
*מיירר*
קפה או שוקו?: שוקו D:
מיץ או קולה?: קולה
חמוץ או מתוק?: מתוק
חורף או קיץ?: חורף
סתיו או אביב?: יש בכלל הבדל?XD
קור או חום?: קור D:
יום או לילה?: לילה :)
חושך או אור?: תלוי. אני שונאת שמש...XD אבל אם חושך אז חובה מנורה ליד...XD
נעליים עם עקב או שטוחות?: שטוחות ^^"
אולסטאר או ואנס?: ואנס D:
שעת סיום: 16:02 זה בסדר שחפרת D: תרגישי חופשי (;

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifהיי קרן שלא יודעת לשחק בWII../images/Emo6.gif

~עלייך~ שם בישראל: כינויים בישראל: תאריך לידה: עיר: מזל: כמה אחים\אחיות: מה את מרחיבה בבצפר: חיות מחמד, יש? ~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שבחיים לא היית עושה 8 דברים שאת מתה לעשות 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי אנג'וי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני יודעת! סתיו לא! XD

~עלייך~ שם בישראל: קרן D: כינויים בישראל: לבנה ובלונד. XD תאריך לידה: 4.11.95
עיר: נחשונים >< מזל: עקרב ^-^ כמה אחים\אחיות: אח - גל , אחות - אור D: מה את מרחיבה בבצפר: הא זאת אומרת? O_O חיות מחמד, יש? יאפ. עוגי ( כלב ) ומצק/טום ( חתול ) ~על מקפליי~ פייב: דאגי D: אבל אני גם מתה על טום והארי
שיר אהוב: טרנסילבניה
דיסק אהוב: r:a DVD אהוב: וונדי
קאבר אהוב: don't stop me now
תמונה אהובה:
אני נמשכת מאוד לתמונה הזאת
תקופה אהובה [מבחינת מראה]: האמ. רדיו:אקטיב D: קליפ אהוב: האמ. טרנסילבניה!
סרטון אהובה: יש ממש הרבה... מה לעשות שהם ממש מטומטמים והכל ממש מצחיק?
~על הפורום~ כמה זמן בפורום: אוקיי... הצטרפתי לפני יותר משנה וחצי... אבל שלחתי ממש קצת הודעות ופרשתי מהר מאוד. ובתחילת השנה הצטרפתי עוד הפעם, ולא עזבתי D: אז...
איך הגעת לפורום: דרך יובל...
היא ואני הלכנו למפגש אחד שעוד לא הייתי בפורום... ואז הצטרפתי ופרשתי... וכשהקומונה גססה הצטרפתי עוד הפעם D= ~ נושמת ~ חברה ראשונה מהפורום: יובל XD האממ... שניי הראשונה שדיברתי איתה שממש הצטרפתי D= כמה מפגשים היית: נראלי 6. אבל יש מצב ש-7
כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: האמ מאז שממש הצטרפתי, אני חושבת ש1. אולי 2.
פינה אהובה: קורבן *גבות* כמה מאומצים היו לך: אחד
כי אני לעומתך לא בוגדת
~דברים אהובים~ להקה אהובה: מקפליי , לד זפלין וGNR (של פעם...) זמר אוהב: אני לא שומעת זמרים... אז הזמרים של הלהקות שאני אוהבת (דני, טום, רוברט פלאנט ואקסל רוז) זמרת אהובה: אני לא שומעת זמרות
חוץ משירים בודדים... שיר אוהב: stairway to heaven
תוכנית אהובה: חברים
ספר אהוב: טווילייט סאגה D: סרט אוהב: טווילייט
בעל חיים אהוב: כלב D: צבע אהוב: שחור/אדום
מאכל אהוב: העוף של דודה שלי
חג אהוב: חנוכה>< ערוץ אהוב: ביפD: שם אהוב לבן: גיא שם אהוב לבת: עדי וטל. משחק קופסא אוהב: מונפול D: משחק וידאו אהוב: WII חחחחח XDDD משחק ילדים אהוב: מחבואים
~או או~ שוקו או קפה? שוקו. אלא עם כן מדובר באייס ואז זה אייס קפה D: שמש או ירח? ירח :) אני שונאת שמש
חם או קר? קררר D: חולצה או גופיה? חולצה
מחשב או טלוויזיה? מחשב. הטלוויזיה בדירדור. ומה שאני רוצה לראות אפשר גם במחשב
טלפון או פלאפון? פלאאא D: ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון
לילה או יום? לילה
חושך או אור? חושך עם מנורה.XD טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ~~ ים או ברכה? בריכה, שונאת ים קיץ או חורף? חורף
סתיו או אביב? מממממ. ראש1 או מעריב לנוער? מעריב לנוער D: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע
להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? אחרי המצלמה >< ~10 דברים~ 10 שירים אהובים led zeppelin - stairway to heaven mcfly - transylvania guns n roses - sweet child 'o' mine mcfly - the heart never lies ac/dc - t.n.t guns n roses - november rain metallica - nothing alse metter mcfly - corrupted led zeppelin - all of my love guns n roses - welcome to the jungle 9 דברים שבחיים לא היית עושה לא הייתי אוכלת סושי. XD לא הייתי רצה בעירום בעזריאלי (; לא הייתי אומרת שדני חתיך XP לא הייתי משתתפת בסרט פורנו . ~ מה לעשות? XD ~ אפעם לא הייתי עושה עגיל בלשון/בגבה. זה מגעיל אותי >< אפעם לא הייתי שורפת חיות
אפעם לא הייתי מגלחת את השיער שלי :S אפעם אני לא יצבע את השיער שלי בירוק D: ררררר. לאדעת ! >< 8 דברים שאת מתה לעשות מתה לטוס לאנגליה D: לראות הופעה של מקפליי. לתפוס את התחת של דני. *-* לנשק את דאגי.
לצעוק לטום שאני אוהבת אותו
לאנוס את הארי
אני מתה לעשות מבחן במת' ולקבל בו 100! XD ~ כן כן, לילדה מותר לחלום
~ אני מתה לטוס ללאס וגאס. XD ~ שני ויובל עם אתן קוראות XDD ~ 7 מאכלים אהובים שניצל, עוף, צ'יפס, פירה, פיצה, כדורים עם הרוב חמוץ מתוק במסעדה סינית XD, תפוחי אדמה של דודה שלי D: 6 תוכנית אהובות חברים, הכי גאים שיש
, בנות גילמור, מופע שנות ה-70, אחים ואחיות, על טבעי, דרייק וג'וש
5 סרטים אהובים טווילייט, גריז ~ זה מילדות
~, צ'אק ולארי, לילה מוטרף במוזיאון, פריסליה מלכת המדבר ~ עוד הפעם, זה מילדות XD don't even ask חחח XD ~ 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם אנגליה D: הבית של דאגי
לאס וגאס. *בייבי* גרמניה
3 חברות טובות יובל, שני, ג'ייקוב XD 2 מילים מתארות אותך לבנה, בלונד. 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי הטיסה שלי לניו יורק D: רייבן אני אוהבת אותך!! DD:

../images/Emo175.gifאבל אז מה שאני מחזיקה את זה כמו

אוטיסטית!?! לפחותת אני טובה בזה!יותר ממך קרן!סנוב3

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif

אני לרוב טובה, אני לאדעת מה עבר עלי באותו היום. תפסיקו כבר לרדת עלי
תשאלו את דוד שלי...XD אני גרועה בטניס, אבל באיגרוף... D:

למעלה